14/11/11

Eνεργειακός χορός των Συμβόλων και Αστρογνωσία - Αστρολογία

Eνεργειακός χορός των Συμβόλων και Αστρογνωσία
 
Διήμερο Σεμινάριο

Σάββατο 26/11  &  Κυριακή 27/11/2011




Ο Γιώργος Βουζουλίδης ηθοποιός - θεραπευτής και η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου σύμβουλος ολιστικής αστρολογίας, συμπράττουν και σας μεταφέρουν στον κόσμο της βιωματικής έκφρασης. Ο λόγος  η  κίνηση η ροή η φαντασία η  αποκωδικοποίηση και ο αποσυμβολισμός, είναι μερικά από τα εργαλεία του σεμιναρίου που θα ακολουθήσουν. Στόχος του είναι η αναγνώριση και η κατανόηση των συμβόλων, μέσα από τη σωματική, νοητική και συλλογική σύνθεση.


Ο Ενεργειακός Χορός των Συμβόλων από τον Γιώργο Βουζουλίδη
"Βασική παραδοχή του ενεργειακού χορού των συμβόλων είναι πως το σώμα αποτελεί έκφραση του πνεύματος. Η αρμονία της σωματικής κίνησης και η έκφραση συμβόλων μέσω κινήσεων-στάσεων εξισορροπεί την ροή της ενέργειας ενώ παράλληλα μας γυμνάζει αποτελεσματικά. Με αυτόν το τρόπο αρχίζουμε να κατανοούμε την γλώσσα του σώματος μας και να αποκαθιστούμε την ελαστικότητα του, όσο αυτό είναι δυνατόν. Το αμέσως επόμενο στάδιο είναι η προσωπική μας έκφραση μέσω του ιδιαίτερου και εξατομικευμένου χορού, ως μοναδική σύνθεση ψυχής και σώματος.


Η Ολιστική Αστρολογία από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
«Η διερεύνηση του αστρολογικού χάρτη, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τις διαφορετικές μας ποιότητες. Μας βοηθάει να δούμε τον Άνθρωπο ως σύνολο και μας υποδεικνύει με συμβουλευτικό τρόπο την προσωπική μας εξέλιξη. Η πολυδιάστατη οπτική του, μας ανοίγει στα 4 βασικά επίπεδα. Το σωματικό το συναισθηματικό, το διανοητικό και το πνευματικό. Με οδηγό το προσωπικό μας αποτύπωμα, στοχεύουμε την βέλτιστη κατανόηση και διαχείριση των δυνατοτήτων μας. ¨Ένα πολύτιμο εργαλείο αστρογνωσίας, που μας φέρνει απευθείας σε επαφή με την πηγή του εαυτού μας. Πηγάζει από τον κόσμο της Μυθολογίας και των συμβόλων. Κατά συνέπεια με την παγκόσμια πηγή γνώσης. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ολιστική, πολύτιμη και διαχρονική»


Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους της τέχνης, των εναλλακτικών θεραπειών, σε ερευνητές και  αναζητητές. Επίσης, σε οποιονδήποτε θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του γύρω από τον άξονα της ενέργειας, της έκφρασης,  της κίνησης και της αστρογνωσίας.


Διήμερο Σεμινάριο Ενεργειακού Χορού Συμβόλων και Αστρογνωσίας
Εισηγητές : Βλαχοπούλου Κωνσταντίνα,  Βουζουλίδης Γιώργος


Πληροφορίες:

Ημέρες διεξαγωγής: Σάββατο 26/11 – Κυριακή 27/11/2011, (11.00 -16.00)

Ώρα προσέλευσης: 10.45
Διάρκεια: 10 ώρες (5 το Σάββατο + 5 την Κυριακή)

Τόπος: Κενός Χώρος, Αγησιλάου 77Α Κεραμεικός, Αθήνα

Πληροφορίες: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου Δευτέρα – Παρασκευή, 10πμ. – 6μμ

Εγγραφές δηλώσεις συμμετοχής: α) e-mail: astrognosiart@yahoo.gr
β) Κατοχυρώστε  τη συμμετοχή σας μέσω τραπέζης κατόπιν συνεννόησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 69 45 54 86 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου