20/6/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 20/06 έως 26/06/2011)

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Από 20/06 έως 26/06/2011



Κριός
Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε ότι η εβδομάδα αυτή έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά για εσάς. Κύριο γνώρισμά της η είσοδος του Άρη στους Διδύμους. Αυτό σας κινητοποιεί άμεσα και σας δημιουργεί την όρεξη να εφαρμόσετε τους στόχους σας. Ενδεχομένως να έχουν να κάνουν με εμπορικό χαρακτήρα. Παράλληλα, η διάθεσή σας να αλλάξετε τόπο κατοικίας, είναι ορατή.
Συμβουλή: Κινηθείτε! 



Ταύρος
Η αλλαγή σκηνικού είναι γεγονός. Μετά από τη συσσώρευση των πλανητικών επιρροών στο ζώδιό σας, έρχεται η αλλαγή. Όσον αφορά τον τομέα της έντασης και της προσπάθειας, τώρα ήρθε η ώρα να γειώσετε τις ιδέες σας. Να βρείτε δρόμους εφαρμογής. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας αλλά και να μην πείτε λόγια περιττά. Κοιτάξτε και αποφασίστε για το ωφέλιμο της υπόθεσης.
Συμβουλή: Να είστε δίκαιοι!



Δίδυμοι
Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει ενεργούς και διαθέσιμους. Μάλλον έχετε πάρει φόρα και φυσικά αυτό είναι καλό. Συντονίζεστε με τη μεταβλητή φύση σας και διεκδικείτε  την κίνηση.  Με την ευελιξία που σας διακρίνει αγωνίζεστε για τους στόχους σας. Εστιαστείτε σε αυτό που σας ικανοποιεί και διοχετεύστε την ενέργειά σας για να το επιτύχετε. Βγείτε, συζητήστε, επικοινωνήστε.
Συμβουλή: Βρείτε τον εαυτό σας!




Καρκίνος
Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι γεγονός! Το Καλοκαίρι μπήκε επίσημα και εσείς στην είσοδο για να το υποδεχτείτε. Ένας νέος κύκλος για εσάς αρχίζει. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοικτά. Ο Πλούτωνας από την απέναντι περιοχή του Αιγόκερω αλλά και ο Ουρανός από τη θέση τετραγώνου από τον Κριό, δημιουργούν εντάσεις αλλά και πιεστικές καταστάσεις.
Συμβουλή: Να είστε ευγενικοί!



Λέων
Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετές και προσπαθείτε να βρείτε τον κατάλληλο χρόνο για όλους. Όλα όμως έχουν το μέτρο τους. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, γιατί μάλλον δεν το κάνετε αρκετά. Παρόλα αυτά, οι κοινωνικοί σας στόχοι πιέζουν. Εσείς όμως θα πρέπει να βρείτε και χρόνο για τον εαυτό σας. Τα γενέθλιά σας δεν αργούν. Κάντε τη ΄΄σούμα΄΄ της χρονιάς. 
Συμβουλή: Διαλέξτε με προσοχή!


Παρθένος
Αγαπητοί μου Παρθένοι θα πρέπει να φροντίσετε να είστε προσεκτικοί. Οι παρορμητικές σας διαθέσεις, μπορεί να σας παρασύρουν και να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Προσέξτε τους φίλους και τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν. Να έχετε διάκριση και εναλλακτικές λύσεις. Μην καταλήξετε σε ακραίες συμπεριφορές. Να έχετε ζυγίσει τα δεδομένα.
Συμβουλή: Να έχετε σφαιρική ματιά!



Ζυγός
Αγαπητοί μου Ζυγοί. Για κάποιον περίεργο λόγο, θέλετε να αποχωριστείτε τη φύση σας. Δεν λέω, καλά κάνετε εάν είναι αυτό που θέλετε. Μα είναι όμως πράγματι έτσι? Σκεφτείτε τους όρους που έχετε βάλει στη ζωή σας και μοιραστείτε τις ανάγκες σας με αυτούς που σας καταλαβαίνουν καλύτερα. Ο Κρόνος, ορθοδρόμησε. Καιρός να πάρετε αποφάσεις.
Συμβουλή: Μη γίνεστε άκαμπτοι!



Σκορπιός
Αλλάζει το κλίμα και όλα γίνονται πιο ορατά. Μάλλον έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και δεν μοιάζει να είστε διατεθειμένοι να τις αφήσετε στην άκρη. Παρόλα αυτά, κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί έχετε την τάση να είστε απόλυτοι. Ναι μεν γνωρίζεται τι κρύβετε πίσω από την κουρτίνα, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό είναι κάτι που σας διακρίνει.
Συμβουλή: Αλλαγές!



Τοξότης
Γίνεστε πόλος έλξης για τους άλλους και φυσικά αυτό είναι κάτι που σας ικανοποιεί. Ανοίγετε σε φιλικό επίπεδο και γίνεστε με έναν τρόπο ακροατές. Η εμπειρία σας μπορεί να σας δώσει τις κατάλληλες προδιαγραφές στο να διεκπεραιώσετε τις ανάγκες σας. Ο Άρης από τους Διδύμους σας κινητοποιεί δημιουργικά. Προσέξτε τυχόν συμφωνίες.
Συμβουλή: Μη γίνεστε εριστικοί!



Αιγόκερως
Μη νομίζετε ότι τα λάθη δεν είναι για τους Ανθρώπους! Και βέβαια είναι. Μερικές φορές οι λάθος τοποθετήσεις πηγάζουν από αμετακίνητες και στερεότυπες ιδέες. Μπορεί και να μην αποδίδουν στο έπακρον. Και φυσικά. Αυτό δεν είναι περίεργο. Όλα αλλάζουν. Και κυρίως στην εποχή αυτή που δοκιμάζονται εκ νέου οι ηθικοί κώδικες. Ανοίξτε.
Συμβουλή: Μαλακώστε!



Υδροχόος
Ίσως να θέλετε να κάνετε πολλά. Ίσως να μην σας αρέσουν αυτά που βλέπετε γύρω σας. Και σίγουρα γίνεστε και είστε αντιδραστικοί. Ε ναι! Μα είναι στη φύση σας. Δείτε την περίπτωση να δώσετε νέες λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Βρείτε άλλους τρόπους προσέγγισης. Ο εσωτερικός διάλογος θα σας φανεί χρήσιμος. Δείτε, ακούστε και αφουγκραστείτε με τη διορατική ικανότητα που σας διακρίνει.
Συμβουλή: Εμπνευστείτε!



Ιχθύες
Βάλτε νέους όρους στη ζωή σας και δείτε με καθαρότερη ματιά τις ανάγκες σας. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα μιας και ο Ήλιος θα επισκεφτεί το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου. Από την άλλη όμως, ο Άρης από τους Διδύμους ενδεχομένως να σας φέρει αντιμέτωπους για ζητήματα που σχετίζονται με την κατοικία σας. Ίσως θα δείτε τον εαυτό σας να διεκδικεί τη στέγη που του ανήκει. 
Συμβουλή: Να έχετε ξεκάθαρους στόχους!




Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)
Σελήνη Κ/Π: από 20/06 έως 26/06/2011

Δευτέρα: από 23.23 έως 23.45
Τρίτη: δεν έχουμε Κ/Π
Τετάρτη: από 05.51 έως αύριο
Πέμπτη: χθες έως 11.24
Παρασκευή: δεν έχουμε Κ/Π
Σαββάτο: 01.07 έως  23.53
Κυριακή: δεν έχουμε Κ/Π

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου