26/4/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 25/04 έως 01/05/2011)

Ο Λόγος των Άστρων

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας


Από 25/04 έως 01/05/2011



Κριός



Αρκετά έντονη προβλέπετε η εβδομάδα για σας τους Κριούς. Είναι βλέπετε η παραμονή των 5 Πλανητών που ενισχύει το δυναμικό σας. Θα έλεγε κανείς ότι έχετε πάρει φόρα καλή και θέλετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με κάθε τρόπο. Πράγμα που ενδεχομένως μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη που να σας αλλάξει τη γνώμη. Καλό θα ήταν να επιλέξετε κοιτάζοντας με το βλέμμα επικεντρωμένο στο μέλλον.

Συμβουλή: Επιλέξτε με προσοχή!




Ταύρος



Ο Μήνας των γενεθλίων σας είναι ήδη παρόν. Χρόνια σας πολλά λοιπόν. Καλό και αποδοτικό μήνα. Είναι αλήθεια ότι νιώθετε λίγο πιεσμένοι και ότι η καθημερινότητά σας χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Ο εργασιακός σας χώρος σας δημιουργεί υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να επιμεληθείτε με τρόπο τουλάχιστον πρακτικό. Φροντίστε να είστε εντάξει  σε ότι έχετε υποσχεθεί και επανεξετάστε τις επιλογές σας.

Συμβουλή: Βάλτε τα πράγματα σε τάξη!




Δίδυμοι



Παρότι ο Κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία από το προηγούμενο Σάββατο, η διάθεσή σας είναι εσωστρεφής. Μάλλον δε θέλετε να ανακοινώσετε τις σκέψεις σας και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους διαφυγής. Κανονικά θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να μετακινηθείτε στα σωστά για εσάς μέρη και να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σας απελευθερώσουν από πιεστικές καταστάσεις. Αρχίστε από τα κακώς κείμενα και δουλέψτε τους ενδοιασμούς σας με θάρρος και τόλμη.

Συμβουλή: Ακούστε τον εαυτό σας!




Καρκίνος

Οι δυσκολίες που παραμένουν και σας απασχολούν, αφορούν την επαγγελματική σας δραστηριότητα και το μέλλον της. Είστε άνθρωποι που χρειάζεστε τρόπο και δρόμο οικείο. Η  αλλαγές σας τρομάζουν και δε θέλετε να σας βγάζουν έξω από τις γνωστές σας συνήθειες και ανάγκες. Συνήθως περιφρουρείτε ότι σας ανήκει με τρόπο μοναδικό. Έφτασε ο  καιρός να βγείτε έξω από το ΄΄καβούκι σας΄΄ και να αλλάξετε τρόπο φιλοσοφίας και συμπεριφοράς.

Συμβουλή: Μετατρέψτε την αδράνεια σε δράση!




Λέων


Παρότι δεν είστε απολύτως σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σας, αναζητάτε τρόπους και δρόμους για να το αποκαλύψετε. Θα έλεγε κανείς ότι σας έχει πιάσει μια τάση φυγής και θα προτιμούσατε να είστε πολύ μακριά. Η αλήθεια όμως είναι  ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να βρείτε τη λύση που σας αρμόζει. Υπάρχει υπερβολική επιθυμία και όρεξη, να έχετε όλες τις απαντήσεις εδώ και τώρα. Δείτε μήπως έχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.

Συμβουλή: Δείξτε πόσο Πολιτισμένοι είστε!




Παρθένος



Στον τομέα των σχέσεων δημιουργούνται εντάσεις. Οι ανεκπλήρωτες ανάγκες μοιάζουν να δημιουργούν αδιέξοδο και η ασάφεια στον εργασιακό σας χώρο απεικονίζεται από την έλλειψη προσοχής. Η Αλήθεια είναι ότι οι οικονομικές σας υποχρεώσεις διαμορφώνουν στιγμές έντασης, αλλά εσείς βρίσκεστε στο σωστό σημείο που σας μετασχηματίζει και σας εξελίσσει δημιουργικά. Προσέξτε μόνο ότι σας φαίνεται τέλειο! Εγκυμονεί κινδύνους.

Συμβουλή: Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!




Ζυγός


Αναμένεται έντονο το σκηνικό της εβδομάδας αυτής, λόγω των  Πλανητικών αιτημάτων που προκύπτουν  από την πολλαπλή σύνοδο στον Κριό. Δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι οι ευκαιρίες που προκύπτουν θα είναι και οι κατάλληλες. Φροντίστε να είστε σύμφωνοι με τις προσωπικές σας αναζητήσεις και αναρωτηθείτε εάν συγκλίνουν με τις προσωπικές σας αξίες. Η εξισορρόπηση των διαπροσωπικών σας σχέσεων βρίσκεται επί των θυρών.

Συμβουλή: Να σκέφτεστε 2 φορές!





Σκορπιός



Καλό θα ήταν να παραμείνετε ανοικτοί στις απόψεις των άλλων γύρω σας. Είστε αρκετά σοβαροί και επιλεκτικοί, όμως αρκετές φορές αυστηροί και επικριτικοί. Προσπαθήστε να μαλακώσετε τις εντάσεις που σας προκαλούν οι συναισθηματικές σας αναζητήσεις και δώστε τον απαραίτητο χώρο σε νέους προβληματισμούς που σας εξελίσσουν. Οι εσωτερικές σας παρορμήσεις βρίσκουν γόνιμο έδαφος. Τα ένστικτα είναι βαθιά και σας οδηγούν κατάλληλα.

Συμβουλή: Μετακινηθείτε!



Τοξότης




Δείξτε προσοχή στις απαιτήσεις που προκύπτουν από τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να σας κοροϊδέψουν. (κυρίως εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες 5 ημέρες). Ως αντιστάθμισμα, βρείτε τις κατάλληλες απασχολήσεις που σας δημιουργούν ευχαρίστηση, επιλέξτε τα χόμπι που σας αρμόζουν, γελάστε – διασκεδάστε και βρείτε τους δρόμους εκείνους που σας συναρπάζουν εκφραστικά.

Συμβουλή: Βάλτε ΄΄το μέτρο΄΄ στη ζωή σας!





Αιγόκερως




Είναι εξαιρετικά πιθανόν να προκύψουν εντάσεις και προστριβές στις οικογενειακές σας αναμετρήσεις που ως αποτέλεσμα μπορεί να έχουν και θετικές λύσεις. Εκμεταλλευτείτε την προσωπική σας επιδεξιότητα να βάζετε τα πράγματα σε τάξη και φτιάξτε τις κατάλληλες συνθήκες για να συμβούν. Υπάρχει ο κίνδυνος και κυρίως εάν είστε του πρώτου δεκαημέρου, να βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Να είστε επιφυλακτικοί και να ζητάτε διευκρινήσεις.

Συμβουλή: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!



Υδροχόος



Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να τρέχουν και κάντε ότι είναι απαραίτητο. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι ενδυναμωμένες με φρέσκιες ιδέες και θέσεις. Κινητοποιηθείτε και μην χρονοτριβείτε. Φροντίστε να μην γίνεστε ακραία εκδηλωτικοί και κυρίως εμπνευστείτε από τους άλλους που σας προσφέρουν άφθονα ερεθίσματα. Μετατρέψτε την ενέργεια της επικοινωνίας σε δόνηση διορατικής κατεύθυνσης.

Συμβουλή: Τον γοργόν και χάριν έχει!



Ιχθύες


Δράστε με τρόπο δυναμικό και απεγκλωβιστείτε από τις εξαρτήσεις. Η απεραντοσύνη του νου «ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει». Οραματιστείτε το μέλλον σας με φως και δύναμη και κάντε focus με τη βοήθεια ενός μεγεθυντικού φακού. Η ανάληψη ευθύνης είναι κάτι που δεν σας είναι και τόσο οικείο, αλλά παρόλα αυτά είναι αυτή που θα σας εξισορροπήσει από τις τάσεις φυγής που αντιθέτως σας είναι απολύτως γνώριμες.

Συμβουλή: ¨Όμοιος τω ομοίω αεί πελάζει!




















 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου