6/2/10

6/2/2010 Σάββατο



6/2/2010 Σάββατο


Ετοιμότητα γρήγορο μυαλό. Γρήγορη αντίληψη και επινοητικότητα σε λύσεις. Ιδιοφυείς επικοινωνιακές ικανότητες. Επιδεξιότητα στα χέρια. Ανατρεπτικό χιούμορ.

Σελήνη εξάγωνο Ερμής
Ομιλητής διασκεδαστής, δώρο θεού. Απαιτείται επικοινωνία και διδασκαλία. Αφηγητής μύθοι και όνειρα.

Σελήνη τετράγωνο Ήλιο
Υπάρχει δυσαρμονία ανάμεσα στο περιβάλλον σας και στις επιθυμίες σας. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από όλα είναι να κάνετε κάποια πρόοδο στον οραματισμό σας. Ή όταν η υποστήριξη είναι παρούσα δεν έχετε τις οδηγίες ή την κατεύθυνση για να την απαιτήσετε. Ίσως έχετε ξεχάσει που ήταν αυτό που αναζητούσατε, ξέρετε προς τα που να το αναζητήσετε. Ίσως υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ όλων όσων χρειάζεστε για να τραφείτε και των επιθυμιών σας να γίνετε ό,τι καλλίτερο θα μπορούσατε.

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη
Δεν εκτιμάτε τις συναισθηματικές διαθέσεις και συναισθήματα, ειδικά σε θέματα ομάδας. Και μάλιστα, θεωρείτε πως τα δικά σας συναισθήματα δεν τυγχάνουν εκτίμησης από το περιβάλλον σας. Αποστρέφεστε την επιδεικτική διάθεση και ίσως δεν είστε ικανοί να δείξετε την εκτίμησή σας ή την αγάπη σας σε όσους σας υποστηρίζουν. Το σύστημα των αξιών σας είναι εκτός από τα πλαίσια μιας ομάδας ή σε αντίθεση με αυτά, και μπορεί να είστε εκνευριστικοί σε άλλους. Παράδοση, παρελθόν και ιστορία γενικά έχουν λίγα να σας προσφέρουν.

Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνας
Ο ιδεαλισμός και τα όνειρά σας έχουν την τάση να συγκρούονται με την ρεαλιστική πραγματική κατάσταση γύρω σας. Επιμένετε στην τελειότητα και ξοδεύετε εκεί τα προσωπικά σας πάθη και τις επιθυμίες. Σας βλέπουν ως μη ρεαλιστικό ή εμφανώς παραπλανημένο. Συγκρούονται μαζί σας και αρνούνται να σας ακολουθήσουν στον κόσμο σας. Αγωνίζεστε να συμβιβάσετε, να βρείτε κοινά στοιχεία μεταξύ κάποιων ονείρων και της εξωτερικής πραγματικότητας.

Σελήνη τρίγωνο Ουρανό
Είστε αληθινοί με το περιβάλλον. Ασυνήθιστοι τρόποι να υποστηρίζετε τον εαυτό σας. Εκκεντρική μητέρα ή ήρθατε στον κόσμο με ασυνήθιστο τρόπο. Αιφνίδιες επαναστατικές πρόοδοι με διόραση μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας. Συνεχώς νέοι και διαφορετικοί τρόποι να ζείτε. Έχετε νέες ιδέες γύρω από το παρελθόν, την ιστορία και τα νεότερα άτομα. Διασκεδάζετε με το καινούργιο και το εισάγετε στο άμεσο περιβάλλον σας.


ΚΡΙΟΣ
Μια εκκεντρική ιδέα για την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει διαστάσεις σήμερα και να σας παρασύρει σε καινούργια σχέδια και όνειρα για το μέλλον.


ΤΑΥΡΟΣ
Η σύγχυση μπορεί να επικρατήσει στις προσωπικές σας σχέσεις και στις σημερινές σας επαφές. Μια είδηση μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχει και να θολώσει την κρίση και τη διαύγειά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συνειδητοποιήσεις της ημέρας και οι ξαφνικές εκλάμψεις του μυαλού σας θα ενισχύσουν την επινοητικότητα και την επιδεξιότητα που έχετε στον τρόπο της επικοινωνίας σας. Οι φαεινές σας ιδέες θα κινητοποιήσουν τη δημιουργικότητά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βαθιά συναισθήματα και συγκινησιακή ατμόσφαιρα θα επικρατήσει στη μέρα σας. Είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι και προετοιμαστείτε για δάκρυα από ανάμεικτες και αξεκαθάριστες εσωτερικές πηγές, από τη χαρά έως και τη βαθιά θλίψη.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για εσωτερικό προγραμματισμό, στοχασμό και διορατική σκέψη. Δείτε τις εξελίξεις στην χρονική και ποιοτική τους προοπτική και επινοείστε τον τρόπο που θα δράσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια απρόοπτη συνάντηση μπορεί να δώσει νέες διαστάσεις στα θέματα που απασχολούν τη σκέψη σας. Μια ιδιοφυής σύλληψη του μυαλού σας θα κάνει αίσθηση στο περιβάλλον σας.


ΖΥΓΟΣ
Εξαντλητική μέρα σχετικά με τα διλήμματά σας, ανάμεσα σε ένα κλίμα ξεσηκωμού και δυναμικής δραστηριότητας και στη διάθεσή σας για τεμπελιά, χάζεμα και αποχαύνωση. Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι το κοντινό σας περιβάλλον δεν σας καταλαβαίνει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συναισθηματικές εμπλοκές και η χαώδης διάθεση που επικρατεί στις οικογενειακές σας υποθέσεις, παράλληλα με την επαγγελματική ένταση που αντιμετωπίζετε, είναι δυνατόν να γίνουν ισχυρά κίνητρα για μικρές αποδράσεις και ταξιδάκια, ώστε να εκτονωθεί η νευρικότητά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε σήμερα το χάος στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σας. Οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και η λανθασμένη αντίληψη θα δημιουργήσουν έντονα ένα είδος «σπασμένου τηλεφώνου» στην πρόσληψη και μετάδοση πληροφοριών.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια φιλική συνάντηση και συζήτηση είναι δυνατόν να σας δώσει μια καινούργια και αισιόδοξη οπτική γωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας. Προσοχή στα λάθη γύρω από τις χρηματικές σας δοσοληψίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια θετική επαγγελματική εξέλιξη θα ανεβάσει τους τόνους της αισιοδοξίας σας και θα αναστρέψει το βαρύ συναισθηματικό κλίμα που σας ακολουθεί από κοντά εδώ και καιρό.


ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας ανησυχήσει μια πληροφορία, η οποία τελικά θα αποδειχτεί λανθασμένη. Επίσης, πάρτε τα μέτρα σας για την πιθανότητα μιας μικροκλοπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου