27/4/11

Διαμόρφωσε τον κόσμο στον οποίο θες να ζεις!

Διαμόρφωσε τον κόσμο στον οποίο θες να ζεις! - Shape the world you wanna live in!

 

by Ioannis Sampsonidis on Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2011 στις 3:37 μ.μ.
Το Ελληνικό Τάο οργανώνει ομάδα εναλλακτικών θεραπευτών/ ιατρών, οι οποίοι συντονισμένα θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους με κυλιόμενες βάρδιες (1 φορά το μήνα κατ' ελάχιστον) σε απόρους, αστέγους, υπερήλικες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Όσοι ευαισθητοποιημένοι πιστοποιημένοι εναλλακτικοί θεραπευτές ή ιατροί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην μακρόχρονη αυτή δράση, να επικοινωνήσουν με τον κο Ιωάννη Σαμψωνίδη, στο τηλ 6944 555 696 ή στο mail του Ελληνικού Τάο μέσω του www.hellenictao.com ή απλά ας αφήσουν ένα πρώτο σχόλιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τέλος του παρόντος κειμένου.

Οι δράσεις θα λαμβάνουν χώρα συνήθως σε συνδυασμό με συσσίτιο και δόσιμο ρούχων ή άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης σε στεγασμένους ή προστατευμένους χώρους που ανήκουν σε ξενώνες αστέγων, απόρων ή σε άλλα ιδρύματα που θα δεχτούν την προσφορά μας.
Στη δράσεις μπορούν να συμμετέχουν κυλιόμενα και διάφορες ΜΚΟ, σωματεία, σύλλογοι, σχολές εκπαίδευσης κλπ προσφέροντας ενημέρωση, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μαθήματα ή ό,τι άλλο κρίνεται χρήσιμο και αναγκαίο κατά περίπτωση.

Για το κομμάτι της θεραπευτικής υποστήριξης γίνονται προς το παρόν δεκτοί πιστοποιημένοι θεραπευτές, φυσιοθεραπευτές και ιατροί των παρακάτω ειδικοτήτων: ομοιοπαθητικοί, βελονιστές, ρεφλεξολόγοι, πρακτικοί bowtech, σιάτσου, ταϋλανδέζικου μασάζ, οστεοπαθητικοί, χειροπρακτικοί, θεραπευτές EFT, εργοθεραπευτές, παιγνιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, φωνοθεραπευτές, οικογενειακοί σύμβουλοι.

Θα γίνουν κάποιες πρώτες πιλοτικές δράσεις μέσα στο καλοκαίρι, αλλά η τελική μορφή θα διαμορφωθεί και θα αρχίσει να τρέχει σε εβδομαδιαία βάση μετά τον Σεπτέμβριο.

Ελάτε λοιπόν να φτιάξουμε μαζί τον κόσμο στον οποίο θα θέλαμε να ζούμε. Ας ενεργοποιήσουμε μέσα μας την αισιοδοξία και την αγάπη και ας τα προσφέρουμε απλόχερα μαζί με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά.

Ας αποδείξουμε ότι ισχύουν οι αρχαίοι συμπαντικοί και ενεργειακοί νόμοι που επανα-ανακαλύπτονται στην Νέα Εποχή με διάφορες ονομασίες (θεωρία του χάους, νόμος της έλξης κλπ) και ας μετουσιώσουμε τις αρνητικές δονήσεις και την αυτοκαταστροφή γύρω μας σε ζωή, φως, αρμονία και έργο, δημιουργώντας, νοιώθοντας και προσφέροντας πρώτοι εμείς έμπρακτα αυτές τις αλλαγές.

Ιωάννης Σαμψωνίδης
Δάσκαλος τσι γκονγκ - Πρακτικός ταϋλανδέζικου μασάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου