18/5/12

Ξημερώματα 21ης Μαΐου 2012, Ηλιακή Έκλειψη στη 0, 21 των Διδύμων.

Ενεργοποιούνται οι περσινές εκλείψεις !
 (ήδη έχουν) !


Θέση στην οποία ο Ήλιος βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα !
(κατά την ιατρική αστρολογία). 


Ξημερώματα 21ης Μαΐου 2012, Ηλιακή Έκλειψη στη 0, 21 των Διδύμων !






Με τον ωροσκόπο στους Ιχθύς, σε σύνοδο με το Χείρωνα αλλά και με την επιρροή του Ποσειδώνα από τον 12ο οίκο !

Με τον Ουρανό στον 1ο οίκο (κυβερνήτη 12ου)  - Πόσα απρόοπτα άραγε θα εμφανιστούν ;

Με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη – Η γενιά του 60 θα δείξει το πρόσωπό της δυναμικά !

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αλλά να παραμένουν και οι δύο τους ανάδρομοι – Ανεκπλήρωτες επιθυμίες εμφανίζονται και πάλι στο προσκήνιο !

Με τον Πλούτωνα σε τρίγωνο με την Εστία από τον Ταύρο – Άμα εκδηλωθεί το πάθος, μάλλον δεν θα μπορέσει να το μαζέψει κανείς! 

Με τη Δήμητρα και την Λίλιθ από τον Ταύρο σε σύνοδο (αη … αη… αη…)

Με τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα – Δυναμικές διαπραγματεύσεις !

Ο Χείρωνας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Ολίγον σκληρό αλλά πιθανόν απελευθερωτικά ρυθμιστικό ! 

Με το Ταυ τετράγωνο στα μεταβλητά (με τη συμβολή της έκλειψης)  – Πολύ σημαντικά τα θέματα που θα  προκύψουν μέσω αυτής. ( Εάν προσθέσουμε και τους δεσμούς έχουμε έναν  άτυπο σταυρό).

Ενεργοποιούνται οι περσινές εκλείψεις ! Ας είμαστε συνειδητοί και όχι βιαστικοί στις αποφάσεις μας! Να δούμε τα πάντα κάτω από το πρίσμα της εποπτείας ! Να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας και να αγγίξουμε με σαφήνεια την Αλήθεια που μας ορίζει ! Να είμαστε εναρμονισμένοι (όσο το δυνατόν) στην προσωπική μας θέση. (κατά συνέπεια, τη συλλογική που καλείται να διαμορφωθεί , κάτω από τις νέες συνθήκες που ενδέχεται – αναμένεται να εμφανισθούν - σε μορφή σύνθετη αλλά απολύτως εύπεπτη και κατανοητή) !

Κοινώς! 
Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου των μεταβλητών, των 3 τελευταίων ημερών των σταθερών, αλλά και της αρχής του 2ου δεκαημέρου των μεταβλητών, να είναι προσεκτικοί στα λόγια τους και στις κινήσεις τους !   

Να μην βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα  και να τσεκάρουν οτιδήποτε θα πρέπει να πουν ή να παραδώσουν. Με άλλα λόγια, μια δεύτερη σκέψη (τουλάχιστον) θα μπορούσε να αποδειχθεί χρυσός !

Η παρορμητική διάθεση και η πρόθεση για διεκδίκηση μέσω παρακινδυνευμένων βημάτων, δεν θα οδηγούσε σε ικανοποιητικές λύσεις. Δείτε με σαφήνεια τα γεγονότα, αλλά προπάντων, αναπτύξτε στρατηγική ! 
Καλή δύναμη σε όλους !




Απο την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου