26/12/11

Ο ΔΙΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ! ! !

   Ο ΔΙΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ! ! !



Από τα τέλη του Αυγούστου ο Δίας ήταν Ανάδρομος ! Και με το που πάτησε το πόδι του το Φθινόπωρο, ενεργοποιήθηκαν και οι εκλείψεις της Άνοιξης ! Τουλάχιστον όλοι οι Πλανήτες τώρα βρίσκονται σε ορθή πορεία! Θα δούμε το σενάριο πάρα κάτω ... γιατί πριν είχε κολλήσει ...


Πίστη στις δημιουργικές μας δυνάμεις χρειάζεται και ένωση με ομοϊδεάτες ... Δυστυχώς και ευτυχώς, γίνεται επαναπροσδιορισμός αξιών !


Πρέπει να βρούμε νέα μοντέλα δράσης γιατί τα παλιά είναι σχεδόν άχρηστα. Τα πάντα θα δοκιμαστούν. Το ίδιο και οι Αξίες μας. Είναι καλό και χρήσιμο να μάθουμε ποιοί είμαστε, να έχουμε σε ανοικτή γραμμή τον εσωτερικό μας διάλογο και να έχουμε πίστη στις ικανότητές μας! Η λύση θα έρθει εάν εμείς αλλάξουμε συνήθειες και πεποιθήσεις. Είναι χρήσιμο να βρισκόμαστε στο κέντρο μας και στην Αλήθεια μας !


Το κέντρο της εσωτερικής μας δύναμης βρίσκεται μέσα μας ! Αλλά και ο καλύτερος δάσκαλος μέσα μας βρίσκεται !


Ας αλλάξουμε μέσα μας ότι χρειάζεται σε συμβολικό και σε ψυχικό επίπεδο και τότε ο κόσμος θα αλλάξει και από έξω μας ! Σύμπνοια δυνάμεων με κέφι, χαρά και δημιουργική έκφραση, κόντρα στη μιζέρια και την αθλιότητα. Είμαστε πνευματικά όντα και μπορούμε να φωτίσουμε τον εαυτό μας με αγάπη και φως! Το φως απελευθερώνει τα πάντα ! Είναι αυτό που μας βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια που επιμελώς μας έχουν μάθει να κρύβουμε ! Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τα χαλινάρια για την αλλαγή που θα αρχίσει από τα βάθη της συνείδησής μας! Αφύπνιση και εμπιστοσύνη χρειάζεται! Αγάπη και καλή Δύναμη !








Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου  - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου