28/3/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 28/03 έως 03/04/2011)

Ο Λόγος των Άστρων  
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Από 28/03 έως 03/04/2011


Κριός

Με τον ερχομό της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας (03/04/2011) αρχίζει  ένας νέος κύκλος. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων 
(27/03/2011 – 20 / 04 / 2011) σας κινητοποιεί το ενδιαφέρον για να επιλέξετε
νέους οικονομικούς στόχους και συνεργασίες. 
Τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα, μιας και ο Άρης Κυβερνήτης σας, θα έρθει να διεκδικήσει με κάπως απότομο τρόπο τους υποψήφιους συνεργάτες σας. Να είστε προνοητικοί και να μην έχετε στο νου σας μόνο αυτά που πιστεύετε, αλλά αντιθέτως, να αφήσετε χώρο και για τις ανάγκες των άλλων. Δημιουργήστε εναλλακτικά σχέδια, για την περίπτωση που τα σχέδιά σας δεν ευδοκιμήσουν με τον τρόπο που είχατε αρχικώς σκεφτεί.
Συμβουλή: Προνοήστε και προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας!



Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον γειτονικό για εσάς Κριό, σας κάνει εσωστρεφείς. Καλό θα ήταν να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά αντιθέτως, να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να κάνετε όνειρα που θα μπορούσαν στο άμεσο μέλλον να βρουν τον δημιουργικό χώρο που τους αξίζει. Εμπιστευτείτε τις αισθήσεις σας και επικοινωνήστε με τρόπο που να δείχνει την ευγένεια της ψυχής σας. Ο βασικός άξονας των συναισθηματικών αξιών που σας περικλείει, θα είναι η βάση πάνω στην οποία μπορείτε να πατήσετε με σιγουριά. Νιώστε και πράξτε ανάλογα!
Συμβουλή: Εμπιστευτείτε τις αισθήσεις σας!


Δίδυμοι
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, χαμηλώνει λίγο τα φώτα που ήταν στραμμένα επάνω σας. Μην το βάζετε κάτω όμως και δουλέψτε για να ανταμειφθείτε λίγο αργότερα. Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στον Κριό, θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες αλλά ενδεχομένως και εντάσεις. Οι εντάσεις αυτές, αφορούν κυρίως τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου και σχετίζονται με αυτό που θα λέγαμε ότι σας χαρακτηρίζει. Την άριστη ικανότητά σας για επικοινωνία. Ίσως τώρα, να γίνετε πιο βιαστικοί και να χάσετε κάποιες ευκαιρίες λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Να σκέφτεστε καλά πριν να δώσετε οποιαδήποτε απάντηση.
Συμβουλή: Να είστε συγκεντρωμένοι!


Καρκίνος

Μην κάνετε κινήσεις σημαντικές αυτήν την εβδομάδα. Η ένταση που επικρατεί σε θέματα κυρίως οικογενειακά, θα είναι παρούσα. Φροντίστε τις κεκτημένες σας αξίες και μην προσπαθήσετε να κάνετε πολύ μεγάλες αλλαγές τουλάχιστον για την εβδομάδα αυτή που μας έρχεται. Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες. Εννοείται φυσικά, ότι και όσοι έχουν Πλανήτες στις 10 πρώτες της περιοχής, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί επίσης. Σκεφτείτε, οργανωθείτε, μετρήστε τις ανάγκες σας και αποφασίστε αργότερα με σύνεση και προσοχή.
Συμβουλή: Να είστε επιφυλακτικοί, αλλά όχι άδικοι!


Λέων

Ιδιαίτερη προσοχή θα ήταν καλό να δώσετε για την εβδομάδα που διανύουμε, μιας και η Νέα Σελήνη στον Κριό σας αφορά άμεσα. Όσοι από εσάς έχετε ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες του Λιονταριού αλλά και Πλανήτες στο 1ο δεκαήμερο, φροντίστε να μην κάνετε καμία επιλογή που θα αφορούσε το μέλλον σας. Για εσάς που έχετε γενέθλια  από τις 23 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου, ενδιαφερθείτε και  συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας, προκειμένου να γίνετε περισσότερο  παραγωγικοί. Παρόλα αυτά, η ρομαντική διάθεση δεν θα λείψει και θα έρχεται σε στιγμές … Θα σας θυμίζει την ομορφιά της αγάπης και της ζεστασιάς, που τόσο έχετε ανάγκη.  
Συμβουλή: Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.



Παρθένος

Επιλέξτε τον τρόπο εκείνο, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του συντρόφου και των συνεργατών σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί ασάφειες και δεν σας δίνει ξεκάθαρες σκέψεις και συμπεριφορές . Επιστρατεύστε την εκπληκτική ικανότητα που έχετε να είστε σαφείς και απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες και υπόγειες συμπεριφορές. Η τάση της εβδομάδας που έρχεται, είναι να κάνετε παράλληλα πράγματα. Απαριθμήστε τις υποχρεώσεις σας και γιατί όχι, αφεθείτε και λίγο με ξεγνοιασιά!  Όμως! Υπάρχει η ανάγκη να πείτε τα σωστά λόγια, με σωστό τρόπο, την σωστή στιγμή!
Συμβουλή: Αυτοσχεδιάστε!


Ζυγός

Ξαφνικές οι παρουσίες από το παρελθόν που ενδεχομένως  θα εμφανιστούν στη ζωή σας.  Το θέμα όμως είναι, ότι σας βρίσκουν αρκετά απασχολημένους και δεν θα μπορέσετε να είστε κοντά τους την ώρα που το επιθυμούν. Υποχρεώσεις αλλά και απρογραμμάτιστες ανάγκες, θα διεκδικήσουν τον χρόνο σας με αρκετά απαιτητικό τρόπο. Σκεφτείτε την περίπτωση, ότι ίσως κάτι από όλο αυτό να αξίζει και καλό θα ήταν να είστε περισσότερο ελαστικοί. Βέβαια, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να αντεπεξέλθετε επειδή θα αναγκαστείτε να δρομολογήσετε στις υποχρεώσεις που αφορούν τις συνεργασίες σας και την επαγγελματική σας ζωή.
Συμβουλή: Να είστε όσο ευγενικοί μπορείτε να είστε!


Σκορπιός

Ψυχολογική τόνωση θα ήταν η κατάλληλη λέξη που θα τόνιζε τις ανάγκες σας. Μην αφεθείτε στην τάση που έχετε να κλείνεστε ερμητικά. Βρεθείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας. Σίγουρα γνωρίζετε καλύτερα απ΄ όλους τα μυστικά της ψυχής, όμως! Χρειάζεται μερικές φορές και η αντικειμενική τρίτη ματιά που θα σας μετακινήσει από τις απόλυτες ιδέες και στάσεις που έχετε για τη ζωή. Ο κόσμος και οι ανάγκες αλλάζουν! Εξετάστε τα νέα δεδομένα και ανακαλύψετε από πού πηγάζουν οι διαφορές. Σίγουρα έτσι, θα αισθανθείτε καλύτερα!  
Συμβουλή: Βρείτε τον κατάλληλο ΄΄καθρέπτη΄΄


Τοξότης

Η τάση σας να κάνετε πολλά και παράλληλα πράγματα μαζί, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον κοντινό σας περίγυρο. Αποφασίστε τι από όλα αυτά θέλετε να κρατήσετε, γιατί στην περίπτωση που έχετε κρυφά χαρτιά, να ξέρετε ότι θα αποκαλυφθούν με απότομο και τολμηρό τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Κριό αλλά και η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο και τον Ουρανό, θα αποκαλύψουν τα πάντα. Λάβετε λοιπόν τις σωστές θέσεις και διεκδικήστε το χώρο που σας ανήκει και σας ευχαριστεί. Συντονιστείτε με την κοσμοθεωρία που σας αρμόζει και αυτοσχεδιάστε με τρόπο ευχάριστο και διαφορετικό. 
Συμβουλή: Συνθέστε με αφορμή τις ανάγκες σας!


Αιγόκερως

Λίγο δύσκολη είναι η εβδομάδα που έρχεται. Η απαιτητικές όψεις από τον Κριό και η Νέα Σελήνη, δημιουργούν ένα κύκλο διαφορετικών αναγκών που στόχο έχουν την αναθεώρηση και την τακτοποίηση. Μην γίνετε πιεστικοί, αλλά ούτε και άδικοι! Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι μερικές φορές, έρχεστε αντιμέτωποι με τα ίδια σας τα συναισθήματα. Σκεφτείτε για λίγο, ότι τα συναισθήματα είναι η πηγή της δύναμής μας. Αφεθείτε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αφήστε και στους άλλους τον χώρο να εκδηλώσουν τα δικά τους συναισθήματα. Υπάρχουν φορές, που νομίζουν ότι νοιάζεστε μόνο και μόνο για την καριέρα σας!
Συμβουλή: Εκπλήξτε το περιβάλλον σας με θετικό τρόπο!


Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη δεν θα σας αφήσει ανεπηρέαστους. Γίνεται στο γειτονικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Προσέξτε όμως καλά! Μην βιάζεστε και μην γίνεστε απότομοι. Υπάρχουν πολλές φορές οι στιγμές, που δίνεται την εντύπωση ότι δεν σας βρίσκει ποτέ κανείς. Εάν σας πουν άσπρο, εσείς θα απαντήσετε με άλλο χρώμα. Τώρα, είναι η ευκαιρία να δείτε εάν το χρώμα που σας προσφέρουν, είναι το χρώμα που εύχεστε και νοσταλγείτε εδώ και καιρό. Αφήστε λίγο την αντιδραστικότητα στην άκρη και γίνετε έτσι για αλλαγή, λίγο πιο στοργικοί και ευέλικτοι. Έτσι κι αλλιώς, δε χρειάζεται να ανησυχείτε … Θα το κάνετε με πολύ πρωτότυπο τρόπο! Όπως πάντα … 
Συμβουλή: Μην είστε πάντα τόσο απρόβλεπτοι   


Ιχθύες




Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, οι αισθήσεις απογειώνονται με τρόπο μαγικό. Οι πανανθρώπινες αξίες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και η συμπόνια και η θαλπωρή σας αγγίζουν και σας κάνουν  ευσυγκίνητους. Θα ήταν καλό να προσέξετε, την τάση που έχετε να ταυτίζεστε με τα πάντα. Φαντάζομαι θα γνωρίζετε ότι έχετε τη φήμη του χαμαιλέοντα. Αλλάζετε χρώμα ανάλογα με  τις περιστάσεις και μπερδεύετε για τα καλά όλους τους άλλους γύρω σας. Δεν ξέρουν τι να υποθέσουν. Εσείς όμως δε φαίνεστε να πτοείστε απ΄όλα αυτά. Φανταστείτε μόνο την περίπτωση να το κάνει κάποιος άλλος σε εσάς! Πως θα νιώθατε άραγε?
Συμβουλή: Διαλογιστείτε!

 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου