10/3/10

10/3/2010 Τετάρτη


10/3/2010 Τετάρτη



ΚΡΙΟΣ
Από σήμερα το βράδυ ο Άρης στρέφεται σε ορθή τροχιά και θα αποδεσμεύσει μεγάλες ποσότητες δημιουργικής ενέργειας για σας, ενέργειας που για αρκετό καιρό ήταν εγκλωβισμένη σε διλήμματα και αναστολές. Κάντε άμεσες κινήσεις και αντιμετωπίστε τη δυσπιστία.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς τηρείτε μια απόμακρη και απρόσωπη στάση, προσπαθώντας να αποφύγετε να σας πληγώσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Πρέπει, όμως, να αναλάβετε τις προσωπικές σας ευθύνες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεσή σας να βοηθήσετε όσο μπορείτε τα προβλήματα του άμεσου και φιλικού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας κάνει θαυμάσιους μεσολαβητές, ώστε να εξισορροπηθούν οι καταστάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα οικογενειακό σας θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι λύσεις που υπάρχουν απλώς συντηρούν μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς όμως να αναμένεται βελτίωση. Θα χρειαστεί να πάρετε σκληρές αποφάσεις.


ΛΕΩΝ
Η ορθή πορεία του Άρη από σήμερα το βράδυ στο ζώδιό σας, θα αποδεσμεύσει μια μεγάλη ποσότητα δημιουργικής ενέργειας. Όσοι είστε προσανατολισμένοι σε συγκεκριμένους στόχους, κινηθείτε με ταχύτητα και θα έχετε γρήγορα αποτελέσματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ουσιαστικοί και ταυτόχρονα ευαίσθητοι θα είστε σήμερα και θα κάνετε καλή αίσθηση στους ανθρώπους που θα έχετε σε επαφή. Ο τρόπος που τοποθετείστε και επικοινωνείτε θα δώσει λύσεις στο περιβάλλον σας.


ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική απόσταση που αρκετοί από εσάς έχετε επιλέξει, ίσως να σας βοηθάει αυτή την εποχή στην εσωτερική ανάπτυξη και την επαφή με τις κρυμμένες πλευρές του εαυτού σας. Η συμπόνια και η κατανόηση σας συνεχώς βελτιώνεται.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παγωμένη και απρόσιτη συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας μπορεί να σας οδηγήσει σε απομάκρυνση και, τελικά, σε ένα τέλος της συνεργασίας ή του συμβολαίου σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για μετακομίσεις, αλλαγές περιβάλλοντος καθώς και για να φιλοξενήσετε ή να φιλοξενηθείτε. Η καθυστέρηση που μπορεί να παρουσιαστεί στις εργασιακές σας δραστηριότητες, θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καταπίεση και τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στην επαγγελματική σας ζωή έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Το άγχος που αισθάνεστε είναι μεγάλο και, στην ουσία, σας εξαναγκάζει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια θετική οικονομική πρόταση θα σας παρουσιαστεί σήμερα. Τα οικονομικά σας άλλοτε παρουσιάζουν θετικές και άλλοτε αρνητικές ενδείξεις και δεν μπορείτε να έχετε ένα οριστικό συμπέρασμα. Κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με γονείς ή με πατρικά ακίνητα.


ΙΧΘΥΕΣ
Μπορείτε να γίνετε μεσολαβητές στη λύση ενός προβλήματος στο φιλικό σας περιβάλλον. Μια αρνητική εξέλιξη αναμένεται σε επενδυτικά θέματα ή σχετικά με ακίνητα.



Aπο την Κατερίνα Σουτλόγλου




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου