8/3/12

AΣΤΡΟΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ MAΡΤΙΟΣ 2012


  AΣΤΡΟΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ MAΡΤΙΟΣ 2012 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Ο φετινός Μάρτιος,  απαρτίζεται από όψεις και εναλλαγές ποικίλου ενδιαφέροντος. Στις 2 του μήνα, ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο του Κριού. Τον βλέπουμε να γυρίζει ανάδρομος στις 12 / 03 και να επισκέπτεται και πάλι την περιοχή των Ιχθύων στις 23/03. Το ότι θα παραμείνει ανάδρομος από τις 12 Μαρτίου έως και τα τέλη του μήνα (και όχι μόνο), μας ψυλλιάζει ότι δημιουργεί κάθε τύπου καθυστερήσεις σε σχέδια, πλάνα, επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και δυσκολίες στην επικοινωνία και στα ταξίδια.
Οι παρορμητικοί (Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι), εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου  αλλά και οι μεταβλητοί (Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες) εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα επωμιστούν κυρίως την επιρροή. 

Ο Άρης παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο, κτενίζοντας τα μέσα του  2ου αλλά και του 1ου δεκαημέρου. Κάτω από αυτήν την προδιαγραφή, σηματοδοτούνται εξελίξεις για τους εκπροσώπους της γενιάς 1960 – 1965, ανεξαρτήτως ζωδίου και με έμφαση στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού. (Παρθένοι – Ιχθύες, Δίδυμοι – Τοξότες)

Το Οξύμωρο  σχήμα από την περιοχή του Ταύρου ενεργοποιεί τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων του 1ου δεκαημέρου. (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Ταύρου, θα έρθει σε σύνοδο με το Δία αλλά και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και επιπροσθέτως σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η ενέργεια στο σύνολο της, είναι πάρα πολύ έντονη και αντιφατική και σίγουρα δύσκολη όσον αφορά τη διαχείριση της. 
Κοκτέιλ δύναμης αλλά και χαλάρωσης, σε συνδυασμό με ερωτικές εξάρσεις αλλά και διεκδικήσεις.
Τάσεις για υπερβολές αλλά και ανάγκες που μπορεί να εκφραστούν μέσω της ύλης και του συναισθήματος. Κυρίως τα θέματα των σχέσεων θα είναι στην πρώτη γραμμή. Η καλοπέραση και η εξυπηρέτηση των αισθήσεων σε όλες τους τις βαθμίδες θα  παίξουν ρόλο καθοριστικό. Επίσης μπορεί  να σημαίνει ότι σημαντικές συμφωνίες επαγγελματικού περιεχομένου μπορεί να εμφανιστούν, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής και ο ανάδρομος Άρης δεν υπόσχονται το καλύτερο.

Μάλλον το καλάθι σας θα πρέπει να είναι μικρό αλλά, θαυματουργό!
Ενδέχεται προτάσεις από το παρελθόν να βγουν και πάλι  στο προσκήνιο. Τα ζώδια του νερού ας είναι προσεκτικά και ας τσεκάρουν όλες τις λεπτομέρειες. (Μπορεί να σας εξαπατήσουν και να μην το καταλάβετε).
Σκεφτείτε πριν απαντήσετε σε οτιδήποτε. 

Η αντίθεση Ήλιου – Άρη δημιούργησε εντάσεις στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού στις αρχές του μήνα, αλλά και η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 8 Μαρτίου στην 18η μοίρα της Παρθένου, εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή, επηρεάζει  κυρίως την περιοχή της Παρθένου Ιχθύων, αλλά και Διδύμων – Τοξότη. (Για όσους έχουν πλανήτες ή έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου).

Ηλεκτροφόρα η ένταση που πρόεκυψε και εξακολουθεί να ισχύει είναι η εκρηκτική σύνοδος Ερμή Ουρανού, (αλλά και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα) που εμπλέκεται και στο χάρτη της Πανσελήνου. Προσοχή χρειάζεται το  νευρικό σας σύστημα και κυρίως όσοι από εσάς έχετε πλανήτες στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).
Ο Δίας θα φτάσει μέχρι και τη 13η μοίρα του Ταύρου και από κει και πέρα κυλάει με φόρα μπροστά!

Ο Κρόνος παραμένει ανάδρομος μεταξύ 29ης και 27ης μοίρας του Ζυγού και ταλαιπωρεί τους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του παρορμητικού σταυρού (και φυσικά όσους έχουν και πλανήτες σε Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω).

Στις 20 Μαρτίου θα μπει και ο Ήλιος στον Κριό και τότε πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να κοιτάξουμε το τι θα συμβεί γύρω μας. Ο Ήλιος θα έρθει σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ερμή αλλά και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μια νέα εποχή λόγω και της Άνοιξης επισήμως, έρχεται να επισφραγίσει την πόρτα της νέας αστρολογικής χρονιάς! Χρονιάς ίσως επιθετικής και αντιδραστικής απ΄όλες τις απόψεις! Ο Ανάδρομος Άρης θα κρατάει καλά τα κρυμμένα του χαρτιά και θα μαθαίνουμε λιγότερα απ΄όσα γίνονται και πάλι.  Η 23η και η 24η Μαρτίου όπως και η 30η και 31η Μαρτίου ίσως να έχουν γεγονότα μεγάλης έντασης!









Kωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου