31/3/12

Η Πανσέληνος του Απριλίου 2012


Η Πανσέληνος του Απριλίου 2012

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 


Την Παρασκευή 6 του μήνα και με ωροσκόπο στο Σκορπιό  πραγματοποιείται η πανσέληνος του Απριλίου.  Η αυτονόητη αντίθεση Ήλιου – Σελήνης , βρίσκεται στα μέσα του άξονα Ζυγού – Κριού. Αυτό όπως καταλαβαίνετε  επηρεάζει τους εκπροσώπους  του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω). 

Η 17,23 του Κριού – Ζυγού, είναι η περιοχή  που φιλοξενεί αυτήν την πανσέληνο. Το σημείο που συνδέεται με την 17,23 μοίρα του Κριού , συμπίπτει με το πολύ σπουδαίο για την Ελλάδα μεσοδιάστημα  Ήλιου – Σελήνης. Πρόκειται για ένα ισχυρό σημείο, που αφορά τη δομή, τη σύνθεση αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη Χώρα ! ! !  (εθνικές μας υποθέσεις, πολιτικές προσωπικότητες, εξωτερική πολιτική, θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή και την υγεία, τους κανόνες υγιεινής, την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της ασφάλειας των εργαζομένων).  

Θα ήταν καλό να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί – συνειδητοί.  (τι θα ακούσουμε τις επόμενες 6 – 7 ημέρες)?

Ιδιαίτερη σημασία παίζει ότι η Πανσέληνος γίνεται σε  ώρα και ημέρα Αφροδίτης.  Οι εκπρόσωποι των μεταβλητών (Δίδυμος, Τοξότης, Ιχθύς , Παρθένος) του 1ου δεκαημέρου και ειδικά των πρώτων 4 ημερών, ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με καταστάσεις από το παρελθόν.  Προσοχή χρειάζεται λόγω του Ταυ τετραγώνου μεταξύ των πλανητών  Άρη ,Ποσειδώνα, Χείρωνα, Αφροδίτης , Βόρειου και Νότιου Δεσμού της Σελήνης.


Πανσέληνος με βάση τον Τροπικό Ζωδιακό


 (κάντε κλικ στην εικόνα)



Πανσέληνος με βάση τον Αστρικό Ζωδιακό 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου