18/1/12

AΣΤΡΟΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ - IANOΥΑΡΙΟΣ 2012

AΣΤΡΟΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

 

IANOΥΑΡΙΟΣ 2012

 


 
 
 


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Οδεύουμε προς  τα τέλη του Ιανουρίου και η Πανσέληνος ήδη βρίσκεται αρκετά πίσω μας. Πραγματοποιήθηκε  την 9η ημέρα του μήνα, στη 18η μοίρα του Καρκίνου. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού έζησαν έντονα τις δονήσεις της, μιας και η Πανσέληνος αυτή εμπεριείχε  το σκληρό πρόσωπο του Κρόνου. Κρόνος ήταν όμως και πέρασε ... (ο τρόπος του λέγειν, γιατί περιμένουμε και το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου) και σύντομα η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα θα αλλάξει εξ ολοκλήρου το σκηνικό. Έως τότε, θα έχει εισέλθει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου και παράλληλα ο Άρης θα μπει σε ανάδρομη πορεία. 

Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα γίνει στην 23η μοίρα της Παρθένου και βέβαια όπως καταλαβαίνετε, οι εκπρόσωποι των τελευταίων ημερών  θα πρέπει να έχουν το νου τους. Πολύ σημαντική περίοδος ανοίγεται και για τους εκπροσώπους της γενιάς του 60, με έμφαση σε εκείνους που είναι γεννημένοι το 1967 και το 1968 προς το παρόν… Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης, θα κινητοποιήσει πολλά ρεύματα και αξίες, που κυρίως έχουν να κάνουν με αυτό που αποκαλούμε προσφορά και υπηρεσία. Θα δοκιμαστούν τα θέματα που αφορούν την υγεία και τη θρησκεία και αυτό είναι κάτι που θα κρατήσει μέχρι και τις 3 Ιουλίου του 2012. Μην ξεχνάμε, ότι μόλις βγει ο μήνας αυτός, θα μπει και ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων.http://ouranokatevatoi.blogspot.com/2011/04/2011.html 

Η θρησκεία θα περάσει σε άλλο επίπεδο … θρησκευτικά ρεύματα και παραθρησκευτικές  οργανώσεις θα συγκρούονται για το ποιος έχει τη μεγαλύτερη επιρροή … Δυστυχώς, μάλλον δεν θα αποφύγουμε και τους φανατισμούς … Παρασκηνιακές τοποθετήσεις θα λάβουν μέρος μέσα στους επόμενους μήνες …  που ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος … Ορθοδρομεί και πάλι στις 14 Απριλίου και έως τότε, κρατήστε μικρό καλάθι … Ενεργοποιήστε τη διαίσθησή σας, γιατί η εικόνα που θα βλέπετε θα είναι πλασματική … Το ευτυχές γεγονός έρχεται από τους τομείς της τέχνης που σίγουρα θα μας εκπλήξει θετικά. Νέα ρεύματα θα εμφανιστούν, κάτι που γίνεται έτσι κι αλλιώς σε εποχές κρίσης. Ένας πάρα πάνω λόγος αυτή τη φορά, η είσοδος του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, στο ζώδιο της σύνθεσης. Η νέα Σελήνη στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου στις 23/1, θα επηρεάσει περισσότερο τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού των πρώτων ημερών. 

Και τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, θα ανάψει ρομαντικά ειδύλλια και εξιδανικεύσεις. Θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου. Αύριο λοιπόν στις 14 του μήνα, ανοίξτε τις αισθήσεις σας και διαμορφώστε το κατάλληλο περιβάλλον δράσης ... Οι εκπρόσωποι των πρώτων ημερών του μεταβλητού σταυρού θα δουν το τοπίο να αλλάζει και να γίνεται από λίγο … έως πολύ ροζ ! Πρωταγωνιστής κινητικότητας καταλήγει ο Ερμής, μιας και μέσα στον Ιανουάριο βρίσκεται σε 3 διαφορετικά ζώδια. Στις αρχές του μήνα στο 3ο δεκαήμερο του Τοξότη, στις 8 του μήνα στον Αυστηρό και μαθηματικό Αιγόκερω και στις 27 του μήνα, στην έξαρσή του στον Υδροχόο! Δηλαδή, μια έξοχη ευκαιρία, να εκφράσετε τις εμπνεύσεις σας !   Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώνει τις δυνάμεις της, με τον Ήλιο 



 Ας δούμε τα ζώδια αναλυτικά:



Κριός
Η πανσέληνος του Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στις 9 του μήνα. Αυτή  η επιρροή, ενδέχεται να σας εμπόδισε να χαρείτε … και να είστε αυθόρμητοι και δημιουργικοί. Παρόλα αυτά, τα πράγματα αλλάζουν σιγά – σιγά, μα οι καθυστερήσεις και οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο... Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει για εσάς, ότι θα πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου, φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές… Για να πούμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, θα πρέπει γενικώς να είστε πολλοί προσεκτικοί σε θέματα εργασιακά. Ο πλανήτης σας Άρης μπαίνει σε ανάδρομη πορεία. Αυτές τις ημέρες και κυρίως στις 18,19 και 20 Ιανουαρίου, θα πρέπει να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Το τετράγωνο του Ήλιου – Κρόνου δεν αστειεύεται και μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές και ακατάλληλες διαπραγματεύσεις. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς και ευσυνείδητοι γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να έρθουν με τρόπο δύσκολο. (Μα κυρίως, πρέπει να προσέξετε όσοι από εσάς είστε του 3ου δεκαημέρου). Κρατήστε τα μπόσικα, γιατί όπως και να έχει έρχεται και η βοήθεια από τον Ήλιο… που θα μπει σύντομα στον Υδροχόο. Η νέα Σελήνη, θα αλλάξει το σκηνικό. Προσέξτε τον αυθορμητισμό σας και κυρίως όσοι είστε του 1ου δεκαημέρου Μη γίνεστε σκληροί οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου.  Οι εκπρόσωποι του δευτέρου, προσέξτε κυρίως τα λόγια σας!




Ταύρος
Τι να πούμε για εμάς τους Ταύρους? Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτός ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, έχει κυριολεκτικά βάλει στόχο να αλλάξει επι της ουσίας τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου. Δεν έφταναν όλα αυτά, αλλά προχώρησε και ο Πλούτωνας στην 7η μοίρα. Έτσι, πήρε σβάρνα και τους εκπροσώπους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου… Το τι έχουν ακούσει αυτοί οι Ταύροι, δε λέγεται! Είναι και ο Δίας βλέπετε εκεί στις αρχές… και επηρεάζει κυρίως όσους είναι γεννημένοι 20,21,22 Απριλίου. Ο δε Κρόνος πάει να βάλει σε τάξη τα εργασιακά τους... ο τρόπος του λέγειν δηλαδή… Και άντε, για να λέμε και την αλήθεια, όποιος έχει δουλέψει θα ανταμειφτεί... και μη μου πείτε ότι έχει ανεργία, γιατί δε μιλάω για αυτό … μιλάω κυρίως σε επίπεδο εσωτερικό. Η Αφροδίτη στα μέσα του μήνα μπήκε και στους Ιχθύες, που ίσως βοηθήσει λίγο στο να μεταμορφώσει το τοπίο σε αποχρώσεις ροζ. Ο σοβαρός της υπόθεσης θέλει να είναι ο Ερμής από τον Αιγόκερω, που προσπαθεί να βάλει τάξη σε θέματα ευρύτερης σκέψης. Τώρα το τι θα γίνει με τον ανάδρομο Άρη στην Παρθένο? Ίσως και να είναι η ευκαιρία επανεξέτασης σε επίπεδο σχεδίων. Προς τα τέλη του μήνα η εντασούλα καραδοκεί, μιας και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει προκλήσεις σε θέματα σπιτιού και  καριέρας!




Δίδυμοι
Αγαπητοί Δίδυμοι, μάλλον περισσότερο πιεσμένοι ψυχολογικά είστε, παρά πραγματικά ... Στενάχωρες σκέψεις να το πω? Αν και εσείς πάντοτε βρίσκεται τη διέξοδο, παρόλα αυτά, η πίεση βρίσκεται παρούσα... Ο φίλος σας Υδροχόος κάνει την εμφάνισή του, μιας και ο Ήλιος εισέρχεται σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στο τρίτο αέρινο ζώδιο της επικοινωνίας. Η ακινησία είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει καθόλου και γιαυτό τα νέα που έρχονται είναι χαρμόσυνα και διαφορετικά. Κάτι σαν να βγαίνετε από χειμέρια νάρκη μοιάζει να έρχεται... Αυτός λοιπόν είναι ένας λόγος χαράς και ευλυγισίας. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου και κινητοποιήστε το πανέξυπνο μυαλό σας. Μη διστάσετε να κάνετε καινούρια σχέδια και κοιτάξτε μέσα από το πολυεδρικό σας τοπίο. Δείτε όλες τις οπτικές και διαπραγματευτείτε με τον πολυσύνθετο εαυτό σας. Σίγουρα οι ιδέες σας θα σας δώσουν χέρι βοηθείας, μιας και ο Ερμής στα τέλη του Φεβρουαρίου μπαίνει στο ζώδιο της έξαρσής του. 



Καρκίνος
Αγαπητοί μου Καρκίνοι, τι να πω? Ότι δεν έχετε ζόρια? Τότε θα έλεγα ψέματα. Μα από πού να πρωταρχίσει κανείς? Από τον Κρόνο του σας κάνει τετράγωνο από το Ζυγό και επηρεάζει εσάς στα τέλη του 3ου δεκαημέρου? Από τον Πλούτωνα που επηρεάζει κυρίως τα τέλη του 1ου και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου? Από τον Ερμή από βρίσκεται στα μέσα του Αιγόκερω και σας κάνει αντίθεση? Όπως και να το πούμε, θα καταλάβατε ότι οι λόγοι είναι πολλοί. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα είναι τι θα κάνετε εσείς για αυτό. Θα εμείνετε μήπως στις ίδιες αντιλήψεις και συμπεριφορές? Θα κρατάτε ερμητικά κλειστά τα συναισθήματά σας? Θα γυρίζετε την πλάτη στη νέα πραγματικότητα?  Θα κρατάτε με άφθονο ζήλο παλιές τακτικές? Χμ… νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση, τίποτα από όλα αυτά δεν εξυπηρετεί. Κοιτάξτε μέσα σας με ειλικρίνεια, διαφυλάξτε μόνο ότι είναι πηγαίο και επεξεργαστείτε εκ νέου τις προσωπικές και ηθικές σας αξίες. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει με ασφαλή τρόπο!




Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, η σκυτάλη πάει να αλλάξει χέρι και τα γεγονότα να δρομολογηθούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η έμφαση στα εργασιακά σας θέματα, είχε την προσοχή σας μέσα στο μήνα αυτό, που σιγά – σιγά μεταφέρεται  στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Με πρωταγωνιστές εσάς του 1ου δεκαημέρου προς το παρόν, σειρά έχουν οι νέες τοποθετήσεις ... Μοιάζει σα να είχατε αναγκαστεί κατά κάποιον τρόπο και ενδεχομένως εγκλωβιστεί σε παλιές συνήθειες και προγραμματισμούς. Τώρα όμως που ήδη έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να τις κάνετε πράξη. Ίσως άτομα από το παρελθόν να αναζητήσουν μια θέση στις οικονομικές και συναισθηματικές σας αξίες. Το τι ακριβώς θα πράξετε, θα εξαρτηθεί από τις στρατηγικές σας κινήσεις. ¨Όλα δείχνουν, ότι το παλιό θα ξεκολλήσει. Οι νέες οπτικές διαδρομές, μοιάζουν να μπαίνουν στη σωστή θέση. Επιτέλους νιώθετε ότι όλα κινούνται με το σωστό τρόπο. Στα τέλη του μήνα, θα δείτε με ευκρινέστερο τρόπο. Εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές ! 



Παρθένος
Αγαπητοί Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη απέναντι σας. Λίγο η τέχνη, λίγο το romance …όλο και κάτι γίνεται που να φαντάζει ιδανικό. Χείρωνας, Αφροδίτη σε σύνοδο έχετε αντικριστά και δεν σας κρύβω, ότι θα πρέπει να πάρετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Εννοώ τις ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με χαρακτήρα κοινωνικό, αλλά και τις προσωπικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Το σίγουρο είναι ότι θα επιλέξετε προσεκτικά. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, μάλλον αρκετά πιο επικεντρωμένοι είστε, μιας και ο Άρης σας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να θέσετε στόχους συγκεκριμένους. Προς τα τέλη περίπου του Γενάρη και συγκεκριμένα καθώς μπαίνει η 24η Ιανουαρίου, ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στην 23η μοίρα του ζωδίου σας.  Αυτό μπορεί να σημαίνει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας, αλλά και την υποχρεωτική επανεξέταση τους.   Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας ανοίγει νέους δρόμους κυρίως σε θέματα εργασιακά. 



Ζυγός
Αγαπητοί μου Ζυγοί και ωροσκόποι Ζυγοί, δεν ήταν λίγα αυτά που συνέβησαν για εσάς το μήνα αυτό. Από τη μία η πανσέληνος σε τετράγωνο από τον Καρκίνο, από την άλλη ο Κρόνος και από απέναντι ο Ουρανός, όπως και ο Ερμής, ο Πλούτωνας και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω. Δηλαδή, τετράγωνο εις την 3η και βάλε. Μας πώς να είστε ήρεμοι? Κάθε άλλο! Στην καλύτερη περίπτωση, είχατε  εντάσεις και συγκρούσεις χαμηλών τόνων… Κανένα δεκαήμερο δεν έμεινε έξω από το χορό, αλλά αντιθέτως και τα 3, είχαν τα τετράγωνά τους… Ευτυχώς, αλλάζει το σκηνικό και όλα γίνονται καλύτερα και ομαλότερα. Η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει νέα πνοή και νέες δονήσεις. Θα είστε λιγότερο αγχωμένοι και περισσότερο συγκαταβατικοί. Η Ζυγαριά θα έχει μικρότερη απόκλιση και όλα θα γίνουν πιο φυσιολογικά, εννοώντας τις δικές σας αξίες.... Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες και επιστρατεύστε τη λογική σας! 

  

Σκορπιός
Αγαπητοί Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, παίρνετε ένα είδος Κρόνιας γεύσης … αλλά μη νοιάζεστε, γιατί πρόκειται μόνο για μια γεύση μικρή. Παρόλα αυτά θα ήταν καλό, εάν έχετε κάποια πράγματα να ρυθμίσετε … να το κάνετε σύντομα. Οι πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω, σας προσφέρουν χέρι βοηθείας... Εκμεταλλευτείτε τις όψεις εξαγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή, αλλά και το Δία από τις πρώτες μοίρες του Ταύρου. Ακολουθεί η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, που ενδέχεται να φέρει συγκρούσεις που σχετίζονται με θέματα οικογενειακής φύσεως. Θα πρέπει να χαράξετε στρατηγική και να μη διστάσετε να δείτε την αλήθεια κατάματα εάν χρειαστεί. Εάν και εφόσον επιμείνετε σε ανεδαφικές αποφάσεις, τότε και θα αγχωθείτε αδίκως, αλλά και δεν θα έχετε και αποτέλεσμα ικανοποιητικό.  Μετασχηματίστε ότι χρειάζεται και δαμάστε τις απόλυτες σας ιδέες. Να είστε ρεαλιστές.




Τοξότης
Αγαπητοί Τοξότες. Όσοι από εσάς είστε γεννημένοι μεταξύ 5 και 7 Δεκεμβρίου, τότε θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας. Ο Βόρειος Δεσμός στις ηλιακές σας μοίρες, σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε επί της ουσίας. Έχετε διαύγεια και προκλήσεις πολλές. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!  Όσοι είστε του 1ου δεκαημέρου, έχετε υποχρεώσεις που πιέζουν αρκετά … μιας και η Αφροδίτη σας στριμώχνει αν και όχι με απολύτως ξεκάθαρο τρόπο … (με όψη τετραγώνου από τους Ιχθύες). Ο Χείρωνας από την ίδια θέση, σας δείχνει το πρόβλημα και τονίζει τις πτυχές του... Η αναζήτηση οικονομικών λύσεων είναι θέμα που σας απασχολεί έντονα και αυτό αφορά και τα 3 δεκαήμερα. Η έντονη παρουσία πλανητών μέσα στο 2ο σας από τον Αιγόκερω, δίνει έμφαση σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά. Η αλλαγή δεν αργεί να φανεί, μιας και η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα, αλλάζει το σκηνικό προς το καλύτερο. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, ενδυναμώνει και βοηθάει με ιδιόμορφο τρόπο. Ανοιχτείτε επικοινωνιακά! Ευνοείστε! 



Αιγόκερως
Αγαπητοί Αιγόκεροι, έντονος ο Ιανουάριος για εσάς από όλες τις απόψεις. Η νέα σας ηλιακή χρονιά άρχισε και μπήκατε εκ των πραγμάτων σε θέση και φάση προγραμματισμού. Γνωρίζετε ήδη πολύ καλά, ότι οι κοινωνικές σας συνθήκες, αλλάζουν τις σταθερές ... Αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων να δημιουργήσετε άλλα πλάνα δράσης και προσπαθείτε να δικτυωθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει αλλαγές σκηνικού, νέα πλάνα και καινούργιες συνεργασίες. Αν και στα μέσα του Ιανουαρίου είχατε αρκετές δυσκολίες, προς τα τέλη του μήνα και κυρίως 18,19,20, αυτές οι δυσκολίες θα δείξουν την πραγματική τους διάσταση. Όσοι είστε γεννημένοι μεταξύ 9 και 20 Ιανουαρίου, θα καταλάβετε περισσότερο τι εννοώ.  Το μήνυμα σίγουρα το έχετε λάβει και έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Επιστρατεύστε την οργανωτική σας ικανότητα και διοχετεύστε τη δύναμή σας σε στόχους δημιουργικούς. Αλλάξτε ότι πρέπει και κυρίως εάν είστε του 1ου δεκαημέρου. 



 

Υδροχόος
Αγαπητοί μου Υδροχόοι, ο Ιανουάριος μήνας ήταν για εσάς μήνας απολογισμού. Έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος ... Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η έναρξη της νέας σας ηλιακής χρονιάς, βρίσκεται επί των θυρών. Στις 20 Ιανουαρίου στις 18.11μμ, ο Ήλιος σας επισκέπτεται για έναν ολόκληρο μήνα. Το πώς θα φορτίσετε το μήνα αυτό, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις δικές σας επιλογές. Ο φιλικός για εσάς Ερμής, μπαίνει στο ζώδιό σας, στις 27 του μήνα γύρω στις 8 το βράδυ. Μια έξοχη θέση δηλαδή, που θα σας χαρίσει ασυνήθιστες ιδέες. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου παραμένουν λίγο μπερδεμένοι μιας και ο Ποσειδώνας από την τελευταία μοίρα του Υδροχόου, δεν εμφανίζει όλα όσα θα έπρεπε να ξέρετε … Τη δουλειά αυτή, υποστηρίζει και ο Κρόνος από το Ζυγό που δίνει κλίμα ασφυκτικό … Μέσα στις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου τα πράγματα θα γίνουν πιο ήπια, μιας και ο Ποσειδώνας θα εγκατασταθεί για τα καλά στο ζώδιο των Ιχθύων. Τα οικονομικά σας θέματα αλλά και οι συναισθηματικές σας αναζητήσεις, θα ΄΄ενδώσουν΄΄ κατά κάποιο τρόπο με ύφος χαλαρό. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα αναλάβει αυτή τη διαδρομή. Παρόλα αυτά, η Αθηνά από το 3ο σας δεκαήμερο, θα σας εμπλουτίσει σε επίπεδο πνευματικό. 




ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητοί μου Ιχθύες. Θέματα σχέσεων θα σας απασχολήσουν και κυρίως εάν είστε του 1ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη και ο Χείρωνας από τις πρώτες μοίρες, σας εφοδιάζουν με νότες … και χρώματα ... Οι αισθήσεις σας ανοίγουν και γίνονται ευαίσθητες στα ερεθίσματα από το περιβάλλον. Μπορεί να γίνετε ευσυγκίνητοι, ή και να αποφασίσετε να αλλάξετε και ρόλους. ¨Όλα … είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όπως και να έχει , η ρομαντική σας διάθεση θα φτάσει στα ύψη και θα προσπαθήσετε να γίνετε αρεστοί. Οι σκηνική παρουσία … θα κάνει τη διαφορά… Καλό είναι να προσέξετε τη χαοτική σας τάση και να μη χάνετε την αίσθηση του χρόνου. Γνωρίζετε πολύ καλά, πως η συγκέντρωσή σας είναι ευάλωτη … Εάν μπείτε σε τέτοια διαδρομή, τότε φροντίστε να γράψετε ή ακόμη και να ζωγραφίσετε. Η επίσκεψή σας σε μια έκθεση ζωγραφικής ή και φωτογραφίας, θα ήταν η εξισορροπιστική λύση που σας αφορά. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου, βρίσκονται σε περίοδο εξελικτική. Να είστε παρόντες!









http://ouranokatevatoi.blogspot.com/p/bl...
http://ouranokatevatoi.blogspot.com/p/blog-page_04.html
http://ouranokatevatoi.blogspot.com/p/blog-page_12.htm
© Kωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας. 
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων "Πάμε Αστρολογία''

*Σημείωση: Η μελέτη στον ατομικό γενέθλιο χάρτη, θα δώσει τις ειδικές απαντήσεις. Το παραπάνω κείμενο, αφορά το γενικό κλίμα που επικρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου