30/4/10

Σχέσεις - Μάιος 2010


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Κριός
Αγαπητοί μου Κριοί, η ανάγκη σας να εκφράζετε τις δημιουργικές σας ιδέες συνεχίζεται σε αμείωτο βαθμό. Οτιδήποτε δημιουργικό συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού σας ΄΄ταπεραμέντου΄΄ εκφράζεται με θέρμη, ένταση και δύναμη. Για όλα αυτά, ευθύνεται ο Άρης, που θα παραμείνει στο ζώδιου του Λιονταριού για ολόκληρο τον Μάιο. Οι εκπρόσωποι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα νιώσουν περισσότερο την ανάγκη στο να εκφραστούν σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Παράλληλα, η διέλευση της Αφροδίτης από τον άξονα της επικοινωνίας, σας τοποθετεί  ανάμεσα σε πολύ κόσμο.  Για τους αδέσμευτους, η ευκαιρία να βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει, είναι εξαιρετικά μεγάλη. Η ευκαιρίες αυξάνονται και σας δίνονται οι  ευκαιρίες  να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Συμβουλή:  Βγείτε, μιλήστε, διασκεδάστε!


Ταύρος
Ο μήνας Μάιος (Χρόνια σας Πολλά!)  σας βρίσκει με ανάδρομο Ερμή, τουλάχιστον για τις πρώτες 10 ημέρες. Από τις 11 και μετά, η επικοινωνία ανοίγει, και τα αδιευκρίνιστα, βρίσκουν τον δρόμο τους. Εάν έχετε να πείτε κάτι επεξηγηματικού χαρακτήρα, θα ήταν καλύτερα να το αναβάλετε για μετά τις 11 του μήνα. Το τετράγωνο από το Λιοντάρι σας έχει κουράσει αρκετά και τώρα, απευθύνεται κυρίως στους εκπροσώπους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Η Δύναμη και η λάμψη σας αυξάνεται μετά από τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 13/5. Άρα λοιπόν, σχεδιάστε μέχρι και τις 12 του μήνα και από τη νέα Σελήνη και μετά, δείξτε τα συναισθήματα σας και βιώστε τα ερωτικά σας συναισθήματα. Ένα θα είναι το σίγουρο. Ότι θα είστε οι πρωταγωνιστές! Καλή σας επιτυχία! 
Συμβουλή: Σκεφτείτε, σχεδιάστε, δράστε 

Δίδυμοι
Παρότι η διάθεση σας είναι 100% ανοιξιάτικη, ο Κυβερνήτης σας Ερμής, έχει αντίθετη άποψη. Σας βάζει να κάνετε τον εσωτερικό σας διάλογο και να μιλήσετε με το άλλο σας μισό. Και φυσικά, εννοώ τον εσωτερικό σας εαυτό. Αυτή η προσπάθεια που θα κάνετε θα σας δείξει το δρόμο προκειμένου να σχεδιάσετε τα επόμενα σας σχέδια. Μετά από τις 11 του Μαΐου, θα ήταν καλά να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας, στο σύντροφο. Για τους αδέσμευτους, εκπλήξεις, έρωτες και νέοι στόχοι. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, μιας και στα τέλη του Μαΐου, έχουμε την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιο σας και μάλιστα  με αρκετά σκληρές όψεις. Τακτοποιήστε τα θέματα με το σύντροφο, μεταξύ 13 – 26 (το αργότερο).
Συμβουλή:  Προσέξτε τα λόγια σας


Καρκίνος
Ο Μάιος δοκιμάζει την υπομονή σας, μιας και σας προκαλεί καθυστερήσεις μέχρι και τα μέσα του Μαΐου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε και πολλή μεγάλη όρεξη να εσωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και αυτό οφείλεται κυρίως στη θέση της Αφροδίτης. Θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι στην συναισθηματική σας ζωή,  υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Όμως, θα ήταν χρήσιμο να καταλάβετε, ότι όταν δεν εκφράζεστε συναισθηματικά, δημιουργείτε από μόνοι σας τα δεδομένα για να συμβεί αυτό. Με άλλα λόγια, όταν κλείνεστε στον εαυτό σας, δημιουργείτε από μόνοι σας ένα πεδίο μυστηρίου που χωράει πολλά… Απ΄όσο και εσείς γνωρίζετε, αυτό συμβαίνει όταν νιώθετε συναισθηματική ανασφάλεια. Πάντως, παρόλα αυτά, οι σχέσεις σας έχουν ανάγκη από νέα δεδομένα, εννοώντας ότι θα ήταν καλό δείτε τα πράγματα από νέα οπτική γωνία. 
Συμβουλή: Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας
                                                                                   

Λέων
Δώστε έμφαση στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Από τα μέσα του Μαΐου, η νέα Σελήνη σας κινητοποιεί. Η επαφή με φίλους είναι έντονη και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε ακόμη και επαγγελματικά. Η κοινωνικότητας σας αυξάνεται και είναι εξαιρετικά πιθανόν μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Προσέξτε τις ισορροπίες, γιατί οι ρόλοι όταν αλλάξουν δεν ξαναγυρίζουν στο σημείο που βρίσκονταν εξ αρχής. Το σίγουρο είναι, ότι θα είστε γεμάτοι ενέργεια και σε απόλυτη ΄΄φόρμα΄΄. Έχετε τη δύναμη και την λάμψη να κατακτήσετε ότι αγαπάτε.  Στα τέλη του μήνα, ο Ουρανός μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, που σας φέρνει νέα δεδομένα. 
Συμβουλή:  Προσέξτε τις προσωπικές σας επιλογές.


Παρθένος
Αχ… αυτός ο ανάδρομος Ερμής. Μέχρι τις 11/ 5,   θα έχουμε ακόμη τις καθυστερήσεις στα σχέδια και στα πλάνα που με τόση επιμέλεια σχεδιάζετε. Τι να κάνουμε? Δεν έχουν όλοι το δικό σας χάρισμα. Μπορεί να υποφέρετε λιγάκι, αλλά ίσως να είναι και η ευκαιρία για ΄΄ανασυγκρότηση΄΄. Οι σχέσεις σας σε γενικές γραμμές δεν πάνε άσχημα, μιας και η Αφροδίτη βρίσκεται για τον μήνα αυτόν στον 10 σας. Είστε αγαπητοί και σας υπολογίζουν. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας αλλά, προσέξτε οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, γιατί η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού, σας κάνει να έχετε τη διάθεση ΄΄φρένο – γκάζι΄΄
Συμβουλή: Παν μέτρον άριστον


Ζυγός
Μεγάλη κινητικότητα προβλέπεται  στο ερωτικό επίπεδο. Είστε έτοιμοι να ζήσετε το καλύτερο και να ανοίξετε την διάθεση σας. Με σύμμαχο την Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον ορθόδρομο Άρη από το Λιοντάρι, τίποτα δεν σας σταματάει. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει, είναι ότι για να κάνετε καινούργιες αρχές, θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε μέχρι και τις 11 Μαΐου που θα ορθοδρομίσει και ο Ερμής. Και εάν προσθέσουμε και τα δεδομένα και της νέας Σελήνης, τότε, από τις 13 Μαΐου, ΄΄ανοίξτε τα πανιά σας΄΄ και βάλτε πλώρη για άλλα μέρη. Μέρη, που να είναι μακρινά είτε ακόμη και κοντινά. Ταξίδι να΄ναι και ότι να΄ναι… Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα.
Συμβουλή: Δείξτε την τέχνη της ισορροπίας που τόσο καλά γνωρίζετε…


Σκορπιός
Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε στον σύντροφο το τι και το πώς, γιατί τότε μόνο παρεξηγήσεις θα καταφέρετε να δημιουργήσετε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν, δώστε πίστωση χρόνου στον σύντροφο αλλά και στον εαυτό σας. Μετά από τις 11 Μαΐου που ορθοδρομεί ο Ερμής, τα δεδομένα στην επικοινωνία γίνονται σαφέστερα και παράλληλα η νέα Σελήνη, σας δίνει νέα ώθηση. Για τους αδέσμευτους, δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες. Προσοχή χρειάζεται, κυρίως στους εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου. Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον επόμενο μήνα, γιατί τότε ο Άρης θα μεταφερθεί ΄΄επιτέλους΄΄ από το ζώδιο του Λιονταριού στο ζώδιο της Παρθένου. Η απίστευτη πίεση καταλαγιάζει και οι σχέσεις κατευνάζουν την ένταση.
Συμβουλή: Μείνετε εστιασμένοι


Τοξότης
Ο Μήνας Μάιος σας προσανατολίζει στα θέματα σχέσεων. Το μοναδικό πρόβλημα, είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τα μέσα του μήνα, δεν θα σας δώσει την κατάλληλη ευκαιρία για να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν.  Ο λόγος θα πηγάζει από διάφορα απρόοπτα που θα προέρχονται από την οικογενειακή σας εστία και από τις αργοπορίες που θα σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο. Όμως το βασικό θέμα, είναι ότι ο/η σύντροφος, θα χρειάζεται την προσοχή σας και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να την διαθέσετε. Από τα μέσα του μήνα και μετά, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.  Λίγη προσοχή χρειάζεται στην Πανσέληνο που θα γίνει στα τέλη του Μήνα, η οποία επηρεάζει τους εκπροσώπους τους 2ου (κυρίως), αλλά και του 3ου δεκαημέρου.
Συμβουλή: Να σκέφτεστε 2 φορές.


Αιγόκερως
Μέχρι και το πρώτο 1οήμερο του Μαΐου, δοκιμάζεται η υπομονή σας. Αργότερα, μετά τις 11/5 τα δεδομένα αλλάζουν προς το καλύτερο. Εκτός ότι ορθοδρομεί ο Ερμής, έχουμε και τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, στις 13/ 5 . Από εκεί και πέρα, οι σχέσεις με την/τον σύντροφο γίνονται καλύτερες. Τα θέματα  σε πεδίο επικοινωνίας εξισορροπούνται και η διάθεση σας ΄΄μαλακώνει΄΄. Από τις 20/5 και μετά, ο/η σύντροφος θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα ήθελε την αποκλειστική προσοχή σας. Δώστε του/της την ευκαιρία, να σας δείξει την τρυφερότητά του/της  και να σας ζεστάνει με τον τρόπο που μόνο αυτή/αυτός ξέρει…
Συμβουλή: Αφεθείτε


Υδροχόος
Παραμένει ο Άρης στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα είναι υπ΄ατμόν. Πρέπει να ξέρετε ότι μετά από τα τέλη του Μαΐου, ο Άρης θα μετακινηθεί στον μεταβλητό σταυρό και συγκεκριμένα στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό για εσάς σημαίνει, ότι έχετε ακόμη την ευκαιρία να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον/ στην σύντροφο. Εάν το αφήσετε για αργότερα, δεν θα είναι και πολύ σίγουρο ότι θα επιτύχετε. Επιλέξτε το μήνα της γονιμότητας και δείξτε ότι δεν φοβάστε να δεσμευτείτε….????....χμ…ένα αστειάκι είπα… Εγώ πάντως, σας προειδοποίησα!
Συμβουλή: Υπερνικήστε τους συναισθηματικούς σας φόβους


Ιχθύες
Ε λοιπόν… τώρα που έχουμε ανάδρομο μέχρι και τις 11/5, τι να πω… μερικές φορές εσείς μπορεί να σκέφτεστε και καλύτερα… Το πρόβλημα όμως είναι, ότι οι άλλοι δεν μπορούν να συντονιστούν. Σχεδιάστε λοιπόν, οραματιστείτε και φροντίστε μετά από τις 11 του μήνα να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας, γιατί τι να σας πώ… ότι σας έχει χάσει…? Θα με πιστέψετε…? Τελικά ότι όλα λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι αλήθεια…! Κάντε μου όμως τη χάρη να ρωτήσετε το ταίρι σας τι γνώμη  έχει για όλα αυτά….Μετά τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, εννοούνται νέα σχέδια προς όλες τις κατευθύνσεις.

Συμβουλή:  Αφεθείτε, νιώστε, αισθανθείτε




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου