17/10/11

Από 17//10 έως 23/10/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας




Από 17//10 έως 23/10/2011


Κριός
Καλό θα ήταν να ρυθμίσετε οτιδήποτε έχει σχέση με εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, ας προσπαθήσουν να βρουν τα σωστά όρια. Συνειδητοποιήστε τις πραγματικές σας ανάγκες και αναλογιστείτε ποια θα θέλατε να είναι η εξωτερική σας εικόνα. Δουλέψτε τις απωθημένες σας λειτουργίες και αν είστε του 1ου δεκαημέρου δώστε έμφαση και προσοχή.
Συμβουλή: Να είστε παρόντες!

Ταύρος
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις γίνονται κυρίαρχο θέμα και κυρίως εάν είστε του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εμπλακείτε με τρόπο ευχάριστο και διακριτικό. Δείτε και αποφασίστε πως θα διαχειριστείτε τις προσωπικές σας αξίες. Διαμορφώστε με τρόπο εποικοδομητικό τις σκέψεις σας και μεταμορφώστε ότι κρίνετε αναγκαίο. Εάν είστε του 3ου δεκαημέρου διακρίνεστε τα αδιευκρίνιστα,
Συμβουλή: Μη γίνεστε άδικοι!



Δίδυμοι
Σταθεροποιήστε και αποκρυσταλλώστε τις σκέψεις σας και πάρτε αποφάσεις οριστικές. (κυρίως εάν είστε του 3ου δεκαημέρου). Κινητοποιηθείτε δυναμικά και κατακτήστε στους στόχους σας (του 3ου δεκαημέρου) με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό. Εάν είστε των πρώτων ημερών, αλλάξτε τις συνήθειές σας και βρείτε νέους δρόμους έκφρασης.
Συμβουλή: Να είστε συνεπείς!





Καρκίνος
Εάν έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, βρείτε τον τρόπο να τις επικοινωνήσετε. Ενδέχεται η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω να μην συμβαδίζει με την εσωτερική σας αλήθεια.  Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου εκδηλώστε με ειλικρίνεια τις απόψεις σας (μην χρονοτριβείτε). Οι αργοί ρυθμοί δεν ωφελούν πάντοτε. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας. 
Συμβουλή: Να είστε οικείοι!



Λέων
Η εσωτερική σας αλήθεια είναι το κυρίαρχο θέμα που σας εκφράζει. Το να είστε δημιουργικοί και υπερήφανοι (για τους στόχους σας) είναι κάτι που σας απασχολεί. Να είστε σίγουροι και ειλικρινείς και να εμπιστεύεστε τις βαθύτερες σας ανάγκες. Μη φοβάστε τις αλλαγές, γιατί είναι αυτές που θα σας μεταφέρουν στο μέλλον με δύναμη, όραμα και εκσυγχρονισμένες ιδέες.
Συμβουλή: Δείτε μακριά!



Παρθένος
Μπορεί η διάθεση σας να μην είναι και τόσο εξωστρεφής, αλλά καλό θα ήταν να δείτε τα πράγματα κάτω από διαφορετική οπτική. Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τις λεπτομέρειες καλύτερα, μα μην ξεχνάτε ότι για οτιδήποτε και αν κάνετε που σας εκφράζει, χρειάζεστε και τους άλλους για να το θέσετε σε εφαρμογή. Μοιραστείτε τις ιδέες σας και πράξτε ανάλογα. 
Συμβουλή: Να είστε συνεργάσιμοι!




Ζυγός
Εάν ρωτούσατε κάποιον από το περιβάλλον σας να σας χαρακτηρίσει, θα σας έλεγε ότι μάλλον αργείτε να πάρετε αποφάσεις. Τα ζυγίζετε από δω τα ρυθμίζετε από κει και στο τέλος βρίσκετε τη μέση λύση. Το εύλογο ερώτημα είναι το εξής. Θα είστε πάντοτε στη μέση ο τρίτος που προσπαθεί να φέρει τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές σε ισορροπία; Τι θα γίνει με τις δικές σας ανάγκες;
Συμβουλή: Να είστε διεκδικητικοί!



Σκορπιός
Στα τέλη της εβδομάδας ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει, ότι ένας νέος κύκλος αρχίζει για εσάς. Ανατέλλει η νέα σας Ηλιακή χρονιά. Εάν είστε των πρώτων ημερών χρόνια σας πολλά. Να είστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας. Ενεργοποιήστε την περιφερειακή σας όραση και δείτε τις εξωτερικές συνθήκες που συμβάλουν στην εξέλιξή σας (με τρόπο καθοριστικό).
Συμβουλή: Δείτε περιφερειακά!



Τοξότης
Κάντε ανασκόπηση των προηγούμενων μηνών και βρείτε τη θέση σας μέσα στα πράγματα. Εάν είστε του 1ου πρώτου δεκαημέρου η διάθεση αυτή θα είναι περισσότερο έντονη. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να περιμένουν για λίγο καιρό ακόμη. Το τοπίο δεν είναι απολύτως καθαρό. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αφήσετε τη σκέψη σας ελεύθερη. Να είστε ο εαυτός σας.
Συμβουλή: Αναλογιστείτε!


Αιγόκερως
Το να βρίσκεστε με επιμονή στο παρελθόν δε βοηθά κανέναν. Δείτε τα πράγματα από την αρχή. Τοποθετήστε τους στόχους σας εκ νέου και δημιουργήστε τις σωστές συνθήκες για έκφραση και εφαρμογή. Εάν κάποιοι  δεν σας κάνουν ή εάν δεν σας εκφράζουν, τότε σίγουρα δεν είναι και οι σωστοί συνεργάτες για εσάς. Πάρτε δυναμικές αποφάσεις και κινητοποιηθείτε ανάλογα.
Συμβουλή: Να είστε θετικοί!



Υδροχόος
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Προσπαθείτε να μαντέψετε τι φέρνουν οι επόμενες ημέρες, αλλά όπως ήδη γνωρίζετε καλά, η διορατική σας ματιά είναι και η λύση σας. Το μεγάλο προτέρημα που έχετε, είναι να βλέπετε μακριά. Και αυτό είναι ακριβώς που  θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε με μεγάλη επιτυχία τις αλλαγές.
Συμβουλή: Προσανατολιστείτε!


Ιχθύες
Χρησιμοποιήστε την ισχυρή σας διαίσθηση και οραματιστείτε τον εαυτό σας στο σκηνικό που σας εκφράζει απόλυτα. Είστε οι μάστερ του οραματισμού. Ενώστε λοιπόν τα κομμάτια σας και φροντίστε να έχετε ολόκληρη την εικόνα του πάζλ. Διαλέξτε τα κατάλληλα χρώματα, δώστε τον κατάλληλο φωτισμό και εμφανίστε τα σχέδιά σας.
Συμβουλή: Αυτορυθμιστείτε!









Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
© 2009 - 2011: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου