21/12/11

Ο Λόγος των Άστρων. Από 21/12 έως 31/12/2011


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Από 21/12 έως 31/12/2011


Κριός

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και με την  ορθή πορεία του Δία,  τα δεδομένα αλλάζουν. Προσανατολίζεστε σε θέσεις και καταστάσεις, που αποσκοπούν σε προγραμματισμένες συνθήκες – δράσεις. Οι παρούσες ευκαιρίες, πηγάζουν από παλαιότερες σας προσπάθειες. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, θέτετε στόχους και ανοίγεστε σε επίπεδο συνεργασίας.  Οι επαγγελματικές σας ιδιότητες βγαίνουν στο φως και γίνεστε ο κατάλληλος άνθρωπος. Εκμεταλλευτείτε τις κοινωνικές σας ανακατατάξεις και εφαρμόστε τις ιδέες σας με θάρρος και πίστη.
Συμβουλή: Δείτε τις ευκαιρίες!



Ταύρος
Αγαπητοί Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, οι επόμενες ημέρες εγκυμονούν πολλά και διάφορα. Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία. Η νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, εμφανίζει με σαφή τρόπο τις αποκρυσταλλωμένες σας θέσεις. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα δημιουργικότητας. Το πώς ξοδεύεται το χρόνο σας αλλά και το πώς διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας αξίες, θα είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερη έμφαση. Θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δείξετε υπευθυνότητα και ωριμότητα.
Συμβουλή: Επωφεληθείτε από την εμπειρία σας!



Δίδυμοι
Η ορθή πορεία του Δία από τον Ταύρο δεν μπορεί να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Παράλληλα η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει ενέργεια και δύναμη. Το σίγουρο είναι, ότι οι ψυχολογικές σας ανάγκες δεν έχουν την υπομονή και την όρεξη να παραμείνουν στην αφάνεια. Ότι έγινε, έγινε. Ανοίξτε τις ιδέες σας μπροστά και εκδηλώστε με την ευφυΐα που σας διακρίνει απελευθερωτικές πράξεις  σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσέξτε τον οικονομικό σας προγραμματισμό και κάντε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
Συμβουλή: Απελευθερωθείτε με τακτ!



Καρκίνος
Νέα Σελήνη στο απέναντί σας ζώδιο, μα τι άλλο? Στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Θα χρειαστεί να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αποφάσεις που ενδέχεται να πάρετε γιατί το σχήμα και αυτή τη φορά είναι οξύμωρο. Η νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό δυσκολεύει τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου. Το καλό της υπόθεσης έρχεται από το Δία, ο οποίος μετά από μήνες απραγίας, επανέρχεται στο προσκήνιο. Φροντίστε να είστε δίκαιοι και ενσυνείδητοι και μην φτάσετε σε ακραίες ψυχολογικές συγκρούσεις.  
Συμβουλή: Αναλογιστείτε!




 Λέων
Παρότι βρίσκονται επί των θυρών οι γιορτινές ημέρες … είστε προσανατολισμένοι σε καθημερινά θέματα. Υπάρχει η μεγάλη περίπτωση να βρίσκεστε αντιμέτωποι με δουλειές και σοβαρές υποχρεώσεις, που κυρίως πηγάζουν από το εργασιακό σας περιβάλλον. Είστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συγκυρίες που έρχονται και συγχρόνως εστιάζεστε στα νέα σας σχέδια και προτιμήσεις. Μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε ικανοποιητικά. Είστε συνεπείς αλλά να είστε και με τον εαυτό σας… θα σας κάνει καλό.
Συμβουλή: Παν μέτρον άριστον!




Παρθένος
Αγαπητοί Παρθένοι … η κύρια λέξη – πρόταση που είναι καλό να έχετε υπόψη …(για αυτές και τις επόμενες ημέρες…) είναι να κοιτάξετε μπροστά και μόνο μπροστά! Η κατανάλωση παλαιών και αποτυχημένων συνταγών είναι φθορά. Μπορεί να είστε ακριβείς στις κινήσεις σας, αλλά προσέξτε καλά τις προβλέψεις σας. Το σήμερα κτίζει το αύριο και γι αυτό θα πρέπει να εστιαστείτε στο σήμερα με ματιά σφαιρικού τύπου... Δείτε τα πράγματα από ψηλά …και προνοήστε με βάση την εικόνα που έχετε… Αλλάξτε περιβάλλον και δείτε τα θέματά σας εκ νέου.
Συμβουλή: Αλλάξτε ρότα!




 

Ζυγός
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις αρχές του Αιγόκερω, σας επηρεάζει άμεσα. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου, επικεντρωθείτε με απόλυτη σοβαρότητα σε θέματα καριέρας και σπιτιού. Οι ισορροπίες που είναι και το ζητούμενό σας ενδέχεται να αλλάξουν. Επικεντρωθείτε στις αληθινές σας ανάγκες και δείτε πόσο καλοί ισορροπιστές είστε. Το βάρος της ευθύνης μοιράζεται … και αυτό να το θυμάστε καλά. Μην περιμένετε από τους άλλους να κινηθούν για να πάρετε αποφάσεις. Αποφασίστε με βάση τις δικές σας ανάγκες.
Συμβουλή: Διαλογιστείτε!



 


Σκορπιός
Μάλλον σε έντονη συναισθηματική φόρτιση σας βρίσκει η νέα Σελήνη. Από την άλλη, έχετε και το Δία που γιγαντώνει την αίσθηση της υπερβολής… Ενεργοποιήστε άμεσα τον μηχανισμό της ενόρασης και δείτε ξεκάθαρα πως έχουν τα πράγματα ... Αποφύγετε την περίπτωση να πέσετε μέσα σε παγίδες συναισθηματικού περιεχομένου, μιας και θα πιεστείτε ή θα πιέσετε αφόρητα… Όσο πιο ξεκάθαροι είστε με τα συναισθήματά σας, τόσο το καλύτερο για εσάς …(αλλά και για τους άλλους που βρίσκονται δίπλα σας…).
Συμβουλή: Μαντέψτε σωστά και ψύχραιμα!




Τοξότης
Αγαπητοί Τοξότες να νέα είναι χαρμόσυνα! Ο Πλανήτης σας Δίας επανέρχεται σε ορθή θέση. Αυτό σημαίνει για εσάς αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο πολλά. Η ανάδρομη θέση του από τα τέλη του Αυγούστου, περιόρισε κατά πολύ τα θέματα τύχης και προστασίας. Έτσι λοιπόν, επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 25 του Δεκέμβρη. Ας πούμε δηλαδή, κάτι σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο! Προσέξτε την τάση σας για υπερβολές κα σπατάλες και φροντίστε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις που σας περιβάλλουν.
Συμβουλή: Κρατήστε τον εαυτό σας σε ισορροπία!

 

Αιγόκερως
Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών αυτών. Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας και εγκαινιάζει για εσάς έναν νέο κύκλο. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας συνηγορεί στον νέο αυτό κύκλο. Αιγόκεροι του κόσμου ενωθείτε. Προσέξτε καλά τις επιλογές σας και αναπτύξτε πνεύμα συλλογικό. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά εγκρατείς και προσέξτε τις συναισθηματικές σας τοποθετήσεις. Το ότι η εικόνα σας μετράει το ξέρετε, όμως μη θυσιάζετε τα πάντα για την εικόνα αυτή. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.
Συμβουλή: Επικεντρωθείτε!

 

Υδροχόος
Είστε ως γνωστόν από τη φύση σας αντιδραστικοί … και αυτό μερικές φορές καταντάει ρουτίνα … Δεν είπα να βγείτε από τη φύση σας … μα κοιτάξτε όμως που οι μέρες της αγάπης είναι κοντά … Δείτε τουλάχιστον τις ημέρες αυτές αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τη συμπάθειά σας σε όσους νοιάζεστε αληθινά … Μερικές φορές πάλι, οι ιδέες σας μπροστά στο μέλλον του κόσμου, χάνουν κάθε αίσθηση από το παρόν… Αλλάξτε λοιπόν μια φορά το χρόνο τον τρόπο που αντιδράτε … και ξαφνιάστε τους άλλους με θετικό τρόπο.
Συμβουλή: Ανατρέψτε τα δεδομένα με τρόπο διαφορετικό!

 

Ιχθύες
Το ότι είστε δοτικοί και ρομαντικοί όταν φυσικά καταφέρετε να εστιαστείτε (είναι και οι άλλοι στη μέση που συνήθως δεν ξέρουν που ακριβώς βρίσκεστε …) είναι γεγονός! Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας, έρχεται σε ορθή πορεία την ημέρα των Χριστουγέννων! Αυτό μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση, αλλά και να σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως ... Εάν είστε εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου ή έχετε Σελήνη, ωροσκόπο και μεσουράνημα, τότε ναι! Είστε οι πρώτοι που δέχεστε τις δονήσεις αυτές! Αφεθείτε με τη δύναμη της διαίσθησης και αφεθείτε με αγάπη και ειλικρίνεια.
Συμβουλή: Να είστε ειλικρινείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου