2/3/10

2/3/2010 Τρίτη


2/3/2010 Τρίτη



ΚΡΙΟΣ
Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας βρίσκονται σε δύσκολο σημείο. Θα χρειαστείτε αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία, χωρίς να χάσετε το κουράγιο και το πείσμα σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να υλοποιήσετε ένα αρκετά φιλόδοξο και δύσκολο πρόγραμμα. Θα πρέπει να ξεχάσετε για λίγο τις μικρές ή μεγάλες ανέσεις σας και να εργαστείτε με πείσμα και πειθαρχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το συναδελφικό κλίμα και η ανιδιοτελής συνεργασία μεγαλώνει καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή σας. Φροντίστε όμως να βρίσκεστε μέσα στα βασικά πλαίσια των καθηκόντων σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια δύσκολη συναισθηματική μέρα σας περιμένει. Η εσωστρέφεια και η σκληρότητα ή τουλάχιστον η αυτοσυγκράτηση θα χαρακτηρίσει τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.


ΛΕΩΝ
Ενώ οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και τα έξοδα αυξάνονται, η δημιουργική σας κινητικότητα μπορεί να ανοίγει συνεχώς καινούργιους και κερδοφόρους δρόμους. Οργανώστε τις επικοινωνίες σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με αυτοέλεγχο, αποφασιστικότητα και κρατώντας τις απαραίτητες συναισθηματικές αποστάσεις, προωθείστε τα οικονομικά σας προγράμματα. Στηριχτείτε στην αξιοπιστία και στην εμπιστοσύνη.


ΖΥΓΟΣ
Ένα ψυχρό κλίμα κινείται στα οικογενειακά και συντροφικά θέματα της ζωής σας. Τα συγκρατημένα συναισθήματα των άλλων μπορεί σήμερα να ξεσπάσουν με ένταση αλλά και δημιουργικότητα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ρίξτε το βάρος σας στην εργασιακή σας ζωή και συγκρατείστε τα συναισθήματα του θυμού και της οργής που πιθανώς να αισθάνεστε. Δοκιμάστε να τα μετατρέψετε σε εστιασμένη δράση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα προβλήματα ενός φίλου θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί να είστε αρκετά καλοί στις συμβουλές, όμως μερικά θέματα δεν αντιμετωπίζονται με λόγια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σοβαρές και δύσκολες είναι οι επαγγελματικές σας εξελίξεις, μιας και απαιτούν από εσάς μεγαλύτερη προσπάθεια και συνεχή επικέντρωση. Στηριχτείτε στις οργανωτικές και μεθοδικές ικανότητές σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επειδή εύκολα μπορεί να «πάρουν τα μυαλά σας αέρα», συμμαζέψτε τις σκέψεις σας και οργανώστε τη δράση σας, ώστε να έχετε το καλλίτερο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος σε χρόνο και χρήμα.


ΙΧΘΥΕΣ
Κουραστική μέρα, με αρκετές πρακτικές υποχρεώσεις και υπερένταση. Θα έχετε βέβαια καλά αποτελέσματα, όμως λόγω της τελειομανίας σας δεν θα σας δώσουν την ικανοποίηση που θέλετε.




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου