12/4/11

Ο Λόγος των Άστρων από 11/04 έως 17/04/2011

Ο Λόγος των Άστρων

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας


Από 11/04 έως 17/04/2011



Κριός



Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και ανοίξτε συναισθηματικά. Οι Αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας είναι ουσιαστικής σημασίας και καλό θα ήταν να έχετε τα εσωτερικά σας μάτια και αυτιά ανοικτά. Οι ανάγκη σας να επικοινωνήσετε γίνεται τώρα πιο δυνατή και οι γύρω σας είναι έτοιμοι να ακούσουν με ανυπομονησία. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία που έρχεται και μιλήστε για ότι σας απασχολεί με συνέπεια και σύνεση.
Συμβουλή: Μπείτε στη θέση του άλλου!


Ταύρος



Οι ευκαιρίες κτυπούν την πόρτα από το παρελθόν. Χαρείτε τις καλές στιγμές που σας αξίζουν και νιώστε τη χαρά της δημιουργικής σας αίσθησης. Το να ακούτε τους άλλους είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας και παράλληλα κάτι πολύ χρήσιμο. Η υπομονή και η επιμονή σας γίνονται απαραίτητα εργαλεία για την επίλυση προβλημάτων και εφαρμογών. Αναλωθείτε σε απαραίτητες πρακτικές εργασίες και γειώστε με σιγουριά
Συμβουλή: Χαρείτε!


Δίδυμοι



Ήρθε η ώρα για δράση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε κοινωνικοί. Μην αφήνετε τις σκέψεις να σας τυλίγουν αλλά αντιθέτως κινηθείτε με την ευλυγισία που σας διακρίνει. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, είναι στο φόρτε τους. Βγείτε, επικοινωνήστε, σχεδιάστε και ανταλλάξτε σκέψεις και ιδέες που αφορούν μελλοντικά σχέδια. Ο Ανάδρομος Ερμής σας κάνει να στρέφεστε εσωτερικά. ΄΄Παν μέτρον άριστον΄΄
Συμβουλή: Αγγίξτε τις ιδέες σας!


Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να έχουν εποικοδομητικό χαρακτήρα. Η αγάπη που τρέφετε για τους οικείους σας, είναι η κινητήριος δύναμη των επιλογών σας. Το πόσο χρήσιμοι μπορεί να είστε στους άλλους το ξέρουν μόνο εκείνοι. Αφήστε τους  να σας εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους και προχωρήστε με δύναμη σε στόχους μελλοντικούς. Βρείτε λίγο χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και ξεδιπλώστε την τρυφερή σας προσωπικότητα.
Συμβουλή: Να είστε ψύχραιμοι!


Λέων


Αφήστε τους άλλους να αναρωτιούνται. Το να εξηγείτε συνεχώς τις κινήσεις σας δεν ωφελεί.. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και αφήστε να περάσουν οι μέρες αυτές. Ο ανάδρομος Ερμής, (πάντοτε) δημιουργεί ασάφειες και παρεξηγήσεις. Μην αναλώνεστε σε σπασμωδικές συμπεριφορές τρίτων. Οι λύσεις θα φανούν σύντομα και θα είναι εποικοδομητικές. Αγγίξτε τα όνειρά σας και σχεδιάστε τις επόμενες σας κινήσεις.
Συμβουλή: Δουλέψτε με σιγουριά!


Παρθένος



Ίσως να είναι η κατάλληλη ώρα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, μιας και ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει σε διαδικασίες και διεργασίες που είχατε καιρό να μπείτε. Κάντε τον εσωτερικό σας διάλογο, αξιολογήστε τις λεπτομέρειες και αποφασίστε. Υπάρχουν στιγμές, που οι εξωτερικές εφαρμογές μπορούν να περιμένουν. Είναι κάτι σαν παύση. Κάντε ένα μικρό διαλογισμό και αδειάστε το μυαλό σας από τα ΄΄περιττά΄΄.
Συμβουλή: Νιώστε!


Ζυγός


Το ότι σας πιέζει το παρελθόν είναι γεγονός. Μην πτοήστε! Επιλέξτε ότι σας είναι χρήσιμο και απαραίτητο και διερευνήστε εάν αγγίζει τους προσωπικούς σας στόχους. Το να είστε συνεχώς με τα «νερά των άλλων» δεν ωφελεί. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά. Κρατήστε τις ιδιότητες που σας αρμόζουν και δράστε με την εμπειρία που έχετε αποκομίσει. Το να είστε με άλλους παρέα, ναι! Είναι αναγκαστικό! Κάντε τις σωστές επιλογές!
Συμβουλή: Ακούστε με προσοχή!


Σκορπιός



Οι προσωπικές σας αξίες είναι πολλές. Κυρίως όμως συναισθηματικές. Η γνώση σας σε σχέση με τα θέματα ψυχής θα σας βοηθήσει να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Όμως! Αυτήν τη φορά κάντε κάτι διαφορετικό. Προσανατολίστε την ιδιότητά σας αυτήν, στο να αφουγκραστείτε τις δικές σας ψυχολογικές ανάγκες. Μην είστε με τα μάτια γεμάτα καχυποψία. Ηρεμήστε και αρχίστε από τον εαυτό σας. Αγαπήστε τις ιδιαιτερότητές σας και αναλογιστείτε.
Συμβουλή: Δείτε τις συνέπειες των πράξεών σας! 


Τοξότης



Βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Βρίσκεστε σε κίνηση συνεχώς. Είσαι σαφές ότι η πολυσύνθετη προσωπικότητά σας έχει ανάγκη από πολλά, αλλά μην το παρακάνετε. Να κινήστε ναι! Βρείτε όμως και λίγο χρόνο να σκέφτεστε γιατί τελικά μάλλον αφήνετε πολλά πράγματα στη μέση και δεν τα ολοκληρώνετε. Ανακαλύψτε τον τρόπο και την τεχνική που θα εφαρμόσετε την εμπειρία σας.  Επιλέξτε τους κατάλληλους συνεργάτες.
Συμβουλή: Αναρωτηθείτε!


Αιγόκερως



Οικογενειακά και επαγγελματικά είναι τα κυρίως θέματα που σας απασχολούν τις ημέρες αυτές. Οριοθετήστε τις απαραίτητες αλλαγές. Αξιολογήστε τα κεκτημένα σας. Δείτε ιεραρχικά τις ανάγκες σας και βαθμολογήστε τις υποχρεώσεις σας. Είναι όλες τόσο επείγουσες; Βάλτε ΄΄μέτρο΄΄ στη ζωή σας και δείτε τις αποστάσεις που σας χωρίζουν από την επιτυχία που τόσο έχετε ανάγκη. Επιβραβεύστε όσους σας στέκονται και σας στηρίζουν.
Συμβουλή: Δείξτε την αγάπη σας!

Υδροχόος



Οι αλλαγές σας ενθουσιάζουν και είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Μιας όμως και ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, θα ήταν χρήσιμο να μην κάνετε τώρα τις κινήσεις σας. Μπορείτε να περιμένετε λιγάκι ακόμα και να ξανακοιτάξετε τις ιδέες σας με περισσότερη προσοχή. Επιλέξτε τους αυθεντικούς ανθρώπους και βρείτε τους κατάλληλους ομοϊδεάτες. Η ομάδα είναι κάτι χρήσιμο για εσάς και σας κάνει να ισορροπείται με ενθουσιασμό.
Συμβουλή: Συνεργαστείτε με ομοϊδεάτες!

Ιχθύες


Η ρομαντική σας διάθεση παραμένει και ζείτε στη σφαίρα της δημιουργικής σας φαντασίας. Η καλλιτεχνική σας φλέβα έχει ξυπνήσει και σας ζητάει να συνθέσετε τα ταλέντα σας. Δείτε ολόκληρη την εικόνα και οραματιστείτε το μέλλον της. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες όμως, ζητούν την υποστήριξή σας. Δείξτε τους τι αξίζετε και προσπαθήστε να το αποδείξετε με χειροπιαστά αποτελέσματα.
Συμβουλή: Επικεντρωθείτε!







http://www.chalkidanews.com/zodiac/




 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου