8/3/10

8/3/2010 Δευτέρα




8/3/2010 Δευτέρα



ΚΡΙΟΣ
Όσο πιο θερμοί και ενθουσιώδεις θα είστε, τόσο θα συναντάτε επιφυλάξεις και εμπόδια από το περιβάλλον σας. Η προσπάθειά σας να αλλάξετε τη νοοτροπία των άλλων μπορεί να πέσει στο κενό. Μην απογοητεύεστε και διατηρήστε τις δυνάμεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Θα χρειαστεί να στηρίξετε ένα αγαπημένο φιλικό πρόσωπο με όποιο τρόπο μπορείτε. Όσο για σας, ανοίγουν κάποιοι καλοί οικονομικοί δρόμοι. Αξιοποιείστε τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Άλλοι από εσάς πρόκειται να κλείσετε άμεσα μια καλή επαγγελματική συμφωνία, ενώ σε άλλους θα υπάρξουν ευνοϊκές εργασιακές βελτιώσεις. Η ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολη μέρα για σας σε συναισθηματικά θέματα. Ο φόβος της εγκατάλειψης ή της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου ή μιας πολύ στενής σχέσης μπορεί να σας γεμίσει θλίψη.


ΛΕΩΝ
Έχετε δυσκολία να ζητήσετε βοήθεια από τρίτους. Ενώ υπάρχουν σοβαρά θέματα, εσείς σκέφτεστε περισσότερο την αξιοπρέπειά σας και ίσως να κινηθείτε με έναν λανθασμένο εγωισμό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ικανοί σύμβουλοι και με μεγάλες δυνατότητες να λύνετε προβλήματα, είτε δικά σας είτε τρίτων, θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να βρεθείτε σε έναν μεγάλο χώρο ανθρώπων που θα σας δώσουν την προσοχή που αξίζετε.


ΖΥΓΟΣ
Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις σας αφαιρούν δύναμη και κουράγιο. Η συναισθηματική σας επιβάρυνση μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με αισιόδοξες σκέψεις και καθημερινή προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί από εσάς θα δοκιμάσετε την τύχη σας, παίζοντας και ρισκάροντας σημαντικά πράγματα, είτε στον οικονομικό είτε στον συναισθηματικό και ερωτικό τομέα. Αποφύγετε τις ακρότητες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για να βελτιώσετε τις οικογενειακές και συντροφικές σας σχέσεις. Ένα ζήτημα ακινήτου, ή ένα νομικό θέμα μπορεί να πάρει θετική τροπή και να σας ανακουφίσει σημαντικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για χρήσιμες επικοινωνίες που λύνουν προβλήματα. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και κάντε μια αλλαγή στη νοοτροπία σας, προκειμένου να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια θετική οικονομική εξέλιξη μπορεί να γίνει κινητήρια δύναμη για σας, όσο κι αν έχετε ακόμα σοβαρούς φόβους για τη σταθερότητα και τη διαχρονική της δύναμη.


ΙΧΘΥΕΣ
Αισιόδοξη μέρα για αρκετούς από εσάς. Έντονος και συναισθηματικά πληθωρικός θα είναι ο προβληματισμός σας γύρω από την επαγγελματική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς ίσως να εμπλακείτε σε διπλή επαγγελματική δραστηριότητα.

Aπο την  Κατερίνα Σουτλόγλου




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου