14/6/10

Νέο πλανητικό σκηνικό


από την Άση Μπήλιου


13/6 - 19/6
Νέο πλανητικό σκηνικό
Ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους, η Αφροδίτη στον Λέοντα και ένα νέο φεγγάρι σχηματίστηκε χθες επίσης στους Διδύμους. Η νέα Σελήνη είναι καλός οιωνός για ξεκινήματα, όμως η δύσκολη όψη της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει εμπόδια. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, προσοχή!

 Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου




Συζητήσεις επί συζητήσεων, μετακινήσεις αλλά και μια ένταση που κορυφώνεται όσο η εβδομάδα πλησιάζει προς το τέλος της. Από αύριο έχετε έναν άσο στο μανίκι για τις δύσκολες ώρες: τη βοήθεια της Αφροδίτης από τον Λέοντα, που προσφέρει καλή διάθεση, στήριξη από το περιβάλλον αλλά και εύνοια στις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορεί να μη νιώθετε απόλυτα πλήρεις από τις εξελίξεις στα επαγγελματικά, ανοίγουν όμως νέοι δρόμοι. 
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να βοηθήσετε έναν συγγενή.


Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου




Η επίδραση της νέας Σελήνης στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά θέματα και δεν σας επιτρέπει να πάρετε ρίσκα ή να ανοιχτείτε όσο θέλετε. Υπάρχουν όμως άλλοι τομείς στη ζωή σας που φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, όπως τα επαγγελματικά που δείχνουν ότι αναβαθμίζονται σιγά σιγά. Ακόμη και αν η δουλειά που κάνετε μέχρι τώρα δεν σας παρέχει εγγυήσεις για το μέλλον, μην πτοείστε γιατί τώρα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις που βοηθούν την αυτοπεποίθησή σας αλλά και ενισχύουν το πορτοφόλι σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ζητήσετε συμβουλές.


Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου




Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν όλη την υπόλοιπη χρονιά. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα εξακολουθήσει να κρατά σε καλά επίπεδα την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σας παρά τις όποιες αντιξοότητες και τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν σε μια επαγγελματική σχέση. Το μόνο δύσκολο είναι να πάρετε τη σωστή απόφαση, αφού φαίνεται ότι θα υπάρξουν διλήμματα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε.


Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου




Ο Ιούνιος δεν είναι σε καμία περίπτωση ήρεμος. Αυτή όμως που είναι καθοριστική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η έκλειψη που έρχεται στο τέλος του μήνα και ήδη από αυτή την εβδομάδα ξεκινά η επίδρασή της κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Πολλοί νιώθετε ήδη κουρασμένοι από μια σχέση ή μια συνεργασία και δεν βλέπετε την ώρα να αλλάξει κάτι. Αν δεν επιχειρήσετε όμως να το αλλάξετε μόνοι σας, θα φροντίσει το σύμπαν για αυτό και ίσως όχι με τον τρόπο που επιθυμείτε. Προσοχή στα θέματα της υγείας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλύτερα οικονομικά.


Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου




Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε συναντήσεις με φίλους ή να παρευρεθείτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ένα πολύ θετικό διάστημα ξεδιπλώνεται από αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε από κάθε άποψη, για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας, να έχετε επιτυχία σε σπουδές, νέους στόχους κτλ., αλλά και στα ερωτικά και στα οικονομικά. Η εύνοια συνεχίζεται ως τις 9/7 σε όλους τους παραπάνω τομείς και αυτό είναι το πιο γλυκό διάστημα στο ξεκίνημα του καλοκαιριού.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε την εμφάνισή σας.


Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου




Τα επαγγελματικά σας σχέδια αποτελούν προτεραιότητα. Μολονότι το καλοκαίρι δεν θα είναι τελείως απαλλαγμένο από άγχη και αγωνίες για την καριέρα σας, φαίνεται ότι σε αυτή τη φάση μπορείτε να πετύχετε αρκετά και κυρίως να έχετε τη βοήθεια φίλων και συνεργατών για την υλοποίηση των στόχων σας. Δεν πρέπει τίποτε να κάμψει την επιθυμία σας να επιτύχετε ό,τι σχεδιάζετε, γι’ αυτό ακόμη και αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ή να αποδείξετε τις ικανότητές σας για άλλη μία φορά, μη βαρεθείτε να το κάνετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ζητήσετε βοήθεια.


Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου




Μια νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων σάς επηρεάζει θετικά αυτή την εβδομάδα και ανοίγει νέους ορίζοντες για πολλούς από εσάς στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη νέα Σελήνη για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, γιατί θα στεφθεί με επιτυχία. Το θετικό είναι ότι έχετε την υποστήριξη και άλλων πλανητών από το ζώδιο των Διδύμων αλλά και του κυβερνήτη του ζωδίου σας, της Αφροδίτης, από τον Λέοντα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα ταξίδι για δουλειές.


Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου




Ο Ιούνιος έχει το χρώμα του χρήματος και η νέα Σελήνη στους Διδύμους το επιβεβαιώνει. Δεν εννοώ ότι θα γίνετε κροίσοι, αλλά ότι τα οικονομικά θα απορροφήσουν αρκετή από την ενέργεια, την προσοχή σας και τη φροντίδα σας. Ζητήματα που ίσως είχατε αφήσει πίσω σας καιρό απαιτούν λύσεις, ενώ με τη δύσκολη όψη του Κρόνου προς αυτή τη νέα Σελήνη δεν είναι απίθανο να δημιουργηθεί ένταση στον οικονομικό τομέα, π.χ. για κάποιο θέμα κληρονομιάς Λύσεις θα βρεθούν, αλλά προς τον Ιούλιο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τα οικονομικά σας.


Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου




Για άλλη μία φορά ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών ενεργοποιείται από μια νέα Σελήνη στους Διδύμους. Κάποιοι από εσάς μπαίνετε σε μια νέα συνεργασία, μια νέα σχέση ή αποφασίζετε να τελειώσετε μια κατάσταση που είχε γίνει αφόρητη στη ζωή σας. Η νέα Σελήνη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετική ή αρνητική, αφού η επιρροή της για τον καθένα είναι διαφορετική. Σίγουρα όμως δεν θα μείνετε στάσιμοι.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα συνεργασία.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου




Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σάς ωθεί να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τη φυσική σας κατάσταση, να αναζητήσετε τρόπους άσκησης που ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας ή να ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας το οποίο είχατε παραμελήσει. Επίσης, ειδικά για τους γεννημένους κοντά στις 10/1, μπορεί να φέρει αλλαγές στον χώρο της δουλειάς ή διαφοροποιήσεις στον τρόπο εργασίας. Ένα από τα σενάριά της πάντως είναι να επιφορτιστείτε εσείς με δουλειά άλλων συναδέλφων ή να συγκρουστείτε με έναν συνεργάτη.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να γυμναστείτε.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου




Μια νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργίας, των παιδιών αλλά και των φλερτ πραγματοποιήθηκε χθες και για τις δύο επόμενες εβδομάδες φαίνεται ότι μπορείτε να κάνετε πολλά για τους παραπάνω τομείς. Αν επιθυμείτε έναν απόγονο, το timing είναι το κατάλληλο! Αν αυτό που επιθυμείτε διακαώς είναι να αξιοποιήσετε κάποιες ιδέες, ταλέντα ή ικανότητές σας, τότε ευκαιρία να το πράξετε. Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και νέα Σελήνη σε υποστηρικτική θέση δεν πρόκειται να σας αφήσουν παραπονεμένους.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να δείξετε τα ταλέντα σας.


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου




Η νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα καριέρας - οικογένειας, άρα τα σημαντικά, ειδικά για τους γεννημένους κοντά στις 11/3, προέρχονται από αυτούς τους δύο τομείς. Το θέμα ενός ακινήτου, ένα οικογενειακό ζήτημα που έρχεται στο προσκήνιο και η απόφαση μιας μετακόμισης μπορούν να είναι τα πιθανά σενάρια. Για κάποιους άλλους οι αλλαγές πραγματοποιούνται στον τομέα της καριέρας. Κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο αρχίζει και ως το τέλος Ιουνίου οι εξελίξεις θα είναι σοβαρές.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποφάσεις για ένα ακίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου