6/3/10

5/3/2010 Παρασκευή, 6/3/2010 Σάββατο



5/3/2010 Παρασκευή




ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας ευνοεί για τη συσσώρευση μεγάλης ενέργειας. Τα αποθέματά σας είναι τεράστια, γι΄ αυτό κινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση και στόχο που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Προσοχή, όμως, γιατί οι υπερβολές σας μπορεί να απομακρύνουν το σύντροφό σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά και κληρονομικά σας θέματα καθώς και για να βρείτε τους κατάλληλους υποστηρικτές στο φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας σοβαρός μετασχηματισμός συμβαίνει στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Το θετικό κλίμα που συναντάτε θα πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις, γι΄ αυτό φροντίστε να είστε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, με τους κατάλληλους ανθρώπους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανατροπές και γρήγορες εξελίξεις θα παρουσιάσουν οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η υπερβολική σας συναισθηματική φόρτιση δεν είναι σε μια κατεύθυνση. Βέβαια, «ουδέν κακό, αμιγές καλού»!


ΛΕΩΝ
Μια καλή οικονομική κίνηση θα σας δώσει ό,τι χρειάζεστε αυτή τη δύσκολη εποχή. Όμως, φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε κακοδιαχείριση από τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για τους αδέσμευτους, μια τυχαία συνάντηση μπορεί να εξελιχτεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Εναλλακτικά, μια επιτυχημένη συνεργασία, θα σας δώσει τον απαραίτητο αέρα για να κινηθείτε με άνεση και να φέρετε επιτυχή αποτελέσματα.


ΖΥΓΟΣ
Αντιμετωπίστε τις γενικές αντιξοότητες με ανατρεπτικό χιούμορ και με αντισυμβατική διάθεση. Αυτή η στάση μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέροντα γεγονότα και εξελίξεις στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφός σας χρειάζεται ανεξαρτησία κινήσεων και σεις είστε έτοιμοι για μεγάλα και δημιουργικά βήματα. Δώστε του χώρο και χρόνο και κινηθείτε προς τις κατευθύνσεις που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να στηρίζεστε επάνω του.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ζητήματα φιλοξενίας, σπουδών, μετακόμισης καθώς και νομικά θέματα θα απασχολήσουν αρκετούς από εσάς, κατά περίπτωση. Φροντίστε να ακολουθήσετε έναν τρόπο έξω από τα καθιερωμένα και τα συνήθη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επικοινωνίες σας θα έχουν μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Αρκετούς από εσάς σας περιμένει μια ανοιχτή αγκαλιά και θα πρέπει να παρακάμψετε την καθωσπρέπει και τυποποιημένη πλευρά του εαυτού σας ώστε να τη χαρείτε πραγματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια διάθεση να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε μια νέα και αρκετά διασκεδαστική κατάσταση. Η ιδιορρυθμία και η εκκεντρικότητά σας θα σας κάνει δημοφιλείς.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για την επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, και κάντε την επιλογή σας στην πιο ενδιαφέρουσα από αυτές.





6/3/2010 Σάββατο


ΚΡΙΟΣ
Χρησιμοποιήσετε τα μεγάλα ενεργειακά σας αποθέματα προς όφελος των στόχων σας. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον και πολλές από τις δραστηριότητές σας θα εμψυχώσουν το περιβάλλον σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά και κληρονομικά σας θέματα. Θα βρείτε τη φιλική υποστήριξη που χρειάζεστε. Η ερωτική σας ζωή αποκτάει καινούργιο ενδιαφέρον και συνοδεύεται από δυνατά συναισθήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετοί από εσάς ξεκινάτε μια πρωτοποριακή επαγγελματική πορεία. Ένας ισορροπημένος συνδυασμός των γνώσεων που διαθέτετε, μαζί με τη φυσική ευγένεια στην επικοινωνία σας θα σας ανοίξει ενδιαφέροντα εργασιακά περιβάλλοντα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια κοινωνική επαφή ίσως να σας ενθαρρύνει και να ξεκινήσετε μια απασχόληση εντελώς έξω από όσα θα περιμένατε. Ένας συνεργάτης ή ένας συνάδελφός σας θα αποδειχτεί έντιμος και συνεπής και μπορείτε να στηρίζεστε επάνω του.


ΛΕΩΝ
Μια εκπαιδευτική δραστηριότητα ή ένα επαγγελματικό ταξίδι θα έχει καλά αποτελέσματα. Η φυσική σας γοητεία θα συναρπάσει. Φροντίστε να λειτουργήσετε ως το φωτεινό κέντρο για το περιβάλλον σας και να ενισχύσετε συναισθηματικά και ηθικά τους ανθρώπους γύρω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε να εκφραστεί ανοιχτά ο ψυχικός σας πλούτος και οι καλές σας προθέσεις. Το περιβάλλον σας έχει μεγάλη ανάγκη να δει πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ηθικές αξίες. Κι εσείς ίσως να είστε ένας από αυτούς.


ΖΥΓΟΣ
Η δραστηριοποίηση του συντρόφου σας είναι σημαντική αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να αξιολογήσετε με διαφορετικά κριτήρια τη συμπεριφορά του. Έστω και συγκρατημένα, συμμετέχετε με κάποιο τρόπο στον ενθουσιασμό του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η οικονομική και επαγγελματική σας ζωή εξαρτάται άμεσα από τη ζωντάνια και τη δραστηριότητά σας. Κινηθείτε γρήγορα και αξιοποιείστε όλες τις κοινωνικές σας δυνατότητες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Για τους περισσότερους από εσάς έρχεται ένα διήμερο με μεγάλες συναισθηματικές αναταράξεις. Ένας όγκος συναισθημάτων προς όλες τις κατευθύνσεις είναι δυνατόν να σας πλημμυρήσει, ζητώντας διέξοδο προς θετικές κατευθύνσεις. Κάντε το άλμα σας!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια σημαντική συναισθηματική στροφή συντελείται αυτές τις μέρες σε αρκετούς από εσάς. Κοινωνικότητα, ερωτισμός και άμεση επικοινωνία είναι ορισμένες εκδηλώσεις που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωής σας με καλλίτερο μάτι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με δραστήρια διάθεση, κινηθείτε σήμερα στο κοινωνικό σας περιβάλλον και χαρείτε τη συντροφιά και τις εμπειρίες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Μέσα σ΄ αυτούς υπάρχουν ενδιαφέροντα άτομα που μπορούν να σας δυναμώσουν ηθικά και συναισθηματικά.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για την επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, και κάντε την επιλογή σας στην πιο ενδιαφέρουσα από αυτές.


 Απο την Κατερίνα Σουτλόγλου




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου