12/3/11

Ο Σεισμός της Ιαπωνίας


Ο Σεισμός της Ιαπωνίας
Αστρολογική προσέγγιση
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Όπως έχουμε ήδη παρατηρήσει, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας εμπλέκονται πάντοτε σε έναν σεισμό. Έτσι και αυτή τη φορά, η δυστυχώς μεγάλη καταστροφή, σηματοδοτείται από το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα.  (Η γενέθλια Αφροδίτη της Ιαπωνίας σε σκληρή όψη τετραγώνου από τον  Πλούτωνα που διέρχεται στον Αιγόκερω).
Αν και δεν είναι ώρα να αναλύσουμε τις όψεις, ας ευχηθούμε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στην ιστορία της Ανθρωπότητας. 
Ενδεικτικά να πούμε, ότι η Σελήνη της Ιαπωνίας, χτυπήθηκε από το άξαφνο χτύπημα του Ουρανού, λίγες ώρες πριν εισχωρήσει για τα επόμενα 7 χρόνια, στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού.
Ο ανατρεπτικός Ουρανός έδωσε το σκληρό του χτύπημα λίγο πριν αποχωρήσει από το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων που σχετίζεται με την κίνηση των ωκεανών.  Έφερε ξαφνικές δονήσεις που επηρέασαν το σύνολο του Ιαπωνικού λαού, μιας και η Σελήνη σχετίζεται με τον κόσμο και τη μάζα.
Ο Ωροσκόπος του σεισμού, ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο της Ιαπωνίας, όπου, αξίζει να σημειώσουμε ότι μιας και ο Κρόνος είναι στον τέταρτο οίκο του χάρτη της Ιαπωνίας, έχει να κάνει με τα κτίρια και τη δομή αυτών.
Ένα ακόμη στοιχείο που είναι σημαντικό (αν και όχι το μοναδικό), είναι η διέλευση του Ν. Δεσμού, από τη Σελήνη της Ιαπωνίας.
Επίσης, η Σελήνη του σεισμού, σε ακριβείας τετράγωνο με τον Ερμή της Ιαπωνίας, που πλήττει την καθημερινότητα με άμεσο τρόπο.
Ας στείλουμε σήματα συμπαράστασης και θετικής ενέργειας στο λαό της Ιαπωνίας που βιώνει αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η σκέψη μας κοντά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου