18/4/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 18/04 έως 24/04/2011)

Ο Λόγος των Άστρων

Από 18/04 έως 24/04/2011

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας




Κριός



H Πανσέληνος στα μέσα του Απρίλη, σας βρίσκει φουριόζους  και  ανυπόμονους. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαήμερου θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, μιας και ο μηχανισμός της αντίθεσης Άρη Κρόνου, κινεί τις αντιδικίες και τις απότομες συμπεριφορές δράσης. Το ίδιο ισχύει και για τους εκπρόσωπους των πρώτων ημερών, μιας και ο παρορμητικός σταυρός σχηματίζεται λόγω του ωροσκόπου της Πανσελήνου.
Συμβουλή: Μην εμπλακείτε σε καυγάδες!



Ταύρος



Η διάθεση σας παραμένει επιφυλακτική και η Πανσέληνος σας τονίζει περισσότερο τη διάθεσή αυτή. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές που μόνο καλό μπορεί να φέρουν. Είναι εκείνες που θα σας απελευθερώσουν από τις ενδεχομένως ΄΄βαλτωμένες΄΄ συνήθειες τις οποίες θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ρουτίνα. Οι αλλαγές σας τρομάζουν, όμως είναι εκείνες που θα σας μεταφέρουν στην επόμενη σας θέση.
Συμβουλή: Απεγκλωβιστείτε!



Δίδυμοι



Καλά τα νέα για εσάς, μιας και ο κυβερνήτης σας Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία προς το τέλος της εβδομάδας. Θα δείτε το τοπίο να ξεκαθαρίζει και θα ανακαλύψετε ότι περισσότεροι απ΄ότι φαντάζεστε, είναι με το μέρος σας. Κρατήστε τη σκέψη σας καθαρή και αναλογιστείτε μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τι είναι αυτό που θα θέλατε πιο πολύ. Εμπιστευτείτε την ευφυΐα σας. Όλα θα γίνουν. Θα ανταμειφθείτε. Γειώστε τις ιδέες σας!
Συμβουλή: Μη βιάζεστε!



Καρκίνος

Εάν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, τότε η Πανσέληνος του Απριλίου σας επηρεάζει με άμεσο τρόπο. Παρόλα αυτά, και οι εκπρόσωποι των μεσαίων ημερών, θα πρέπει να βάλουν τα πράγματα στη σειρά. Όπως και να έχει, δεν θα ήταν καλό σε καμία περίπτωση να εμπλακείτε σε καυγάδες. Βρείτε πιο εποικοδομητικούς  τρόπους να διοχετεύσετε την ένταση που σας φορτίζει τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας σε πολύ δικούς σας ανθρώπους.
Συμβουλή: Να ξεκουράζεστε!



Λέων


Αναβολές και καθυστερήσεις τέλος. Ο Ανάδρομος Ερμής μπαίνει και πάλι σε ορθή τροχιά και προς το τέλος της εβδομάδας όλα δείχνουν πιο καθαρά. Θα ξέρετε με τι έχετε να κάνετε και θα νιώθετε περισσότερο σίγουροι για τις επιλογές σας. Δεν σας αρέσει καθόλου να σας αναβάλουν τα σχέδια, αλλά και εσείς ως καλοί στρατηγοί, έχετε πάντοτε την εναλλακτική λύση στο συρτάρι. Μεταβιβάστε με κάποιο τρόπο τις γνώσεις σας. Είστε γεννημένοι Ηγέτες!
Συμβουλή: Φωτίστε το δρόμο!



Παρθένος



Επιτέλους ο συγκυβερνήτης σας Ερμής, έρχεται σε ορθή πορεία. Οι οικονομικές σας εκκρεμότητες σιγά – σιγά θα ρυθμιστούν και θα σας επαναφέρουν στην τρέχουσα καθημερινότητα. Παρότι δεν θέλετε να έχετε άλυτα θέματα, μερικές φορές συμβαίνει. Υπολογίζεται τα πάντα στην εντέλεια. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που δεν κάνουν πάντοτε το ίδιο. ¨Όπως και να χει, εσείς ξέρετε τι θα πει προγραμματισμός. Επωφεληθείτε.
Συμβουλή: Χαρείτε!



Ζυγός


Η Πανσέληνος του Απριλίου, σας κάνει να νιώθετε τα πάντα στο ζενίθ! Όλα τα προσωπικά σας θέματα θα ανοίξουν και θα αισθάνεστε την ανάγκη να εκφραστείτε συναισθηματικά! Εάν είστε γεννημένοι τις μεσαίες ημέρες του μήνα, τότε η διάθεση σας αυτή δεν θα έχει και πολύ μεγάλη ευκολία να εκφραστεί. Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον ισχυρό Άρη από τον Κριό σας αναγκάζει να επανέρχεστε στην τάξη. Υπομονή χρειάζεται και όλα φτιάξουν.
Συμβουλή: Κρόνος είναι … θα περάσει!



Σκορπιός



Έχετε την τάση να μην αλλάζετε εύκολα τις ιδέες σας. Μα και βέβαια. Είναι φυσικό. Ανήκετε στην σταθερή τετραπλότητα του ζωδιακού και ασφαλώς είστε οι πιο αμετακίνητοι από όλους. Καλό θα ήταν όμως, να βλέπατε την περίπτωση της αλλαγής. Θα ήταν προτιμότερο να αναθεωρήσετε τις αξίες σας για ακόμη μια φορά, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τη νέα θέση  που έχετε μέσα στα πράγματα αλλά και στην ίδια την κοινωνία.
Συμβουλή: Μεταρρυθμιστείτε! 



Τοξότης




Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή θέση σας δίνει τη λύση που περιμένατε εδώ και καιρό. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις ανοίγουν προς το καλύτερο και οι συμφωνίες που μέχρι τώρα αργοπορούσαν αρχίζουν να εμφανίζονται. Ολοκληρώστε τις ιδέες σας και να είστε έτοιμοι να τις παρουσιάσετε με τον αέρα του νικητή. Προς το τέλος της εβδομάδας που επανέρχεται ο Ερμής, αρχίζει ένα νέο ταξίδι περιπέτειας προς πολλές κατευθύνσεις.
Συμβουλή: Ολοκληρώστε ότι αρχίζετε!



Αιγόκερως




Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί κυρίως μέσα στο τρίτο δεκαήμερο. Οι εκπρόσωποι του δεύτερου όμως θα πρέπει ιδιαιτέρως προσεκτικοί μιας και η αντίθεση Άρη – Κρόνου είναι αρκετά δυνατή. Αλλαγές θα πρέπει να περιμένουν όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ο Ουρανός σε συνδυασμό με τις μηδενικές μοίρες των παρορμητικών θα απεγκλωβίσουν ενέργεια που ήταν καλά ΄΄κλειδωμένη΄΄
Συμβουλή: Να είστε προσεκτικοί!


Υδροχόος



Η αλήθεια είναι ότι κάνετε όνειρα πολλά. Έχετε την τάση και την όρεξη να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες δράσης. Είτε αυτές αφορούν προσωπικές είτε επαγγελματικές ευκαιρίες. Εάν έχετε διαλέξει έχει καλώς. Εάν όμως σας έχει διαλέξει κάποιος άλλος, τότε μάλλον τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν σας βρίσκει και τόσο σύμφωνους. Σας αρέσει να ξαφνιάζεται τους άλλους, αλλά παράλληλα θέλετε να ελέγχετε και την κατάσταση.
Συμβουλή: Αυτοσχεδιάστε!


Ιχθύες


Με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιό σας, είστε ακόμα λίγο αναβλητικοί. Δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε και έχετε πραγματικά ανάγκη. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και αφεθείτε στον εσωτερικό σας διάλογο (για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες). Οραματιστείτε τις ψυχοπνευματικές σας αναζητήσεις.
Συμβουλή: Πείστε τον εαυτό σας!













 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου