10/2/10

Θυμός: Όταν η ψυχή ξεσπάει!


Σεμινάριο
Θυμός: Όταν η ψυχή ξεσπάει!
Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ΏΡΕΣ


Πόσες φορές έχετε αισθανθεί αυτό το "κύμα" που παρασύρει την ψυχολογία σας σε έναν άλλο εαυτό;Πόσες φορές έχετε μετανοιώσει για αυτόν τον άλλο εαυτό που μοιάζει να εκτοξεύει τη συμπεριφορά σας σαν να ήσασταν ένας άλλος άνθρωπος! Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να ελέγξει τον τόνο της φωνής του, την επιλογή του λεξιλογίου του, το βλέμμα των ματιών του, την έκρηξη των χεριών του...








Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για αυτόν τον εαυτό, τον Άνθρωπο στο Θυμό. Αυτόν που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά που μια εσωτερική αδικία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μέσα μας και βρίσκει στο θυμό την πιο λανθασμένη έκρηξη. Την έρηξη που χαλάει τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, την καθημερινότητά μας... κάνοντάς μας όλο και περισσότερο... να χάνουμε μόνιμα την ηρεμία μας.
Αυτό το Βιωματικό Σεμινάριο μπορεί και να είναι ένα ξέσπασμα γνώσης για το θυμό. Μπορεί και να είναι μια τρικυμία μετά από την οποία ο θυμός μας θα σταματήσει να εκφράζεται όπως πριν.
Χρειάζεστε ειλικρίνεια για αυτή την εμπειρία, αποδοχή του θυμού και της έκφρασής του.
Μονάχα αυτό. Αν και οι ενοχές από ξεσπάσματα του θυμού μπορεί να σας εμποδίσουν, να είστε σίγουροι πως αυτό ακριβώς θα δουλέψουμε μαζί! Αφεθείτε!
Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η βιωματική εμπειρία από τις τεχνικές που θα μας βοηθήσoυν να δούμε το θυμό με εικόνα, να τον υποδυθούμε σαν χαρακτήρα, να τον εντοπίσουμε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας και να τον χειριστούμε με άλλο... μάτι και άλλη κίνηση.
Ο έλεγχος του θυμού θα επιτευχθεί με την αναδρομή σας στη ζωή του θυμού σας & την παροντική έκφραση από τις τεχνικές που θα ζήσουμε.
* θα ζήσουμε το Θυμό με όλες τις τεχνικές της Συνθετικής Αυτογνωσίας




Πληροφορίες & Εγγραφές Δευτέρα έως Πέμπτη:

* 10.00 - 13.00
Εύη Σύρου: 210 34 75 071 & 69 32 44 27 22

* 17.30 - 21.00
Υπεύθυνη Οργάνωσης  Επικοινωνίας:
Μαρία Αναγνωστοπούλου:
69 84 31 22 88 & seminars@evysyrou.gr

* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου