22/8/11

Ο Λόγος των Άστρων - Από 22/08 έως 28/08/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Από 22/08 έως 28/08/2011


Κριός
Η εβδομάδα έρχεται να σας θυμίσει ότι οι καταστάσεις αλλάζουν. Θα πρέπει να μπείτε σε άλλους ρυθμούς και να βρείτε - δείτε τις θέσεις από τις οποίες κινήστε. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου θα βρίσκεστε στην παράδοξη κατάσταση, γκάζι – φρένο. Προσπαθήστε να κινήστε σχετικά γρήγορα, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις.
Συμβουλή: Δραστηριοποιηθείτε!



Ταύρος
Η συζήτηση και η κουβέντα είναι τα εργαλεία που σας ρυθμίζουν εντάσεις. Εάν και εφόσον η ασυνεννοησία συνεχιστεί, τότε θα πρέπει με γλυκό τρόπο να λειάνετε τις διαφορές. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα βρεθούν αντιμέτωποι με οικογενειακούς προβληματισμούς. Στόχος είναι, να βρεθούν λύσεις που ενυπάρχουν. Αφήστε τη διαίσθησή σας να οδηγήσει. 
Συμβουλή: Ακούστε!



Δίδυμοι
Αγαπητοί μου Δίδυμοι έφτασε η στιγμή, που ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σε ορθή πορεία. Αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (27/8). Θα πρέπει να είστε και να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιας και η θέση από την οποία βρίσκεται, μπορεί να σας κάνει να είστε αφηρημένοι. Προσέξτε όταν οδηγείτε και μην αφαιρείστε για τίποτα. Να είστε παρόντες.
Συμβουλή: Να είστε συνειδητοί!



Καρκίνος
Υπάρχει ένα είδος έντασης που μάλλον είναι δύσκολο να την ονομάσετε αλλά  και να την χαρακτηρίσετε επαρκώς. Η ένταση μπορεί να προκύπτει από δικές σας  ανάγκες, οι οποίες δεν γίνονται κατανοητές από το περιβάλλον. Η τάση για φιλονικίες είναι έντονη και νιώθετε ένα είδος ανησυχίας που ζητά εκτόνωση. Εστιάστε στο Είναι και δώστε έδαφος στην εσωτερική σας δύναμη.
Συμβουλή: Κινηθείτε με ότι σας ευχαριστεί!



Λέων
Ο Ερμής ορθοδρομεί το Σάββατο στη 18,42 του Λέοντα. Θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε ότι ναι μεν είναι καλό να σκέφτεστε και να σχεδιάζετε, αλλά τις τελικές σας αποφάσεις να μην τις ανακοινώσετε. Εγκυμονεί ο κίνδυνος να αλλάξετε γνώμη και το έδαφος να γίνει διαφορετικό. Εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό, τότε θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη και να μην βιαστείτε καθόλου. Περιμένετε μέχρι ο Ερμής να μπει σε ορθή θέση. Εστιαστείτε στις πραγματικές σας ανάγκες.
Συμβουλή: Πάρτε το χρόνο σας!



Παρθένος
Ήρθε η ώρα του κυβερνήτη σας Ερμή. Ξημερώνοντας το Σάββατο, μπαίνει επιτέλους σε ορθή πορεία. Νιώθετε ότι έφτασε η ώρα για εφαρμογή. Σκέψεις – σκέψεις, αναλύσεις και ξανά σκέψεις, που σας έκαναν να είστε και πάλι αναλυτικοί. Ήρθε η ώρα για να βάλετε την πρέπουσα τάξη και να ολοκληρώσετε τους σχεδιασμούς σας. Αρχίστε με εμπιστοσύνη.
Συμβουλή: Χρόνια σας πολλά!



Ζυγός
Κάνετε λιγάκι υπομονή και ο Ουρανός θα γίνει πιο γαλανός! Από το Σάββατο και μετά μπορείτε άφοβα να επικοινωνήσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες με τρόπο μοναδικό. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου θα έχουν ικανότητες σύνθεσης και θα μπορέσουν να συνεργήσουν με άλλους ομοϊδεάτες. Μπείτε σε φάση εφαρμογής και καταπλήξτε με τις ιδέες σας.
Συμβουλή: Τολμήστε!



Σκορπιός
Με την ενεργοποίηση της ερωτικής σας διάθεσης σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας πυροδοτεί και σας γεμίζει με όρεξη και ενέργεια. Νιώθετε δυνατοί και δημιουργικοί και προσπαθείτε να βρείτε τους στόχους που σας αξίζουν. Ξεδιπλώστε τη δύναμη σας, αλλά προσέξτε τις εξιδανικεύσεις και ότι σας φαντάζει τέλειο.
Συμβουλή: Να είστε ανοικτοί!



Τοξότης
Προσέξτε τις επαφές σας και τις επικοινωνίες σας, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ακριβώς δείχνουν. Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και δείτε την περίπτωση της αναπροσαρμογής. Μερικές φορές είναι και οι άλλοι που δεν είναι ξεκάθαροι. Καλό είναι να σέβεστε το χρόνο των άλλων. Εάν δεν είναι έτοιμοι να σας απαντήσουν, σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι.  
Συμβουλή: Ακούστε τα θέλω σας! 



Αιγόκερως
Μέχρι αυτό το Σάββατο, θα ήταν καλό να κλείσετε τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις σας. Ο Ερμής πρόκειται να μπει σε πορεία ορθή και καλό θα ήταν να είστε παρόντες. Δείξτε την αξιοπιστία σας και αναρωτηθείτε για τις αξίες σας. Φροντίστε να έχετε συμμάχους τους ανθρώπους που αγαπάτε και αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν με ομαλό τρόπο.
Συμβουλή: Βάλτε τάξη!



 Υδροχόος
Η αντιδραστική σας διάθεση παραμένει έντονα ενεργή. Εάν είστε του 3ου δεκαημέρου, τότε θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί. Υπάρχει η εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα, κάτι να σας έχει διαφύγει και να νομίζετε ότι η πραγματικότητα είναι βασισμένη σε λανθάνουσες βάσεις. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε. Κρατήστε την υπομονή σας μέχρι το Σάββατο. Μετά, δράστε με προσοχή.
Συμβουλή: Ανοίξτε τη διορατική σας ματιά!



Ιχθύες
Το σκηνικό αλλάζει. Παρότι η συγκέντρωσή σας είναι λίγο ασταθής, βρίσκετε τον τρόπο να  είστε επικεντρωμένοι. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, μπαίνουν σε φάση έμπνευσης και οραματίζονται το μέλλον και τις συνεργασίες τους. Δεν αποκλείεται να σας προταθεί γύρω στα τέλη της εβδομάδας μια νέα συνεργασία. Σκεφτείτε το αλλά μην πείτε ακόμη το ναι.
Συμβουλή: Κινηθείτε με βάση το φιλοσοφικό σας υπόβαθρο!




Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 22/08 έως 28/08/2011

Δευτέρα: από 02.59 έως 03.53
Τρίτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Τετάρτη: από 12.33 έως 13.31
Πέμπτη: από 16.04 έως αύριο
Παρασκευή:  από χθες έως 19.09
Σαββάτο: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Κυριακή: από 20.11 έως 21.13

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου