19/9/11

Ο Λόγος των Άστρων. Από 19//09 έως 25/09/2011


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Από 19//09 έως 25/09/2011




Κριός
Δείξτε αυξημένη προσοχή την εβδομάδα αυτή και κυρίως εάν είστε του 1ου  δεκαημέρου. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη  σε αντίθεση από το απέναντι και συμπληρωματικό σας ζώδιο του Ζυγού. Παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει ταυ τετράγωνο, που αυτό υποδηλώνει και σηματοδοτεί εντάσεις και ψυχολογικοσυναισθηματικές διακυμάνσεις.
Συμβουλή: Μην γίνετε σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ!





Ταύρος
Ναι μεν θα πρέπει να δώσετε έμφαση στον τομέα της δουλειάς σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και τους δικούς σας ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Ο Άρης από την περιοχή του Λέοντα, μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις που πηγάζουν από ενδεχομένως δύσκολες οικογενειακές συγκυρίες και συνθήκες. Αποφύγετε την ένταση και προνοήστε με προγραμματισμό τις επόμενές σας κινήσεις.
Συμβουλή: Πάρτε ανάσες δύναμης και στήριξης από τη Φύση!




Δίδυμοι
Ο Άρης στο Λέοντα και ο Ήλιος στο Ζυγό, σας κινητοποιούν και σας αποδεσμεύουν από την καθιερωμένη σας ρουτίνα. Σας ανοίγουν την όρεξη για κοινωνικές  και δημιουργικές ενασχολήσεις και σας ενεργοποιούν τη διάθεση να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε. Γίνεστε ανοικτοί σε νέες γνωριμίες και ανταλλάσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη ικανότητα. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου πριν απαντήσετε σκεφτείτε!
Συμβουλή: Κινηθείτε δημιουργικά!




Καρκίνος
Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου αντιμετωπίζουν δυσκολίες και εντάσεις. Να είστε προσανατολισμένοι με ιδιαίτερη προσοχή στο λόγο σας και να προσέχετε διπλά. Οι δύσκολες όψεις του 1ου δεκαήμερου την εβδομάδα αυτή, χρειάζονται έλεγχο, συνέπεια, αγάπη και υποστήριξη. Προσέξτε να μην γίνετε άδικοι και αφουγκραστείτε με ιδιαίτερη προσοχή.
Συμβουλή: Προσέξτε!




Λέων
O εμφάνιση του Άρη σας δημιουργεί τις προϋποθέσεις να δραστηριοποιηθείτε και να γίνετε απρόβλεπτοι. Η όψη του με τον Ουρανό, σας εμπνέει και σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε άκρως μαχητικοί εάν και εφόσον παραστεί η ανάγκη. Η ριψοκίνδυνη πλευρά της όψης, μπορεί να σας παρασύρει σε καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν είχατε λάβει υπόψη.
Συμβουλή: Να είστε Δίκαιοι!




Παρθένος
Δώστε έμφαση στους οικονομικούς σας στόχους και κινηθείτε προς εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Ξεκαθαρίστε το τι θέλετε ακριβώς και στοχεύστε με διορατική ματιά και συνέπεια. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα, λες και είστε οι παρατηρητές του εαυτού σας. Δείτε με καθαρή ματιά και αποφασίστε. Προσπαθήστε με τη δύναμη της δημιουργική σας έκφρασης.
Συμβουλή: Περιμένετε!




Ζυγός
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσοι από εσάς είστε γεννημένοι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο. Οι δύσκολες όψεις από τον Κριό και από τον Αιγόκερω, αναζητούν την εξισορρόπηση και την αρμονία. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην βάζετε πάνω απ΄ όλα τους άλλους. Κρατήστε την κατάλληλη ισορροπία. Είναι μια εβδομάδα λίγο δύσκολη.
Συμβουλή: Να είστε ήρεμοι!




Σκορπιός
Φροντίστε τις σχέσεις σας και ανοίξτε τα μάτια σας. Δείτε ξεκάθαρα την κατάσταση που υπάρχει γύρω σας και ανακαλύψτε ποιοί είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε περισσότερο. Θυμηθείτε ότι έχετε την ανάγκη των άλλων γιατί υπάρχει και ο παράγοντας ανθρώπινη πλευρά. Δείξτε τη δύναμη που σας διακατέχει και στηριχτείτε με θάρρος και δύναμη.
Συμβουλή: Νιώστε!




Τοξότης
Η έννοια φιλία είναι μια έννοια που αυτό το διάστημα παίρνει διαστάσεις μεγάλες. Ο Ήλιος στο Ζυγό, σας βοηθά να είστε ανοικτοί και ευπρόσδεκτοι σε νέες εμπειρίες και δράσεις. Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα, σας γεμίζει από δύναμη να αντεπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις. Η λαχτάρα σας για νέες εμπειρίες σας γεμίζει από αισιοδοξία  που σας υπόσχετε νέα δεδομένα.
Συμβουλή: Είστε συνθέτες καλοί. Θυμηθείτε το!




Αιγόκερως
Δύσκολη η εβδομάδα αυτή και κυρίως εάν είστε του 1ου  δεκαημέρου. Θέλετε πολύ να επιτύχετε και προσπαθείτε να το καταφέρετε με μεγάλη δύναμη και αντοχή. Επεξεργάζεστε τα δεδομένα και βάζετε τα πράγματα κάτω από την αρχή. Είναι σα να κτίζετε και πάλι με νέα θεμέλια. Φροντίστε τα θεμέλια αυτά, να έχουν γερές βάσεις και καλά υλικά.
Συμβουλή: Σκεφτείτε ώριμα!





Υδροχόος
Ο Ήλιος από το Ζυγό και ο Άρης από το Λέοντα, σας δημιουργούν ευκαιρίες με νέες επαφές και διασυνδέσεις. Μοιάζει να είστε σε επαφή με πολύ κόσμο και να αυξάνετε η δημοτικότητά σας. Φροντίστε να είστε παρόντες στα όσα συμβαίνουν, γιατί θα μπορούσαν όλα αυτά να μην είναι τίποτα άλλο από παροδικές συγκυρίες. . .  Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.
Συμβουλή: Μην βιάζεστε !




Ιχθύες
Δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε την εικόνα. Σταματήστε για λίγο την σφαιρική άποψη και εστιαστείτε αυτή τη φορά στη λεπτομέρεια . Δαμάστε τη συγκέντρωσή σας και ονομάστε τα πάντα εξ αρχής. Δρομολογείστε τις δουλειές σας υπό τη συνθήκη 1…2…3…Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.
Συμβουλή: Να είστε Ανοικτοί!





Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 19/09 έως 25/09/2011
Δευτέρα: χθες - 04.51
Τρίτη: από 19.34 έως 21.53
Τετάρτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Πέμπτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Παρασκευή:  04.22 – 04.55
Σαββάτο: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Κυριακή: από 05.39 - έως 07.49

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com/p/blog-page_04.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου