4/4/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 04/04 έως 10/04/2011)

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Από 04/04 έως 10/04/2011
Κριός

Η αρχή ενός νέου κύκλου είναι γεγονός.  Εκμεταλλευτείτε τον με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε. Να είστε κινητικοί και παραγωγικοί. Ο νέος κύκλος της Σελήνης πραγματοποιήθηκε ήδη και σας δίνει την ευκαιρία να δουλέψετε προς όφελός σας τις ενέργειες που τον διέπουν. Είναι σαν να έχουμε  μια ΄΄μικρή πρωτοχρονιά΄΄, μιας και είναι η 1η νέα Σελήνη της Άνοιξης. Χρήσιμο θα ήταν να φανείτε προνοητικοί. Να κτίσετε τα θεμέλια σε βάσεις και έδαφος, με ιδιαίτερο τρόπο και ύφος μοναδικό. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου να προσέξουν λίγο περισσότερο τις επιλογές τους.
Συμβουλή: Ανοίξτε τα μάτια σας στο μέλλον!


Ταύρος

Παρότι η νέα Σελήνη στον Κριό σας δημιουργεί ΄΄κλειστά΄΄ συναισθήματα, εσείς είστε ικανοί να βρείτε διεξόδους που θα σας αποφορτίσουν και θα σας συναρπάσουν. Η νέα θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα σας φέρει σε επαφή με στόχους ευαίσθητους και καλλιτεχνικούς. Η ανάγκη σας να εκφράσετε τα ταλέντα σας θα είναι παρούσα και οι συνθετικές σας ικανότητες θα εμφανιστούν με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό. Θα αισθανθείτε πρωτόγνωρες αισθήσεις, ή αισθήσεις που είχατε να νιώσετε καιρό.
Συμβουλή: Αφεθείτε και αφουγκραστείτε!

Δίδυμοι

Παρότι τον ανάδρομο Ερμή, η κίνηση εμφανίζεται και πάλι στην καθημερινότητά σας. Με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό, μετακινήστε, μαθαίνετε, εκφράζεστε και γίνεστε ορεξάτοι και δημιουργικά ευφυείς. Συντονιστείτε με τις νέες ανάγκες που σας προκύπτουν και ΄΄αρπάξτε΄΄ κυριολεκτικά τις ευκαιρίες που περνούν μέσα από τα χέρια σας. Η αμεσότητα και ο έξυπνος διάλογος θα είναι τα δυνατά σας εργαλεία. Προσοχή χρειάζεται στους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου, όσον αφορά τις ασάφειες. Υπάρχει ο κίνδυνος διπλών παιχνιδιών.
Συμβουλή: Μην υπογράψετε προς το παρόν τίποτα!

Καρκίνος

Σύγχυση έχει προκληθεί στην καθημερινότητά σας, όσον αφορά τους στόχους σας και τις επιλογές σας. Πολλά είναι τα μέτωπα που έχουν ανοιχτεί, μα εσείς προσπαθείτε να είστε συνεπείς. Η ευαισθησία και η συναισθηματική σας ευφυΐα, θα γίνουν γέφυρα συνάντησης όλων των αναγκών. Το ένστικτο αυτοσυντήρησης, θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Κοιτάξτε τα πράγματα με σφαιρικό τρόπο και δείτε το πόσο χρήσιμοι και αποτελεσματικοί είστε για τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας.
Συμβουλή: Να είστε δίκαιοι!

Λέων

Με όρεξη πολύ σας βρίσκει η εβδομάδα που έρχεται, μιας και η νέα Σελήνη σας πλημυρίζει από κινητήρια δύναμη και αντοχή. Το πόσο είστε έτοιμοι να εκφράσετε τη δύναμη αυτή, θα εξαρτηθεί από τα σχέδια που έχετε ήδη σε εφαρμογή. Ευδιάκριτο είναι ότι θα είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και να ΄΄ριχτείτε΄΄ με σθένος και θάρρος στις νέες και ελεγχόμενες  κινήσεις σας. Ίσως κάποιες καθυστερήσεις να είναι στο πρόγραμμα, αλλά εσείς είστε έτοιμοι και δυνατοί. Επιλέξτε τα σωστά εργαλεία.
Συμβουλή: Δώστε τις κατάλληλες ευκαιρίες!



Παρθένος

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των σχέσεων και ειδικά εάν είστε γεννημένοι στα τέλη του Αυγούστου. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να εμφανίσει στη ζωή σας σχέσεις από το παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σας ΄΄τουμπάρουν΄΄ και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί! Σκεφτείτε! Είναι κάτι που το θέλατε από καιρό; Eαν ναι, ο ανάδρομος Ερμής θα σας θυμίσει τα πάντα με τρόπο μοναδικό. Το ιδανικό περιβάλλον και η ρομαντική ατμόσφαιρα μπορεί εύκολα να παρασύρουν αλλά και να εξυψώσουν.
Συμβουλή: Ασχοληθείτε με την Τέχνη!

Ζυγός

Η νέα Σελήνη με τη είσοδο του Άρη στον Κριό, σας βάζουν σε σκέψεις και σας δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Ιδέες περνούν από το μυαλό σας και ένας πιθανός σύντροφος είναι δυνατόν να βρεθεί. Έχετε την εντύπωση και ειδικά εάν είστε του 2ου δεκαημέρου, ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει. Δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά ο Κρόνος σας δίνει την εντύπωση αυτή. Κρατήστε τις κεκτημένες σας αξίες με προσοχή. Αφιερώστε χρόνο να διαχειριστείτε τις πιθανές ακίνητες στάσεις ζωής, με τη γοητεία και το διπλωματικό τρόπο που σας χαρακτηρίζει..
Συμβουλή: Να είστε ακαταμάχητοι και γοητευτικοί!


Σκορπιός

Η ακεραιότητα που σας διακρίνει, σας χαρίζει δύναμη και αντοχή. Όλοι στο περιβάλλον σας θαυμάζουν τις ενορατικές ικανότητες σας. Αποπνέετε αύρα μυστηρίου, έχετε δυνατά ένστικτα και η διαίσθηση σας είναι μοναδική. Παρόλα αυτά, είναι φορές που γίνεστε απόλυτοι και άλλες πάλι, είστε τελείως κλειστοί. Ίσως αυτήν την εβδομάδα και να μην είστε και τόσο απόλυτοι όπως άλλες φορές και κυρίως εάν είστε γεννημένοι στα τέλη του Οκτώβρη. Υπάρχει η πιθανότητα να έρθετε σε επαφή με αντιπαραθέσεις.
Συμβουλή: Να είστε προνοητικοί!



Τοξότης

Η Ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα, μπορεί να σας δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, χρειάζονται άλλου είδους διευθέτηση. Και έτσι είναι. Είναι εξαιρετικά πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις σχετικά με το θέμα αυτό, αλλά εσείς φροντίστε να βρείτε τις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις. Για όσο διάστημα μείνουν στάσιμα τα πράγματα, προγραμματίστε με συνθετικό τρόπο τις επόμενές σας κινήσεις.  
Συμβουλή: Συνθέστε με αφορμή τις ανάγκες σας!


Αιγόκερως

Οριοθετήστε τις αξίες σας. Αναρωτηθείτε για το ποια εικόνα δημιουργείτε στους άλλους. Δράστε με δύναμη και τόλμη για τα νέα σας σχέδια και εστιαστείτε στις ανάγκες που αφορούν την καθημερινότητάς σας. Γειώστε τις ιδέες σας και σχεδιάστε με την οργανωτική δύναμη που σας διακρίνει, τα σχέδια που θα σας ανεβάσουν στην κορυφή. Η επαφή σας με το εξωτερικό, ίσως να μπορέσει να σας προσφέρει νέα μοντέλα σχεδιασμού. Ελέγξτε κατά πόσο ζείτε στο παρόν και όχι στο παρελθόν. Εμπιστευτείτε την εμπειρία σας.
Συμβουλή: Δείξτε την αγάπη σας!

Υδροχόος

Αν και καταιγισμός ιδεών θα ήταν η καταλληλότερη έκφραση, οι εκπληκτικές σας ιδέες είναι αστείρευτες και μοναδικές. Δοκιμάστε αυτή τη φορά, στο να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσετε έστω τη μία. Μπορεί να μην είστε το κατάλληλο άτομο που θα τις υλοποιήσει, αλλά θα μπορούσατε τουλάχιστον να βρείτε την κατάλληλη ομάδα που θα δράσετε μαζί. Προσέξτε τις λεπτομέρειες της διατύπωσης και φροντίστε να είστε άνετοι και διορατικοί.
Συμβουλή: Συνεργαστείτε με ομοϊδεάτες

Ιχθύες

Συγκλονιστική η εβδομάδα αυτή, μιας και ο Κυβερνήτης σας Ποσειδώνας εισέρχεται στο ζώδιο σας. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου και εννοείτε όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες εκεί, θα νιώσουν έντονα τη δική του επιρροή. Ρομαντική διάθεση και εξιδανικευμένες καταστάσεις θα ρυθμίσουν την άμεση καθημερινότητάς σας. Μια έντονη τάση φυγής από τα τετριμμένα θα είναι εμφανής. Προσέξτε την τάση που έχετε να αφαιρείστε και χαρίστε στον εαυτό σας τη δύναμη της διαλογιστικής χαλάρωσης.
Συμβουλή: Ασχοληθείτε με τη μουσική, την τέχνη ή τη ζωγραφική!











 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου