4/3/10

4/3/2010 Πέμπτη


4/3/2010 Πέμπτη



ΚΡΙΟΣ
Η συμπεριφορά σας μπορεί να απομακρύνει από κοντά σας το σύντροφό σας. Εκτός από τον ερωτισμό και την τρυφερή προσέγγιση, το ταίρι σας ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη πλευρά που έχετε και πόσο ασυμβίβαστος είστε στον κοινωνικό τομέα.


ΤΑΥΡΟΣ
Αυτές τις μέρες η δράση σας είναι έξω από τα καθιερωμένα. Παρά το ότι κινδυνεύετε να μην βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε, θα κάνετε αίσθηση στο περιβάλλον σας και θα κινητοποιήσετε κάποιες θετικές δυνατότητες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη περίοδος για να εργάζεστε με κόσμο, να επικοινωνείτε και να διδάσκετε. Είστε ιδιαίτερα επιδέξιοι στη διαχείριση του λόγου και θα τα πάτε πολύ καλά με νεότερα άτομα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα νέα της ημέρας είναι θετικά για τους περισσότερους από εσάς. Η διάθεσή σας να επικοινωνήσετε και να έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο και καινούργιες νοοτροπίες θα σας κάνει πολύ καλό.


ΛΕΩΝ
Δημιουργική μέρα από πολλές απόψεις. Μια πρόοδος στην οικονομική σας ζωή, ένα επαγγελματικό άνοιγμα με καλές προοπτικές καθώς και η αγάπη και η στήριξη που θα βρείτε θα αναθερμάνουν τις ελπίδες σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες. Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμπάθεια και θα βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε. Κατάλληλη μέρα για να φλερτάρετε ή να δεσμευτείτε σε μια προσωπική σχέση.


ΖΥΓΟΣ
Μια ανατρεπτική διάθεση θα χρωματίσει τη μέρα σας και θα αλλάξει τη σχέση που έχετε με την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Δώστε αξία στη διαφορετικότητα, είτε τη δική σας, είτε του περιβάλλοντός σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφός σας χρειάζεται ανεξαρτησία κινήσεων. Μη θυμώνετε και μην εξωθείτε τα πράγματα σε ρήξη, αλλά προσπαθήστε να ενισχύσετε τις προσπάθειές του.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρά τις δυσκολίες, θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα να σας προστατεύσουν και να σας εμψυχώσουν. Αποφύγετε τα συμπεράσματα που ακουμπάνε σε υπερβολικά συναισθήματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέσα σε ρομαντική ατμόσφαιρα και με διάχυτο τον ερωτισμό, αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και θα μοιραστείτε τα βαθιά σας συναισθήματα. Η ανταπόκριση θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυξημένη τη διαίσθησή σας και με μεγάλα αποθέματα κατανόησης και αγάπης για τον περίγυρό σας, μπορείτε σήμερα να έρθετε σε επαφή με τα όνειρα και τις ελπίδες σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για τη συντροφική και ερωτική σας ζωή. Η διάθεσή σας για «απόδραση» από τη ρουτίνα ίσως να παρασύρει το ταίρι σας σε ένα περιπετειώδες και ενδιαφέρον ταξίδι. Ασχοληθείτε με τα θέματα της Τέχνης που σας χαλαρώνουν και σας ανακουφίζουν.



Από την Κατερίνα Σουτλόγλου



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου