3/3/10

3/3/2010 Τετάρτη


3/3/2010 Τετάρτη



ΚΡΙΟΣ
Η επαφή με το σύντροφό σας χρειάζεται τρυφερότητα και διάθεση συνεργασίας. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο και αφήστε τη δημιουργική ζωντάνια σας να αναβλύσει.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να υλοποιήσετε ένα αρκετά φιλόδοξο και δύσκολο πρόγραμμα. Θα πρέπει να ξεχάσετε για λίγο τις μικρές ή μεγάλες ανέσεις σας και να εργαστείτε με πείσμα και πειθαρχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το συναδελφικό κλίμα και η ανιδιοτελής συνεργασία μεγαλώνει καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή σας. Κινητοποιείστε τη δημιουργική σας φαντασία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλο και περισσότερο βελτιώνεται και μαλακώνει το σκληρό συναισθηματικό κλίμα των τελευταίων ημερών, Η μέρα είναι κατάλληλη για να μοιραστείτε συναισθήματα και να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΛΕΩΝ
Ενώ οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και τα έξοδα αυξάνονται, η δημιουργική σας φαντασία να ανοίγει συνεχώς καινούργιους και κερδοφόρους δρόμους. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολία στη συγκέντρωση του μυαλού σας, όμως η μέρα εξελίσσεται με άνεση. Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και αφήστε την τύχη να σας ευνοήσει.


ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με την καλαισθησία, την ομορφιά και την περιποίηση του εαυτού σας. Η ευαισθησία και η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει στην ανθοφορία κάθε θέματος με το οποίο θα ασχοληθείτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρείτε χρόνο σήμερα για να βρεθείτε με τον εαυτό σας και να τον αφουγκραστείτε. Ασχοληθείτε με την αισθητική και την ομορφιά του χώρου που κατοικείτε ή εργάζεστε και μετατρέψτε τον σε ευχάριστο για σας περιβάλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα χρειαστεί να εμψυχώσετε και να ανακουφίσετε συναισθηματικά κάποιους από τους φίλους σας που περνούν πολύ δύσκολα αυτή την εποχή. Είναι αρκετά εύκολο για σας να βρείτε με ποιόν τρόπο θα ανέβει το ηθικό τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαλαρή και ευχάριστη μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Η ανταπόκριση που βρίσκετε από το επαγγελματικό και συναδελφικό σας περιβάλλον μπορεί να ενισχύσει τις δυνάμεις σας σημαντικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυξημένη τη διαίσθησή σας και με μεγάλα αποθέματα κατανόησης και αγάπης για τον περίγυρό σας, μπορείτε σήμερα να έρθετε σε επαφή με τα όνειρα και τις ελπίδες σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Η εσωστρέφεια, η αφηρημάδα και το διαρκές ονείρεμα θα σας παρασύρουν αρκετές φορές σήμερα στο φανταστικό σας κόσμο. Ασχοληθείτε με τα θέματα της Τέχνης που σας χαλαρώνουν και σας ανακουφίζουν.

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου