8/7/11

Συνεργασία Facebook-Skype!

               Συνεργασία Facebook-Skype!


Συνεργασία «φωτιά» έκλεισε ο Mark Zuckerberg με την Skype. Ο «Mr Facebook», έκανε για ακόμα μια φορά την επιχειρηματική έκπληξη και συνεργάστηκε με την Skype, απαντώντας «σκληρά» κατ΄αυτόν τον τρόπο στην Google.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Google, λάνσαρε πριν από μια εβδομάδα την Google+.Πρόκειται για την πρώτη ιστοσελίδα που παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα βιντεοκλήσης.

Αυτό ο Zuckerberg δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι. Έκλεισε λοιπόν συμφωνία με την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Skype, η οποία παράλληλα τον φέρνει και ένα βήμα πιο κοντά με την Μicrosoft, μιας και ο Μπικλ Γκέιτς  έχει μετοχές αξίας 240 εκατομμυρίων στο Facebook και έχει αγοράσει έναντι 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την Skype.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή, αφού και το Facebook θ΄αποκτήσει βιντεοκλήσεις, αλλά και ο αριθμός των χρηστών του Skype θα εκτιναχτεί στα ύψη.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να συζητούν μέσω βιντεοκλήσης απευθείας αντί να κάνουν chat. Και το σημαντικότερο; θα έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε μέχρι και 10 άτομα μαζί.

Δεν χαρίζεται πουθενά ο Zuckerberg…
http://www.star.gr/media/98901/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου