28/3/11

Ανάδρομος Ερμής Μάρτιος 2011, Νέα Σελήνη

Ο Ανάδρομος Ερμής, 30 Μαρτίου 2011, στις 23.48

Νέα Σελήνη 03/04/2011



Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας


Με αφορμή τον ανάδρομο Ερμή, η ματιά στην ερχόμενη εβδομάδα, μας προσανατολίζει να δώσουμε έμφαση στην παρατήρησή της! Οι λόγοι είναι πολλοί και πολλές οι αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Μεγαλειώδεις εντάσεις, συγκρούσεις, αλλά και νέες κινήσεις που αποσκοπούν σε διορθωτικές οικονομικές ρυθμίσεις για το ευρύτερο καλό, όπως και εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις και άλλα πολλά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την αρχή. 

Στις 27/03/2011, στις 9.53 πμ. η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Απριλίου του 2011. Ρομαντισμός, εξιδανικευμένα συναισθήματα και διπλά παιχνίδια, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εάν όμως εξυψώσουμε τις λεπτεπίλεπτες δονήσεις της, μέσα από την έκφραση της αγάπης για το γενικό και το ειδικό καλό, θα εισπράξουμε τα πλουσιοπάροχα δώρα της με τρόπο όμορφο και αρμονικό.  Η Ανθρωπότητα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή, και η Πνευματική αγάπη, μπορεί να βοηθήσει σε υπέρμετρο βαθμό!  Ο Διαλογισμός  η τέχνη και η έκφραση συμπόνιας και αλτρουισμού, θα τονώσουν με εκπληκτική δύναμη, τα αποτελέσματα! Αξίζει μέσα σε αυτό το διάστημα να προσπαθήσουμε όλοι με παραπανίσια δύναμη και θετική σκέψη και πρόθεση.

Στις 30/03/2011 στις 23.48, ο Ερμής (ευφυΐα, αντίληψη, μίμηση, ερμηνεία, διάλογος, συμφωνία, επινόηση, διαπραγμάτευση, εμπόριο, μετακινήσεις, ταξίδια, όπως και σκέψεις που αναδύονται από παλαιότερες ανέκφραστες και ανεκπλήρωτες στιγμές και παράλληλα, το πρόβλημα της κακής λειτουργίας των ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών…), γυρίζει ανάδρομος στην 24,21 του Κριού και θα παραμένει μέχρι και τις 23/04/2011, στις 13.03. Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός – Καρκίνος, Αιγόκερως), θα έρθουν σε επαφή με ανεκπλήρωτους προβληματισμούς που πηγάζουν από το παρελθόν. Καλό είναι, να ακούσουμε αυτά που θα συμβούν μέσα μας και να αρχίσουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Όπως ήδη θα έχετε ακουστά, με τον ανάδρομο (φαινομενικά και όχι πραγματικά) Ερμή, θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια, να μην κάνετε σημαντικά ταξίδια και ασφαλώς, να μην προγραμματίσετε μετακομίσεις, εγκαίνια μαγαζιών και σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως συνέδρια αλλά και άλλες παρόμοιες κινήσεις. Αυτό φυσικά ισχύει για όλους, (εκτός από αυτούς που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή), και όχι μόνο για τους Παρορμητικούς του Ζωδιακού.

Ακολουθεί Στις 03/04/2011, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, η οποία αναμένεται άκρως επικίνδυνη και εκρηκτική απ΄όλες τις απόψεις. Προσοχή λοιπόν σε όσους έχουν Πλανήτες και ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες των Παρορμητικών και να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε. Επίσης, προσέξτε τα λόγια σας και τις πράξεις σας και μην γίνεστε απότομοι και εριστικοί. Το τετράγωνο από τον Αιγόκερω, ζητάει από εσάς, να επιστρατεύσετε τις ικανότητές σας, να τις αναβαθμίσετε με θετικό τρόπο, έτσι ώστε η εξελικτική σας πορεία να είναι σίγουρη και απολύτως ανοδική! Το εκρηκτικό υλικό, έρχεται από την είσοδο του Άρη (θεός του πολέμου) στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 02/04/2011, στις 7.41. Πολύ σημαντική  και η σύνοδος Ουρανού και Άρη, στις 03/04/2011 στις 23.52. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ !!!

(Άρα λοιπόν, ο Άρης θα πραγματοποιήσει όψη συνόδου με τον Ουρανό και τον Ήλιο μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Αυτό μας κάνει να συμπεράνουμε,  ότι θα συνεχιστούν οι σκληρές και βάναυσες μάχες, για την επικράτηση του πιο δυνατού. Η πολύ  σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα ακολουθήσει, θα φέρει όλα τα ζητήματα  εξουσίας στην επιφάνεια). 

Προσοχή λοιπόν στην ερχόμενη εβδομάδα, τα μάτια σας δεκατέσσερα και κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού. Μην μπείτε στη διαδικασία να μαλώσετε με οικείους και αγαπημένους σας, αλλά ούτε και να εξηγήσετε. Η δύναμη είναι τρομακτικά δυνατή. Καλό θα ήταν, να επιλέξετε ασχολίες που σας αποφορτίζουν και σας εξισορροπούν.
Καλή δύναμη σε όλους! 


Τη Δευτέρα στις 04 / 04 / 2011, ακολουθεί ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ.




 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου