5/9/10

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ! «Η ΣΟΠΡΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…..»

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ! «Η ΣΟΠΡΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…..»

Αποκλειστική Συνέντευξη στην Ευανθία Καμπά



http://www.e-magazino.gr/?p=8042



 



Η  ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ γεννηθηκε στη Θεσαλονικη το 1977 και αποφοιτησε απο το νεο Ωδειο Θεσαλονικης με πτυχιο βιολοντζελου το 1994. εχει σπουδασει κλασσικο τραγουδι και βιολοντζελο στη Γερμανια,εχει κερδισει διεθνεις υποτροφειες και βραβεια..
Πολυπλευρο ταλεντο η νεαρη σοπρανο απο την Θεσσαλονικη,διαπρεπει στο εξωτερικο,βαζοντασ ψηλα τον πηχυ μεσα απο το πληθωρικο της ταλεντο,την σκληρη δουλεια και την αψογη σκηνικη παρουσια!!!!!




ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΕΣ ΟΠΕΡΑΣ,ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΑΣ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ «ΗΡΘΕ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ?

Η έκφραση «συμαντικότερες ερμηνεύτριες» είναι λίγο υπερβολική. Είμαι όμως μια νέα λυρική τραγουδίστρια που αρχίζει και ξεχωρίζει στο διεθνή χώρο κι αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλη κατάκτηση αν σκεφτεί κανείς το πόσοι τραγουδιστές υπάρχουνε πια και το πόσο μεγάλη κρίση περνάει διεθνώς ο πολιτισμός και η όπερα. Ανακάλυψα την αγάπη μου γαι την όπερα στα 18 μου, αφού έφυγα στο εξωτερικό για να συνεχίσω τις μουσικές σπουδές μου στο βιολοντσέλο. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Σπούδασα κλασικό τραγούδι και βιολοντσέλο στη Γερμανία και μετά το τέλος των σπουδών μου αφοσιώθηκα αποκλειστικά στο τραγούδι.

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?

Ναι, πάντα με στήριζε σε όλες μου τις επιλογές. Είχα όμως και το θάρρος να υποστηρίζω με δύναμη και αφοσίωση τις αποφάσεις μου. Τώρα χαίρονται πολύ με την εξέλιξή μου, αλλά περάσαμε και πολύ δύσκολες στιγμές και σε αυτές με στήριξαν πάρα πολύ πιστεύοντας σε μένα.

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ?

Ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών μου άρχισα να εμφανίζομαι σε διεθνή φεστιβάλ και τραγούδησα μικρούς ρόλους σε διάφορες παραγωγές. Η αρχή όμως έγινε όταν τραγούδησα στην Όπερα της Στουττγάρδης και του Λουξεμβούργου και ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος ήτανε η Κάρμεν, σε ένα θερινό φεστιβάλ στην πόλη Μόνσαου της Γερμανίας. Μετά ακολούθησαν σημαντικές εμφανίσεις και ρόλοι στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή αρχίζει η διεθνή μου καριέρα με την συμμετοχή μου στην παραγωγή  «Rigoletto a Mantova» όπου συνεργάζομαι με τον Placido Domingo, τον Ruggero Raimondi και τον μαέστρο Zubin Mehta. Η εταιρία παραγωγής RADA FILM ανεβάζει την όπερα «Ριγκολέτο» του Βέρντι, όχι στο θέατρο, αλλά στα μέρη που αναγράφωνται από τον συνθέτη. Είναι μια τεράστια και πολύ δύσκολη παραγωγή που θα μεταδοθεί ζωντανά σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου. Το εγχείρημα είναι πολύ περίπλοκο, καθ’ότι οι τραγουδιστές δεν είναι στον ίδιο χώρο με την ορχήστρα και ο συντονισμός είναι δύσκολος. Κάνουμε πρόβες ήδη δύο μήνες!

ΕΧΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ,ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (RAI) TΟΥ ΤΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ! ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ?

Δεν ήταν σίγουρα καθόλου εύκολο για μένα να φτάσω σ΄αυτό το σημείο, αλλά έφτασα. Αυτό είναι το σημαντικό. Για τον καθένα είναι διαφορετικά, αλλά συνηθως για τους συναδέλφους που έρχονται όλα πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα, τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα αργότερα. Είναι σημαντικό να έχεις σκληραγωγηθεί και να ξέρεις ποιός είσαι και τι θέλεις από την ζωή σου για να κρατήσει η όποια κατάκτηση, να μπορέσεις να την βιώσεις με εκτίμηση και να την ευχαριστηθείς.

ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ HANDEL,GIULLIO CESARE IN EGITTO, ΣΤΟ Μ.Μ.Θ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΛΕΝΤΟ! Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ «ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?

Ναι, σίγουρα ήτανε μια σημαντική στιγμή. Ο ρόλος αυτός μου έδωσε σημαντικές κριτικές και αναγνώριση. Το βραβείο της Ελληνικής Κριτικής Επιτροπής ήτανε μεγάλη τιμή την οποία δεν περίμενα, όπως και η κατάταξή μου από το περιοδικό OPERA NOW ανάμεσα στους σημεντικότερους νέους λυρικούς τραγουδιστές διεθνώς.

ΖΕΙΤΕ,ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΙΝΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ,ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Θα ήθελα η Ελλάδα να παράγει περισσότερο πολιτιστικό έργο. Αυτή η στιγμή είναι τραγική. Θα ήθελα να πλαισιώνομαι από ένα πολιτιστικό περιβάλλον με ενδιαφέρον και σεβασμό, αλλά το περιβάλλον τείνει να εξαφανιστεί. Δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα δεν με εκτίμησε αυτά τα 2 χρόνια που εμφανίστηκα, αλλά η κατάσταση γενικότερα είναι πολύ άσχημη. Δεν υπάρχουνε δουλειές και χρήματα. Επίσης το κακό με τους Έλληνες είναι ότι η εκτίμησή τους χάνεται εάν δεν αναγνωριστείς στο εξωτερικό. Για τους Έλληνες, αν δεν διαπρέπεις έξω, δεν αξίζεις, κα΄τι που δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουνε εξαιρετικοί τραγουδιστές στην Ελλάδα που δεν έχουνε πάντα την αναγνώριση που τους αξίζει. Εγώ γενικά προσπαθώ να ακολουθώ την πορεία μου ανεξάρτητα από αυτό. Σίγουρα όμως θα ήτανε καλύτερα για όλους αν είχαμε περισσότερες δουλειές στην πατρίδα μας!

Η ΟΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ?

Περνάμε μια δύσκολη στιγμή είναι αλήθεια. Στη Θεσσαλονίκη έχουνε παγώσει τα πάντα και στην Αθήνα υπάρχει τεράστια δυσκολία. Δεν ξέρω τί πορεία θα έχει αυτό, αλλά πάντα ελπίζω για το καλύτερο. Υπάρχουνε και νέοι καλλιτέχνες που κάνουνε αξιόλογες προσπάθειες και γενικά δεν πιστεύω ότι μια κρίση φέρνει μόνο άσχημα. Ίσως κάποια πράγματα να αλλάξουνε και προς το καλύτερο. Η όπερα περνάει κρίση διεθνώς, πόσο μάλλον σε μια χώρα που δε φέρει την κουλτούρα αυτή!

ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ».ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ?

Ήτανε μια πολύ καλή και ομαλή συνεργασία. Προς το παρών δεν ξέρω αν θα επακολουθήσει κι άλλη, ξέρω ότι κι αυτοί έχουνε δυσκολίες. Θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους, γιατί όχι;

ΣΥΜΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ?

Όχι, δεν το πιστεύω. Εκτός αν με το «Ελλάδα» εννοούμε «Αθήνα» και «Θεσσαλονίκη». Σίγουρα η όπερα είναι λίγο πιο διαδεδομένη απ’ ό,τι ήτανε πριν 15 χρόνια, αλλά στην Ελλάδα- μιλώντας για όλη την χώρα- δεν υπάρχει κοινό για την όπερα.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΡΙΚΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ? ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΥΡΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΡΟΝΗ ΕΚΔΟΧΗ! ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΩΜΙΚΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΑΚ ΟΦΕΝΜΠΑΧ,»Ο ΟΡΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΔΗ» ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ Μ.Μ.Θ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ?

Το πόσο ανοιχτός και ικανός είναι ένας καλλιτέχνης στη δουλειά του δεν έχει να κάνει με το πού δουλεύει, στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Οι νέοι τραγουδιστές γενικά είναι ανοιχτοί σε καινούργια πράγματα.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ Η ΟΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ?

Ναι φυσικά και είναι, αφού συνδιάζει πολλές τέχνες μαζί.

ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ «ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ»….ΩΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ»!!!!

Ευτυχώς ακόμη κανείς δεν με έχει αποκαλέσει στα σοβαρά «2η Μαρία Κάλλας». Είναι μια άτοπη φράση, αφού το φαινόμενο «Κάλλας» δεν επαναλαμβάνεται. Πολλές φορές το είπαν για πολλές σοπράνο και κάθε φορά η ιστορία έδειξε ότι είναι μια ατυχής παρομόιωση. Είναι όμως πολύ όμορφο να φέρεις έστω και μόνο σαν Ελληνίδα το σημάδι μιας τέτοιας καλλιτέχνιδας στην μνήμη των άλλων. Κανείς όμως δεν είναι «2ος», όλοι μας είμαστε μοναδικοί και ανεπανάληπτοι. Αν κάποιοι άνθρωποι αυτή την στιγμή αρθρώνουνε το όνομα  Κασσάνδρα Δημοπούλου και αναφέρονται στο άτομο και την τέχνη μου με θαυμασμό, αυτό για μένα είναι μεγάλη κατάκτηση.

ΠΟΙΟΙ ΡΟΛΟΙ ΣΑΣ «ΑΓΓΙΞΑΝ» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ «ΕΒΓΑΛΑΝ» ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΣΑΣ?

Όλοι! όλοι οι ρόλοι έβγαλαν κάτι από την προσωπικότητά μου! Ίσως η Κάρμεν…να έβγαλε κάτι παραπάνω, ή ίσως να νιώθω έτσι γιατί την αγαπώ πολύ!

ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΕΙΣΜΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ»,ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ?

Ναι, είναι. Είμαι πολύ απόλυτος χαρακτήρας και πλέον εμπιστεύομαι αυτά που πιστέυω γιατί βλέπω ότι λειτούργησαν θετικά. Είμαι εκεί που ταιριάζω να είμαι, όπως όλοι μας τελικά. Δεν χρειάζονται συμβιμασμοί, ο καθένας βρίσκει αυτό που του ταιριάζει. Πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου δικαιώθηκαν στην πορεία του χρόνου μέσα από το επάγγελμά μου. Εννοώ ότι ορισμένα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουνε απόλυτα σ’αυτό που κάνω.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΥΓΕΝΙΚΟ,ΠΡΟΣΓΕΙΟΜΕΝΟ! ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ»,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ….! ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ?

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λεγόμενο..»σύστημα»! Χαχαχα! Όπως και να έχει, κανένα «σύστημα» δεν ορίζει το πως θα συμπεριφερόμαστε στους άλλους και στον εαυτό μας, εμείς το διαλέγουμε αυτό! Ας πούμε όμως ότι η δουλειά μου, που είναι στην πραγματικότητα μια ομαδική δουλειά, μου έμαθε να επικοινωνώ και να κατανοώ καλύτερα τις καταστάσεις. Τελικά υπήρξε κι ένας άνθρωπος-παράδειγμα για μένα που μου έμαθε πολλά με την συμπεριφορά του.

ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΤΕ?

Αγαπάω κάποιους ρόλους ιδιαίτερα, όπως την Τόσκα, την Μαντάμ Μπάτερφλαι, κ.ά, αλλά οι ρόλοι μας διαλέγουνε, δεν τους διαλέγουμε! Αυτή την στιγμή με περιμένει ένας ρόλος που δεν…περίμενα! Αλλά γενικότερα για το άμεσο μέλλον «φλερτάρω» έντονα με την Δεισδεμόνα ( από τον «Οθέλλο» του Βέρντι)!Γενικά αγαπάω τον βερισμό, αλλά και η μπαρόκ μουσική είναι για μένα πολύ συμαντική και κατέχει ιδιαίτερη θέση στην ψυχή μου! Σκοπεύω να κάνω κι ένα CD στο προσεχές μέλλον με άγνωστες μπαρόκ καντάτες.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ?

Δεν πιστεύω ούτε στο ένα ούτε στο άλλο σαν έννοιες τυποποιημένες. Ελπίζω μόνο να είμαι υγιείς και να δημιουργώ για πολλά χρόνια…να κάνω κάτι καλό, κάτι όμορφο. Αγαπάω την ζωή, αλλά δεν την αφήνω να με υποχρεώνει να «πιστεύω» για κάτι κάτω από την οπτική γωνία τρίτων. Όπως μου βγει, ό,τι μπορέσω και θελήσω, πάντα με επίγνωση και έμπνευση…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Εγώ ευχαριστώ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου