27/9/11

Ο Λόγος των Άστρων - Από 26//09 έως 02/10/2011


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας







Από 26//09 έως 02/10/2011






Κριός
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ έντονη, μιας  η νέα Σελήνη από το Ζυγό, ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου από τον άξονα των παρορμητικών. Η Νέα Σελήνη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη και ανοίγει έναν κύκλο δύσκολο και κουραστικό. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις αξίες και στα θέλω σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις.
Συμβουλή: Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις παρορμητικές σας τάσεις !



Ταύρος
Μέρες δύσκολες, έντονες, κουραστικές. Σε αντίθεση από τη φύση σας που θέλει την ηρεμία και την ασφάλεια, η εβδομάδα αυτή, περιέχει δυνατό κοκτέιλ συγκρούσεων και δυσκολιών. Κρατήστε τις ισορροπίες. Οι πρακτικές σας ικανότητες θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα για εσάς αλλά και για τους άλλους που βρίσκονται γύρω σας. Αποδεχτείτε τις υποχρεώσεις που σας αναλογούν και φροντίστε να ξεκουράζεστε και να είστε αισιόδοξοι.
Συμβουλή: Να είστε ήρεμοι και επικεντρωμένοι!




Δίδυμοι
Εβδομάδα έντασης. Έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε δημιουργικά και σε ένα επίπεδο το καταφέρνετε. Οι συνθήκες όμως και το εξωτερικό περιβάλλον, δεν σας βοηθούν στο σημείο που θα προτιμούσατε. Παρόλα αυτά, αξίζει και πρέπει να συνεχίσετε. Προσπαθήστε έτσι ώστε να καταφέρετε ότι το δυνατόν περισσότερο. Ανοίξτε τις κεραίες σας και ανταποκριθείτε ανάλογα.
Συμβουλή: Να είστε συνειδητοί!



Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή θέλει προσοχή, σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Οι καθημερινές συνθήκες αλλάζουν και θα πρέπει να σας βρουν ευέλικτους και υποστηρικτικούς. Προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια κατάματα και αλλάξτε όπου χρειάζεται τον τρόπο που σκέφτεστε. Είναι μια δύσκολη εποχή και εσείς το ξέρετε και το διαισθάνεστε. Δείξτε τη δύναμη σας με τρόπο ευγενικό.
Συμβουλή: Σκεφτείτε πριν κάνετε σημαντικές κινήσεις!



Λέων
Εβδομάδα που εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους και ακατάλληλη για σημαντικές συμφωνίες και ενάρξεις. Κάντε λίγο υπομονή, μέχρι που να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες. Η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, δεν βοηθά και τόσο, μιας και οι όψεις που σχηματίζει είναι δύσκολες και σκληρές. Επανεξετάστε και επαναπροσδιορίστε.
Συμβουλή: Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα…!



Παρθένος
Η εβδομάδα αυτή, δεν είναι και τόσο υποστηρικτική όσον αφορά τις οικονομικές σας δοσοληψίες. Το ίδιο ισχύει και αν προσπαθήσετε να μοιράσετε και να εκφράσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ενδεχομένως να νιώσετε ανασφαλείς. Να ξέρετε ότι οι μέρες είναι δύσκολες. Φροντίστε τουλάχιστον να έχετε επίγνωση και διάκριση και προσπαθήστε να ρυθμίσετε ότι περνάει από το χέρι σας.
Συμβουλή: Να έχετε υπομονή!




Ζυγός
Αυτή η εβδομάδα, ανοίγει έναν σημαντικό για εσάς κύκλο. Θα διακρίνετε ότι προετοιμάζονται πολλές αλλαγές που καλό θα ήταν αποδεχτείτε. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι οι αλλαγές μπορεί να έχουν ριζικό χαρακτήρα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μερικές φορές η εξέλιξη κυριαρχείται από το χρώμα της μετάβασης.
Συμβουλή: Ζυγίστε προσεκτικά!



Σκορπιός
Η έντονη αυτή Σεληνιακή διαδρομή που αρχίζει από την Τρίτη, σας φέρνει σε επαφή και αντιμέτωπους με πολλά και δυνατά συναισθήματα. Είναι σίγουρα μια δύσκολη εβδομάδα και το πώς θα ανταποκριθείτε, θα εξαρτηθεί από την αποδοχή της ψυχολογίας αυτής. Όσο πιο πολύ είστε συνειδητοί και ειλικρινείς, τόσο πιο πολύ καλά και χρήσιμα θα είναι τα συμπεράσματα σας.
Συμβουλή: Αφεθείτε στην Αλήθεια σας!



Τοξότης
Όπως θα έχετε ήδη ακούσει, η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζετε από δύσκολες και έντονες συνθήκες. Οι επαφές και οι σχέσεις σας δοκιμάζονται και άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και πάλι στο προσκήνιο. Το αν θα επιλέξετε να τους δείτε ή όχι, είναι καθαρά δική σας απόφαση. Το ότι όμως οι μέρες αυτές χαρακτηρίζονται από αλλοπρόσαλλες καταστάσεις είναι γεγονός.  
Συμβουλή: Βρείτε τον προσωπικό σας χρόνο!


Αιγόκερως
Πολύ δύσκολη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εβδομάδα αυτή. Οι λόγοι πολλοί, μα κυρίως η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Οι συνδυασμοί που κάνουν οι όψεις μεταξύ τους, δεν υπόσχονται πολύ καλές ισορροπίες …Σίγουρα, σε καμία περίπτωση, δεν θα έπρεπε να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε σημαντικά βήματα. Να είστε προετοιμασμένοι για απρόβλεπτες καταστάσεις.
Συμβουλή: Μην βιάζεστε!



Υδροχόος
Σίγουρα η εβδομάδα αυτή δεν σας αφήσει ανεπηρέαστους. Μπορεί να μην είναι σκληρές οι όψεις της νέας Σελήνης για εσάς, μα όμως είναι για όλους τους υπόλοιπους. Το να ανοίξετε δρόμο και να δώσετε εναλλακτικές λύσεις, ίσως θα ήταν μια καλή πρόταση. Το να βοηθήσετε τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας, ίσως θα ήτανε μια καλή λύση όσον αφορά τη δημιουργικότητά σας.
Συμβουλή: Να είστε δοτικοί!


Ιχθύες
Η νέα Σελήνη, καθυστερεί διάφορες οικονομικές δοσοληψίες και σας αφήνει μια γεύση αβεβαιότητας. Να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι και ότι αυτήν την αίσθηση την έχουνε όλοι. Το να ευχηθείτε το καλύτερο για όλους, ίσως και να ήταν κάτι που θα ωφελούσε ευρύτερα το συλλογικό γίγνεσθαι. Αφεθείτε στο όλον και νιώστε τις βαθύτερες ανάγκες σας.
Συμβουλή: Να είστε Διαισθητικοί!









© Δικαιώματα Άρθρου 2009 - 2011: Kωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου