29/8/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 29/08 έως 04/09/2011)

Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Από 29/08 έως 04/09/2011




Κριός
Νέα εβδομάδα, νέα σελήνη, νέος μήνας. Πολλές οι αλλαγές που προκύπτουν. Ανασκουμπωθείτε, δείτε τις νέες σας υποχρεώσεις που τρέχουν, βάλτε σημάδια που σας δείχνουν το δρόμο και δείτε τις προοπτικές. Επενδύστε σε σωστές κινήσεις και διαπραγματευτείτε τα περί εαυτού. Πάρτε το χρόνο σας και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας αργότερα.
Συμβουλή: Αποφασίστε!




Ταύρος
Η νέα σελήνη φιλική προς το ζώδιό σας. Έρχεστε σε επαφή με τις συναισθηματικές σας ανάγκες και αξίες. Έχετε την όρεξη να γίνετε δημιουργικοί και να ξεδιπλώσετε ένα - ένα τα ταλέντα σας. Η προσήλωση σας στους δημιουργικούς σας στόχους, γίνεται  πυλώνας  επικοινωνίας. Δοκιμάστε νέες μεθόδους - πράξεις και βρείτε το θάρρος να αποκολληθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν.
Συμβουλή: Τολμήστε!




Δίδυμοι
Νέες θέσεις και απόψεις εμφανίζονται με ουσιαστικό τρόπο. Οι τομείς που σχετίζονται με αυτό που αποκαλούμε σπίτι και οικογένεια, είναι παρόντες. Προσπαθείτε να αποκαλύψετε ακόμη και στον εαυτό σας τι είναι αυτό που θα σας εξυπηρετούσε καλυτέρα από όλες τις απόψεις. Εκμεταλλευτείτε αυτές σας τις σκέψεις και πάρτε αποφάσεις προς όφελός σας.
Συμβουλή: Ακούστε τον εαυτό σας!




Καρκίνος
Εστιαστείτε στο παρόν και κοιτάξτε μπροστά. Το να ασχολείστε με φαντάσματα από το παρελθόν, σας εγκλωβίζει και σας δημιουργεί εσωτερικές εντάσεις. Προσπαθήστε να διαλευκάνετε τα κακώς κείμενα και προσανατολιστείτε στο μέλλον. Το τι κάνουν οι άλλοι, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να σας απασχολεί στην παρούσα φάση. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.
Συμβουλή: Δραστηριοποιηθείτε!




Λέων
Η νέα σελήνη σας αλλάζει για λίγο τη διάθεση. Ενδεχομένως να κλειστείτε στον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε στο τώρα. Οι υποχρεώσεις που ανοίγουν την περίοδο αυτή, σας βγάζουν από τη μέχρι τώρα θέση σας. Μοιάζει να είστε επικεντρωμένοι στις τρέχουσες υποχρεώσεις και να βαδίζετε με βήματα προσεκτικά.
Συμβουλή: Σχεδιάστε σωστά!




Παρθένος
Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας ενδέχεται να σας τονίσει ένα κύμα υπερβολής. Ίσως να ακούσετε λόγια παχιά που μάλλον δεν θα σας ευχαριστήσουν. Οι προσωπικές σας αξίες μπορεί να έρθουν αντιμέτωπες με κρούσματα εσωτερικής σύγκρουσης. Καλό θα ήταν να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να έχετε στο μυαλό σας την εναλλακτική λύση νούμερο 2.
Συμβουλή: Τσέκ!





Ζυγός
Το τι ακριβώς θα γίνει, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρετε. Μπορεί να νιώθετε λίγο εγκλωβισμένοι, μα καλό θα  ήταν να μην το βάλετε κάτω. Ζυγίστε, δείτε, αποφασίστε. Πόσα θετικά και αρνητικά υπάρχουν στη ζυγαριά; Αξίζει να συνεχίσετε κάτω από αυτές τις συνθήκες; Αν όχι, τότε αλλάξτε ότι πρέπει να δώστε στον εαυτό σας την προσοχή που του αξίζει.
Συμβουλή: Διαπραγματευτείτε!




Σκορπιός
Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για εσάς; Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε; Εάν ναι, τότε κάντε τους συνοδοιπόρους και περπατήστε το στίβο μαζί. Το πώς θα το καταλάβετε είναι απλό. Συμβαδίζουν οι αξίες σας; Εάν ναι, τότε είναι οι άνθρωποι που ψάχνατε για καιρό.
Συμβουλή: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας!




Τοξότης
Ελέγξτε όλα τα  ενδεχόμενα. Μην είστε εύπιστοι στα λόγια των άλλων. Καλό θα ήταν να επαληθεύετε ότι ακούτε και κυρίως ότι σας λένε με έμφαση. Η πληθωρική σας φύση, σας παρασύρει κάποιες φορές σε ενθουσιασμούς που αποδεικνύονται φούσκες.  Ζητήστε εγγυήσεις για τις υποτιθέμενες ευκαιρίες και χρησιμοποιήστε την πολλαπλότητα της σκέψης σας.
Συμβουλή: Γελάστε!




Αιγόκερως
Δείτε μπροστά, με βάση όσα σας δίδαξε η εμπειρίας σας. Εμπιστευτείτε το δυναμικό σας, με βάση τις καταμετρημένες σας επιτυχίες. Προσπαθήστε να διακρίνετε τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε αληθινά και δείξτε τους ότι είστε παρόντες. Η επιτυχία βασίζεται στη σωστή στρατηγική κινήσεων. Βρείτε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν.
Συμβουλή: Ματ …!




 Υδροχόος
Η νέα σελήνη σας κάνει να είστε περισσότερο σπάταλους απ΄ όσο αντέχετε. Σπάταλοι σε υλικά αλλά σε συναισθηματικά πεδία. Καλό θα ήταν να προσέξετε τα λόγια αλλά και τις πράξεις σας, γιατί μπορεί να ανοίξετε πόρτες τις οποίες δεν αντέχετε να περάσετε. Ας είστε λίγο επιφυλακτικοί και μαζεμένοι. Εγκυμονεί ο κίνδυνος, να  εμπλακείτε σε ανοίγματα που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε.
Συμβουλή: Μαντέψτε!




Ιχθύες
Έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας επιφυλάσσει η νέα σελήνη. Το πόσο θα είναι αληθινά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, μάλλον θα είναι δύσκολο να διακρίνετε. Φροντίστε να έχετε ένα μέτρο στην τσέπη σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να βγείτε εκτός σχεδίου πόλεως. Για καλό και για κακό, πάρτε μαζί σας και ένα ζευγάρι κιάλια J
Συμβουλή: Να είστε εγκρατείς!






Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 29/08 έως 04/09/2011

Δευτέρα: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Τρίτη: από 01.15 έως 21.25
Τετάρτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Πέμπτη: από 20.35 έως 21.48
Παρασκευή:  δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Σαββάτο: από 22.41 έως αύριο
Κυριακή: από χθες έως 00.03

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com/p/blog-page_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου