2/2/12

AΣΤΡΟΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

AΣΤΡΟΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου






Ο Φεβρουάριος  μήνας του Υδροχόου, έρχεται να μας δείξει το πλαίσιο των αλλαγών. Εάν δούμε τις πλανητικές συνθήκες που ακολουθούν, θα φτάσουμε στο εξής συμπέρασμα: Ο Νέος ετήσιος κύκλος λόγω των γενεθλίων της Ελλάδας, αρχίζει στις 3 Φεβρουαρίου. Ο Χάρτης που διαμορφώνεται κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα δείξει το νέο κλίμα της χρονιάς που ακολουθεί:http://ouranokatevatoi.blogspot.com/2012/02/2012_01.htmlΤο επόμενο και πολύ σημαντικό γεγονός που προκύπτει κατά σύμπτωση την ίδια ημέρα, είναι η πολυπόθητη είσοδος του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων: http://ouranokatevatoi.blogspot.com/2011/04/2011.htmlΑυτό θα προκαλέσει ουσιαστικές μεταβαλλόμενες συνθήκες σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου, αλλά κυρίως των πρώτων 2 - 3 ημερών. Παράλληλα, στις 19 του μήνα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και ο Ερμής νωρίτερα στις 15 του μήνα, ακολουθεί την ίδια πορεία. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του μήνα, είναι η είσοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ενεργοποίηση των υποθέσεων που προκύπτουν απ τις πρώτες ζωδιακές μοίρες των παρορμητικών. Πράγμα που σημαίνει μεγάλες οικονομικές ανακατατάξεις στην ευρωπαϊκή ένωση, (λόγω ότι πολλά κράτη μέλη ανήκουν σε παρορμητικά ζώδια), αλλά και μεταβολές σε όλους όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο στις αρχές των παρορμητικών ζωδίων.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 7 Φεβρουαρίου, πράγμα που ενεργοποιεί τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και κυρίως  όσους έχουν πλανήτες μεσουράνημα και ωροσκόπο στις αρχές του 3ου και στις τελευταίες ημέρες του 2ου δεκαημέρου. Τέλος, στις 21 του μήνα, έχουμε τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι δηλαδή που αφορά και πάλι τα μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου. 



Κριός
Μήνας αλλαγών και ευκαιριών αλλά και μήνας ανασυγκρότησης. Ο κυβερνήτης σας Άρης, παραμένει ανάδρομος καθ όλη τη διάρκεια του μήνα.  Το καλό που προκύπτει από αυτό, αφορά τα σχέδια που είχαν καθυστερήσει ή ξεχαστεί. Μπορεί κάλλιστα, να εμφανιστούν στο προσκήνιο άνθρωποι από το παρελθόν. Τώρα όμως, με τρόπο άμεσο και περιεκτικό. Εάν κάποτε σας φάνταζε εξαιρετικό, δεν έχετε παρά να επαληθεύσετε τα κριτήρια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας το μήνα αυτό, σας προετοιμάζει στο πλαίσιο καινούριων σχέσεων – συνεργασιών που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα διαρκέσουν πολύ. Η Βοήθεια του Ήλιου και του Ερμή από τον Υδροχόο, σας δίνει σπίθες ενέργειας με ιδέες που συναρπάζουν.


Ταύρος
Μήνας έντασης και εξέλιξης σε ψυχολογικό και ατομικό επίπεδο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μήνας Φεβρουάριος. Τα  τετράγωνα από τον Υδροχόο αλλά και η Πανσέληνος στις 7 του μήνα, φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που πιέζουν αλλά παράλληλα εξελίσσουν. Ο δημιουργικός άξονας του Λέοντα – Υδροχόου εάν το καλοσκεφτείτε, είναι ο άξονας που σας βοηθάει να περπατήσετε ένα βήμα πάρα κάτω. Η εξέλιξη προϋποθέτει κινήσεις και αλλαγές, πράγμα που κάποιες φορές σας τρομάζει. Η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα, θα φέρει μεγαλύτερη βοήθεια σε θέματα πρακτικού περιεχομένου. Τα οικονομικά παραμένουν για την ώρα στο παρασκήνιο.


Δίδυμοι
Ο μήνας Φεβρουάριος είναι για εσάς μήνας σημαντικός. Πολύ κίνηση παρατηρείται στη μεταβλητή τετραπλότητα.  Αυτό συμβαίνει, επειδή η περιοχή των Ιχθύων δέχεται σημαντικές αλλαγές. Στις αρχές του μήνα η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας δίνει την εντύπωση ότι μπορείτε να πιάσετε το άπιαστο.  Εάν είναι αλήθεια ή όχι, θα εξαρτηθεί κυρίως από τις στρατηγικές σας κινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι εκπρόσωποι των πρώτων 3 ημερών, θα πρέπει να διευκρινίσουν τα πάντα με μεγάλη σαφήνεια. Ενδέχεται να υπάρξει υπερβολική αισιοδοξία. (Ίσως και να στηρίζεται στον αέρα - επικοινωνία). Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας κινητοποιήσει και θα σας δώσει κέφι για περιπέτειες. Μη διστάσετε να ανταλλάξετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Η κίνηση κάνει τη διαφορά!


Καρκίνος
 Μήνας εξελίξεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Φεβρουάριος.  Οι εκπρόσωποι των πρώτων ημερών, παραμένουν στον κύκλο των αναβαθμίσεων. Συνεχείς μεταρρυθμίσεις, συναισθήματα που μετασχηματίζονται ή που ξαφνιάζουν, κυκλοθυμικές εντάσεις, αλλά και αποφάσεις που περικλείουν την ανάγκη ασφάλειας και θαλπωρής. Αυτά κυρίως για τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου αλλά και για εκείνους που ανήκουν στις αρχές του 2ου. Του 3ου δεκαημέρου, προσπαθούν και καλώς πράττουν, να δουλέψουν προς όφελος  διαχρονικών αποτελεσμάτων. Η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα, θα σας προσφέρει ευκαιρίες και εμπειρίες σημαντικές. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας.


Λέων
Ενδιαφέρον από κάθε άποψη αναμένεται ο μήνας Φεβρουάριος για εσάς. Μήνας που τεστάρει και δοκιμάζει τις σχέσεις, μήνας σημαντικών εξελίξεων σε επίπεδο επαγγελματικό, αλλά και μήνας νέων εξελίξεων που θα προκύψουν από τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 7 του μήνα, φουντώνει τα θέλω σε βαθμό υπερθετικό. Ώρα μάλλον κατάλληλη, να αναλογιστείτε τι μέλλει γενέσθαι. Η Αφροδίτη από τον Κριό αλλά και ο Ήλιος με τον εξαιρετικό Ερμή από τη θέση του Υδροχόου, θα σας εμπνεύσουν λύσεις που μάλλον θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά. Διαφυλάξτε όλα όσα σας ταιριάζουν πραγματικά. Αγκαλιάστε σε όλα τα επίπεδα ότι αγαπάτε αληθινά!


Παρθένος
Πολύ ιδιαίτερος ο μήνας αυτός. Παρόλα αυτά, μοιάζει να κινήστε σε επίπεδο εσωστρεφές. Η ρομαντική σας διάθεση παραμένει σταθερή. (και κυρίως εάν είστε του 3ου δεκαημέρου). Μέχρι τώρα είχατε απέναντί σας την Αφροδίτη, αλλά τα πράγματα δεν σταματούν εδώ… Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων, ο Ποσειδώνας που εισέρχεται επίσης εκεί αλλά και η νέα Σελήνη, σας παρασύρουν σε παλιές καταστάσεις. Παράλληλα, ο Άρης παραμένει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Κοιτάξτε τα θέματά σας με προσοχή, μην βιαστείτε να πείτε το ναι και αναρωτηθείτε για τη στάση σας. Ενδέχεται να πιέζεστε ψυχολογικά από καταστάσεις που δεν είχατε επιλέξει. Χρησιμοποιήστε τη διάκριση έτσι ώστε να δείτε την εικόνα σωστά.


Ζυγός
Γκάζι φρένο να το πω; Επαλήθευση να το πω; Επιθυμίες που αλλάζουν σαν το μπαλάκι πιγκ πογκ να το πω; Ότι και να πω θα θεωρηθεί ελλιπές.  Η κατάσταση παραμένει ασαφής όσον αφορά τις τελικές θέσεις από εσάς τους ίδιους, αλλά και από τους άλλους που σας περιτριγυρίζουν. (είτε από κοντινή, είτε από μακρινή απόσταση). Τα δεδομένα αλλάζουν και αναπροσαρμόζονται σαν γιογιό. Η διάθεσή σας μπερδεύεται … μη γνωρίζοντας τι θα θέλατε να  ακολουθήσετε πραγματικά … Η λύση θα ήταν να ηρεμήσετε και να περιμένετε. Δεν είναι ώρα για αποφάσεις! Επαληθεύστε τα στεγανά… Ακούστε εσάς! Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας! Υπάρχει η περίπτωση να εμφανιστούν και πάλι σχέσεις από το παρελθόν. Διαφυλάξετε τη θέση σας!


Σκορπιός
Παρότι έχετε σχέδια και ιδέες, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης δεν σας δίνει μεγάλα περιθώρια δράσης. Το καλό σε αυτήν την περίπτωση όμως είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε εστιασμένοι στη λεπτομέρεια. Να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας διαφυλάξουν σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να φέρει λύσεις που θα φαντάζουν για τα γούστα σας επαναστατικές. Μοιάζει ότι θα πιεστείτε λίγο περισσότερο αυτή τη φορά, αλλά ενδέχεται τα αποτελέσματα να είναι αρκετά ικανοποιητικά. Πιστέψτε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε τις κρυμμένες σας ιδιότητες. Οι μετασχηματιστικές σας δυνάμεις εμπεριέχουν την ουσία που περιέχει το φως! Δηλώστε στον εαυτό σας τι είναι αυτό που θέλετε και ο εαυτό σας θα σας ανταμείψει!


Τοξότης
Ο Φεβρουάριος μήνας μοιάζει να είναι περίεργος για εσάς. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου, δώστε έμφαση και προσοχή. Οι παράδοξες και αλλοπρόσαλλες ιδέες, ίσως και να μην είναι αυτό που ακριβώς έχετε ανάγκη αυτήν την περίοδο. Με ανάδρομο Άρη, καλύτερα να μην κινηθείτε σε στόχους νέους. Αντιθέτως, εργαστείτε με προσοχή ώστε να διακρίνεται τις πραγματικές σας ανάγκες. Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα, φουντώνει τη διάθεσή σας για περιπέτειες, πράγμα που μπορεί να σας παγιδεύσει με άνεση... Διατηρήστε την ευελιξία που σας διακρίνει και ποντάρετε στους άσους … που έχετε κατά νου! Η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις παγίδες και να σας αποδεσμεύσει από καταστάσεις που δεν εξελίσσουν πραγματικά.  


Αιγόκερως
Ο μήνας αυτός μοιάζει να δημιουργεί σκέψεις αλλά και υποχρεώσεις, που προκύπτουν από θέματα οικονομικής και επενδυτικής φύσεως. Είναι γνωστό σε όλους, ότι θέλετε να έχετε την εποπτεία των πράξεών σας. Υπάρχουν όμως στιγμές, όπως η περίοδος που διανύουμε, που τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά ούτε και που μοιάζει ότι θα ξεκαθαρίσουν μέσα σε αυτό το μήνα ικανοποιητικά. Έτσι λοιπόν, ενδέχεται να είστε νευρικοί και αγχώδεις, μιας και δεν μπορείτε να καταστρώσετε με σαφήνεια τα επόμενα σας σχέδια. Βρείτε προς το παρόν εναλλακτικές λύσεις και διαφυλάξτε τους συνεργάτες σας. Ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για διερεύνηση και ανασκόπηση.


Υδροχόος
Αγαπητοί μου Υδροχόοι, ο μήνας σας ! Ο Ερμής σας προικίζει με εξαιρετική ευφυΐα  και διαύγεια πνεύματος. Τι άλλο θέλετε να πω; Ότι είστε ο εκπρόσωπος των Ελλήνων; Είστε! Λοιπόν αγαπητοί μου θα το ξαναπώ για δεύτερη φορά και μην τρομάξετε :) Η μια είναι για εσάς και η δεύτερη για όλους τους Έλληνες! Συντονιστείτε με τις ενέργειες της Πανσελήνου και μεταδώστε με τον τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζετε τις Ουράνιες δονήσεις σας… μόνο για το καλό σας και για το καλό του τόπου μας. Έχετε βλέπετε την τιμητική σας! Μεταλαμπαδεύστε την ευστροφία σας και διδάξτε έστω και τηλεπαθητικώς όλα όσα πρέπει! Καλή σας επιτυχία! Μη μου πείτε ότι δεν το ξέρατε? Αμφιβάλλω! :)



Ιχθύες
Εξαιρετικά μαντάτα! Την σκυτάλη ετοιμάζεται να σας προφέρει ο  αγαπημένος σας γείτονας Υδροχόος . Σας παραδίδει ολόφρεσκιες ιδέες, που καλείστε να κάνετε σύνθεση. Πείτε το όπως θέλετε. Θέλετε να  είναι με ποίημα; Ή μήπως με μουσική σύνθεση; Να έχει χρώματα ή παραμυθένια ατμόσφαιρα; Όπως και να το πείτε θα είναι τέλειο! Πείτε το φωναχτά μόνο, έστω και στη σκέψη σας, για να προβάλετε την εικόνα σωστά! Τι; Μη μου πείτε ότι δεν τα μάθατε … Λέω και γω …  Ο Ποσειδώνας ο κυβερνήτης σας μπήκε στο ζώδιό σας! Ακούστε δυνατά τη διαίσθησή σας και μη χρονοτριβείτε σε ανούσια σημεία! Μπείτε σε φάση δημιουργική και επικοινωνήστε χωρίς χασίματα και περιορισμούς! Μα κυρίως, χωρίς εθισμούς! Αφήστε τη διαίσθησή σας να λάμψει από το ύψος που της αρμόζει! Δείτε ολιστικά!






Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου – Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου