17/5/11

Dominigue Strauss Kahn (Ο νοών νοείτω)?

Dominigue Strauss Kahn 
Ο νοών νοείτω?

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας


Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του. Αληθεύουν όλα αυτά? Αληθεύουν δεν αληθεύουν το σίγουρο είναι ότι η μια προσεκτική ματιά στο χάρτη του, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αστρολογική ανάλυση. Σίγουρα τα σημεία που μπορεί κάποιος να επισημάνει είναι πολλά αλλά εμείς θα διαλέξουμε αυτά τα οποία είναι πάρα πολύ έντονα και εμφανή από την πρώτη ματιά. Εάν κάποιος θελήσει να κάνει μια ανάλυση σε βάθος θα χρειαστεί πάρα πολύ χρόνο και βέβαια δεν ξέρω εάν αυτό θα ήταν καλό.  


Ο λόγος είναι ότι πιθανολογούμε για την ημερομηνία του, μιας και αυτή δίνεται από τα γαλλικά αστρολογικά site. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι εάν αυτή η ημερομηνία είναι αληθινή. (Συνήθως οι επώνυμοι δίνουν 2 και 3 διαφορετικές ημερομηνίες). Πάντως όπως και να έχει, αυτή είναι η γενέθλια εικόνα που υπάρχει στο παγκόσμιο αστρολογικό δίκτυο. Ταύρος, με ωροσκόπο στο Λέοντα και Σελήνη στον Κριό. Αφροδίτη και Ερμής στον Ταύρο και Άρης με Β.Δεσμό στον Κριό.

Εάν πάμε λίγο πιο πίσω τη σκέψη μας, θα δούμε ότι το τελευταίο δίμηνο που πέρασε, είχε ήδη μια υπερφορτωμένη τοποθέτηση στον άξονα  Κριού – Ζυγού. Αυτό μας δίνει να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι η Σελήνη του (Συναίσθημα-ψυχισμός) ο Άρης (ερωτισμός-ανταγωνισμός-διεκδίκηση) αλλά και ο Β. Δεσμός (συνολικά ψυχοπνευματικοί στόχοι) είχαν ήδη φορτωθεί από μεγάλη ένταση. (λόγω παραμονής πολλών πλανητών στην περιοχή)

Εάν παρατηρήσουμε το χάρτη από κοντά, θα δούμε ότι πρόκειται για ένα στέλιουμ στον Κριό – Ταύρο. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι η συνέργεια όλων των Πλανητών προσπαθεί να ενώσει την ενέργεια προς μια κατεύθυνση. Ο πολύ δυναμικός Άρης στον Κριό, η εύφλεκτη Σελήνη επίσης στον Κριό αλλά και η αισθησιακή Αφροδίτη στον Ταύρο, σίγουρα μας υποδεικνύουν ένα δυνατό πεδίο δράσης προς την κατεύθυνση που ήδη έχουμε στο νου ποια μπορεί να είναι. Το ερώτημα εάν φυσικά είναι ο χάρτης σωστός, είναι εάν αυτή η αποκάλυψη είναι αληθινή ή εάν δεν είναι.
Έτσι όπως βλέπουμε το χάρτη θα μπορούσαμε να πούμε ότι το σχήμα είναι ναι μεν …αλλά…. Από τη μία ο Πλανήτης της αποκάλυψης Ουρανός, έρχεται σε απόλυτη επαφή με τη Σελήνη που στην γενέθλια προδιαγραφή του είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτό μας οδηγεί να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ένδειξη που σχετίζεται με αποκαλύψεις συναισθηματικού τύπου.

Ο δε Πλούτωνας από διέλευση, κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο του, οι οποίοι επιπροσθέτως βρίσκονται και στο δέκατο οίκο (που το κάνει εμφανές).Η Αφροδίτη έχει να κάνει με τις σχέσεις και ο Πλούτωνας ως ανώτερη βαθμίδα του Άρη με τη βαθιά ερωτική επιθυμία. Με την όψη τριγώνου που έρχεται σε επαφή, μας πληροφορεί, ότι η ενέργεια ρέει εύκολα αλλά και ότι η επιθυμία είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το επόμενο σημείο που μας κάνει εντύπωση, είναι ότι ο διελαύνων Άρης, έρχεται και πυροδοτεί το τρίγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Ναι μεν διάθεση έντονη, αλλά ο Πλούτωνας ως γνωστόν Πλανήτης που σχετίζεται με εκβιασμούς, μας μπερδεύει  στο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Ο Πλούτωνας επίσης ο Πλανήτης του παρασκηνίου, σίγουρα και δεν πρόκειται να αποκαλύψει όλα του τα χαρτιά. Παράλληλα, εάν ο ίδιος γίνει Πλούτωνας, τότε μπορεί να κινήσει το δικό του μηχανισμό προς όφελος του. Αυτά λοιπόν τα ολίγα, γιατί μπορούμε να μιλάμε μέρες ολόκληρες ώστε να εξαντλήσουμε όλες τις όψεις και τα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου