12/9/11

Ο Λόγος των Άστρων. Από 12/09 έως 18/09/2011


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Από 12/09 έως 18/09/2011


Κριός
Με την πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Με άλλα λόγια, στο φυσικό σας 6ο – 12ο οίκο. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι καλό θα ήταν να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στην υγεία σας, να μην είστε μονοδιάστατοι και να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα μέσα από τη ματιά της ολιστικής θεώρησης. Οι εγωισμοί και οι παρορμητικές συμπεριφορές σε αυτήν την περίπτωση δεν ωφελούν καθόλου.
Συμβουλή: Να είστε προνοητικοί!



Ταύρος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι για εσάς βοηθητική. Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες και να κατανοήσετε που είστε και που βαδίζετε. Στην περίπτωση που δεν σας είναι όλα ξεκάθαρα, ενεργοποιήστε τις πρακτικές σας ικανότητες και βάλτε τα πράγματα στη σειρά. Δείτε τι προέχει, αρχίστε να δραστηριοποιήστε βήμα – βήμα και επιλέξτε διαισθητικώς τις υπόλοιπες προτεραιότητες.
Συμβουλή: Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!



Δίδυμοι

Μιας και η πανσέληνος της 12ης Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί τις εκλείψεις του καλοκαιριού, φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι. Συνεργάσιμοι με το άλλο σας μισό. Και δεν εννοώ τίποτα παραπάνω από τον εαυτό σας. Να είστε σε επαφή κυρίως με τον πνευματικό σας εαυτό και να ακούτε όλα όσα σας υποδεικνύει με απόλυτη σοφία και παράλληλα εκπληκτική σαφήνεια.
Συμβουλή: Δείτε με καθαρό πνεύμα!



Καρκίνος
Η πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων είναι για εσάς αρκετά συμπαθητική. Σας τονίζει την κοινωνικότητά και σας κάνει να είστε επιθυμητοί. Εκμεταλλευτείτε με θετικό τρόπο τις προκλήσεις αυτές και δοκιμάστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Θυμηθείτε επίσης, ότι είστε μοναδικοί να φροντίζετε τους άλλους. Δείξτε τους την αγάπη σας γιατί το έχουν ανάγκη.  
Συμβουλή: Κρατήστε ισορροπίες!



Λέων
Η πανσέληνος της 12ης Σεπτεμβρίου, μπορεί να σας φέρει σε επαφή με τις συναισθηματικές και τις ψυχολογικές σας ανάγκες. Η αναγνώριση των επιπέδων αυτών, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη και πολύτιμη. Επιλέξτε τις σωστές και χρήσιμες κατευθύνσεις και υλοποιήστε με πρακτικό τρόπο τις απόψεις σας. Προσέξτε και τα οικονομικά σας, που αυτήν την περίοδο ενεργοποιούνται.
Συμβουλή: Να είστε επικεντρωμένοι!



Παρθένος
Η πανσέληνος στο απέναντι από εσάς ζώδιο, σας δίνει την εντύπωση πως θα πρέπει να κάνετε κάποιες δεσμεύσεις. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο να το αποφασίσετε αυτήν τη στιγμή, αλλά αντιθέτως, μπορείτε άφοβα να αφουγκράζεστε ότι συμβαίνει γύρω σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά και να μην δώσετε ακόμη το λόγο σας. Παρατηρήστε με διαύγεια και προσοχή.
Συμβουλή: Περιμένετε!




Ζυγός
Ζυγίστε τα πάντα. Μην αφήσετε σε κανέναν φόβο να σας παρασύρει. Εφόσον έχετε το κατάλληλο εργαλείο στα χέρια σας, χρησιμοποιήστε το με αγάπη και σοφία. Βασικό κριτήριο είναι η δικαιοσύνη. Μην ξεχάσετε να βάλετε μέσα και τον εαυτό σας. Έχετε την τάση να πηγαίνετε σύμφωνα με τις ανάγκες των άλλων. Ακολουθήστε τις με κριτήρια που πηγάζουν από τα θέλω σας.
Συμβουλή: Να είστε δίκαιοι!



Σκορπιός
Μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι και γεμάτοι από ένταση. Προσπαθήστε να μετασχηματίσετε την ενέργεια αυτή σε κάτι παραγωγικό και επιλέξτε κατευθύνσεις που προσφέρουν δύναμη και σιγουριά. Επικοινωνήστε και εκλεπτυσμό και φροντίστε να μην γίνετε απόλυτοι και σκληροί. Δοκιμάστε τις ενορατικές σας ικανότητες και αγαπήστε τις αδυναμίες των άλλων.
Συμβουλή: Αγαπήστε!



Τοξότης
Ηρεμήστε, βρείτε τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις εσωτερικές σας εκκρεμότητες. Ο φυσικός σας προστάτης, είναι πάντοτε κοντά σας και σας στηρίζει. Η θετική και αισιόδοξη ματιά που σας χαρακτηρίζει, σας γεμίζει με κουράγιο και δύναμη. Βρείτε τους ρυθμούς σας, ακούστε τις ανάγκες σας, ακολουθήστε με υγεία και χαρά τη ζωή και δώστε μαθήματα αισιοδοξίας στους άλλους
Συμβουλή: Είστε γενναίοι!


Αιγόκερως
Εβδομάδα πανσελήνου. Προσέξτε τα βήματά σας. Μην βιαστείτε. Μην γίνετε παράτολμοι και επικριτικοί. Θυμηθείτε ότι για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας, θα πρέπει να έχετε δίπλα σας τους κατάλληλους συνεργάτες. Οι κοινωνικές σας επαφές μπορεί να είναι πολλές, αλλά σκεφτείτε σε ποιους πραγματικά έχετε εμπιστοσύνη. Μην κάνετε μεγάλα σχέδια δίχως να κτίσετε πρώτα τις βάσεις γερές.
Συμβουλή: Δείτε καθαρά!



 Υδροχόος
 
Η πανσέληνος αυτή, σας τονίζει τις αδυναμίες σας. Εάν σας είναι δυνατόν, φροντίστε να αφιερώσετε τον κατάλληλο χρόνο για να τις ανακαλύψετε. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη τη διορατική σας ικανότητα και φροντίστε να μαντέψετε σωστά. Εφόσον βλέπετε μακριά, δείτε και ποιες θα είναι οι ανάγκες σας στο προσεχές μέλλον. Εάν έχετε κάνει υπερβολές, δείτε τώρα και προλάβετε τις συνέπειες.  
Συμβουλή: Αναλογιστείτε σωστά!


Ιχθύες
Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Η ρομαντική σας διάθεση στο φουλ. Από την άλλη, ενεργοποίηση των εκλείψεων του καλοκαιριού. Οξύμωρο το σχήμα λοιπόν. Οι ανάγκες ποικίλουν, τα συναίσθημα αλλάζουν και μεταβάλλονται αδιάκοπα και οι σκέψεις και τα όνειρα μετακινούνται ταχύτατα και αδιάκοπα. Ζήστε μέσα από τη συνείδηση όσα συμβαίνουν και παρατηρήστε με διάκριση.
Συμβουλή: Να είστε διαισθητικοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου