17/8/11

Ο Λόγος των Άστρων - Από 16/08 έως 21/08/2011


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας




Από 16/08 έως 21/08/2011


Κριός
Αυτήν την εβδομάδα έρχεστε σε επαφή με τα όνειρά σας. Μοιάζει να δείχνουν όλα τέλεια. Η Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σας δημιουργεί την εντύπωση  ότι οι σχέσεις σας εμπεριέχουν το ιδανικό στοιχείο. Μοιάζει ότι βρήκατε αυτό που ψάχνατε για καιρό. Ενδεχομένως να ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτες και να το ευχαριστηθείτε. Να έχετε το νου σας γιατί μπορεί και να μην είναι έτσι ακριβώς.
Συμβουλή: Αφεθείτε συνειδητά στη στιγμή!



Ταύρος
Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις σας απασχολούν έντονα. Προσπαθείτε να βρείτε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή θέση. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι εύκολο να αποφασίσετε. Οι επιλογές είναι πολλές και μπερδεύουν. Βάλτε τα πράγματα στη σειρά και δείτε μια – μια τις περιπτώσεις που σας προκύπτουν.
Συμβουλή: Επιλέξτε με προσοχή!



Δίδυμοι
Δυναμική προκύπτει η εβδομάδα αυτή, μιας και η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας δίνει ιδέες για εφαρμογή. Θα δείτε τον εαυτό σας γεμάτο από δημιουργική φαντασία που μπορεί να σας προφέρει λύσεις. Η ευκολία που θα έχετε στον τομέα της επικοινωνίας, μπορεί να θεωρηθεί για εσάς μια σημαντική διέξοδος. Δείξτε πόσα μπορείτε να κάνετε.
Συμβουλή: Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας!



Καρκίνος
Έρχεστε σε επαφή με τις ικανότητές σας. Ψάχνετε τις κατάλληλες λύσεις που θα σας αποφορτίσουν. Οι οικονομικές σας δοσοληψίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο των επιλογών σας. Ίσως θα πρέπει να δείτε τι μπορεί να κάνετε στην παρούσα στιγμή. Βάλτε προτεραιότητες και κάντε τα σωστά βήματα. Εμποδίστε την ανασφάλεια να σας κυριεύσει.
Συμβουλή: Ακούστε τη διαίσθησή σας!



Λέων
Θα ήταν καλό να δώσετε μεγάλη προσοχή στην εβδομάδα αυτή. Η Αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μπορεί να σας παρασύρει σε σχέσεις που μόνο εξιδανικευμένες θα μπορούσαμε να τις ονομάσουμε. Υπάρχει η μεγάλη περίπτωση, να μην είναι τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς τα φαντάζεστε. Προσέξτε τις συμφωνίες που κάνετε και κυρίως εάν είστε του 3ου δεκαημέρου.
Συμβουλή: Να συγκρίνετε και να σκέφτεστε!



Παρθένος
Ενδεχομένως να βρίσκεστε σε περίοδο ανασφάλειας.  Ο λόγος είναι ότι δεν έχετε όλα τα στοιχεία που θα θέλατε σε εμφανή σημείο. Μοιάζει σαν να έχετε περιορισμένη ορατότητα και ότι δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει ακριβώς. Είναι σαν να μην έχετε επαρκή στοιχεία, οπότε νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας. Κάντε λιγάκι υπομονή, μιας και τα γενέθλιά σας έρχονται και όλα θα δείξουν πως έχουν επακριβώς!
Συμβουλή: Μην ανησυχείτε!



Ζυγός
Έχετε αναρωτηθεί πόσες δημιουργικές ικανότητες έχετε; Εάν όχι, τότε ίσως θα ήταν καλό να αρχίσετε να αναρωτιέστε. Το σίγουρο είναι ότι έχετε πολλές. Προσπαθήστε να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Βρείτε τους κατάλληλους χώρους που θα μπορούσατε να τις επικοινωνήσετε και ανοίξτε με σιγουριά. Δεν έχετε ανάγκη ιδέες άλλων. Οι δικές είναι ήδη αρκετές. 
Συμβουλή: Δείτε μπροστά!



Σκορπιός
Περίοδος ανάπτυξης μπορεί να θεωρηθεί η εβδομάδα που έρχεται. Προγραμματίστε τις επόμενές σας κινήσεις και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε στόχους που θα έχουν άμεσα αποτελέσματα. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και δουλέψτε προς την κατεύθυνση της εξελικτικής σας πορείας. Επικεντρωθείτε στα επί μέρους θέματα και δώστε την κατάλληλη προσοχή.
Συμβουλή: Οργανωθείτε!



Τοξότης
Θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή, γιατί τα θέματα που σας απασχολούν δε μοιάζει να έχουν βρει τις λύσεις που θα σας διευκόλυναν. Οι επικοινωνία και οι επαφές σας έχουν καθυστερήσεις και το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Εάν είστε του 3ου δεκαημέρου θα ήταν καλό να περιμένετε πριν αποφασίσετε. Τα δεδομένα δεν έχουν δείξει ακόμη. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Συμβουλή: Σκεφτείτε! 



Αιγόκερως
Καλό θα ήταν να αποφασίσετε, τι ακριβώς είναι αυτό που θα θέλατε να προσφέρετε στο περιβάλλον σας. Δείτε τις πραγματικές σας αξίες και επενδύστε ανάλογα. Οι ψυχολογικές σας αξίες μπορεί αυτή τη φορά να παίξουν ρόλο πρωταγωνιστικό και να αποτελέσουν κριτήριο για τις επερχόμενές σας επιλογές. Δείτε τα πράγματα κάτω από το πρίσμα της ωριμότητας.
Συμβουλή: Φροντίστε!



 Υδροχόος
Μάλλον σε ερωτικές περιπέτειες θα σας βάλει η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Εάν είστε του 3ου δεκαημέρου και δεσμευμένοι, προσέξτε τις κινήσεις και τις επιλογές σας. Σίγουρα θα νιώσετε αυτό που λέμε διαφορετικό και θα θελήσετε να βιώσετε αυτή τη διαφορά. Εάν είστε μόνοι, τότε μπορεί και να ακολουθήσετε ένα  όμορφο όνειρο.
Συμβουλή: Ζήστε!



Ιχθύες
Λίγο περίεργα είναι τα πράγματα. Δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα και μπερδεύεστε. Το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, είναι λίγο δύσκολο να αποσαφηνιστεί. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και πλεύστε σε γνωστά και δοκιμασμένα ύδατα. Το να κινηθείτε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, μάλλον δεν θα ήταν χρήσιμο στην παρούσα φάση. Ξεκουραστείτε.
Συμβουλή: Αλλάξτε συνήθειες!






Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 16/08 έως 21/08/2011
Τρίτη: Σελήνη Κ/Π όλη μέρα
Τετάρτη: από προχθές έως 03.01
Πέμπτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Παρασκευή:  από 14.50 έως 15.36
Σαββάτο: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Κυριακή: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου