21/3/12

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 22 – 03 – 2012

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  22 – 03 – 2012
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Με τον ανατέλλοντα ανάδρομο Άρη και σε σύνοδο με τον ωροσκόπο στην Παρθένο, καταφθάνει η Νέα Σελήνη στον Κριό στον 8ο οίκο. Η αυτονόητη σύνοδος Ήλιου Σελήνης, αλλά και η δυνατή σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή και Ουρανό, σχηματίζουν ένα πολύ ισχυρό στέλιουμ αλλά και δύσκολο στη διαχείριση τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Η αμοιβαία υποδοχή του παραδοσιακού κυβερνήτη Ερμή και στην προκειμένη περίπτωση ανάδρομου, βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανατέλλοντα Άρη που επιπροσθέτως είναι ανάδρομος και κυβερνήτης του Κριού.  Αυτό παραδοσιακά σημαίνει ότι αυτοί οι δύο Πλανήτες είναι δεσπότες, ανάδρομοι και  βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή. Συνεπώς, εξετάζονται με τη λογική της συνόδου.

Για να φύγουμε όμως από τα τεχνικά στοιχεία και να καταλήξουμε στις επερχόμενες εξελίξεις, να πούμε ότι πρόκειται για ένα ισχυρό συγκρουσιακό σκηνικό που εγκαινιάζει η νέα Σελήνη της καινούριας Αστρολογικής χρονιάς που επέρχεται. 

Είναι σαφές, ότι οι οικονομικές ανακατατάξεις θα πρωταγωνιστήσουν αλλά και θα ξεσκεπάσουν σκάνδαλα πολιτικοοικονομικοθρησκευτικού περιεχομένου.  

Ο τομέας της υγείας δε θα μείνει έξω από τις οικονομικές δοσοληψίες και ανακατατάξεις.     

Η 1η πανσέληνος της νέας Αστρολογικής χρονιάς του 2012, υπόσχεται αναταραχές, οικονομικά σκάνδαλα, ασύλληπτες οικονομικές αποκαλύψεις, αλλαγές, συγκρούσεις, διεκδικήσεις αλλά και έντονους διαξιφισμούς. Οι ημέρες 23 και 24 Μαρτίου όπως και οι 30, 31 Μαρτίου, ενδέχεται να εμφανίσουν γεγονότα άνευ προηγουμένου. 



 (κάντε κλικ στην εικόνα)





Την ίδια ώρα που δημιουργείται η νέα Σελήνη στον τροπικό ζωδιακό, στον Αστρικό και φυσικά στην ίδια οικοθεσία, ο ωροσκόπος βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα ! 




(κάντε κλικ στην εικόνα)




© Κωσταντίνα Βλαχοπούλου- Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου