3/2/10

3/2/2010 Τετάρτη, 4/2/2010 Πέμπτη


3/2/2010 Τετάρτη


ΚΡΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για συνομιλίες και μαχητικές συνεργασίες. Μια δυνατή και συναισθηματικά ενεργητική ατμόσφαιρα θα προκαλέσει την ανταπόκρισή σας και θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δράση.


ΤΑΥΡΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να δώσετε μια ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι δυνατόν να βρείτε νέες πηγές ενέργειας και οικονομικής ζωής που θα ανανεώσουν το δυναμικό σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ευνοϊκές εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση αναθερμάνουν τις ελπίδες σας και θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση να βελτιώσετε τις εργασιακές σας αποδώσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ανασφάλειες και η ένταση των τελευταίων ημερών αρχίζουν και απομακρύνονται για λίγο. Η εμφάνιση διεξόδου σε μια οικογενειακή υπόθεση θα σας ανακουφίσει.


ΛΕΩΝ
Μια συνεργασία είναι δυνατόν να πάρει καλές εργασιακές διαστάσεις. Η ευθύτητα, το φιλικό κλίμα και η εμψύχωση που δίνετε σε κάθε άτομο που σας πλησιάζει σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και ελκυστικούς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα δραστήρια και αποδοτική θα είναι η μέρα για αρκετούς από εσάς. Κινηθείτε με ανεξαρτησία και αυτονομία και εκφράστε το πάθος σας για κάθε τι που σας συγκινεί και διεγείρει τη δημιουργικότητά σας.


ΖΥΓΟΣ
Ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Συντροφευμένοι ή όχι, βρείτε τρόπο να διοχετεύσετε τη διάθεσή σας για φλερτ και παιγνίδι. Υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που διεκδικούν την προσοχή σας και περιμένουν να ανταποκριθείτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί από εσάς δυσκολεύεστε να εκφράσετε την τρυφερότητα και τη συντροφικότητά σας. Αυτές οι μέρες ευνοούν την οικογενειακή σας ζωή, γι΄ αυτό αξιοποιείστε τις κατάλληλα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για φιλικές επαφές, συνομιλίες και συζητήσεις γύρω από περιουσιακά στοιχεία και αγοραπωλησίες. Οι γενικές συνθήκες υποβάθμισης των οικονομικών σας ίσως να σας οδηγήσουν σε αναζήτηση εργασιακών λύσεων προς άλλες κατευθύνσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα γα την επαγγελματική σας ζωή. Παρά την αναστάτωση που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο, τελικά κάποιες εξελίξεις θα σας ευνοήσουν. Εξετάστε προσεκτικά τις προοπτικές που σας παρουσιάζονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για αποδράσεις και ταξιδάκια. Δεχτείτε με θετικό τρόπο τις παρεμβάσεις και την επίδραση του συντρόφου σας ή ενός αγαπημένου φίλου. Δεν θα λείψουν από τη μέρα σας οι ζωηρές συζητήσεις που «ανάβουν τα πνεύματα».


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για να μαζέψετε τις προσωπικές σας δυνάμεις και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας. Η ερωτική σας διάθεση θα χρειαστεί φιλικό κλίμα για να μπορέσει να εκφραστεί.






4/2/2010 Πέμπτη



ΚΡΙΟΣ
Οι συζητήσεις σας σήμερα θα έχουν αρκετά διφορούμενα νοήματα και δύσκολα θα καταλήξετε σε λεκτικές συμφωνίες. Στηριχτείτε σε εκείνες τις συνεργασίες, που βλέπετε ότι τα άτομα έχουν την πρόθεση να κινητοποιηθούν και κάνουν συγκεκριμένες πράξεις


ΤΑΥΡΟΣ
Οδηγηθείτε από τη διαίσθησή σας σε επαγγελματικά διλήμματα. Η απλότητα και η ανοιχτή σας πρόθεση θα φέρει κοντά σας τα κατάλληλα πρόσωπα, σχετικά με τα εργασιακά σας θέματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα γίνει αρκετά φανερό σήμερα ότι φοβάστε να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο και να πιστέψετε στην εργασιακή σας δραστηριότητα. Η ανάγκη σας να εξετάζετε κάθε θέμα από όλες τις πλευρές του, ίσως σήμερα να σας επικεντρώσει στον «αδύναμο κρίκο» σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά έντονη μέρα στον συναισθηματικό τομέα. Ίσως να σας πληγώσουν οι κουβέντες ενός αγαπημένου προσώπου, που ανήκει στην κοντινή σας οικογένεια. Μια οικονομική λύση θα σας ανακουφίσει.


ΛΕΩΝ
Η εύνοια στις σχέσεις σας, είτε τις επαγγελματικές είτε τις ερωτικές, συνεχίζεται ακάθεκτη. Η συνεχής επαφή σας με κόσμο αυξάνει την ενεργητικότητά σας και η καλή σας πρόθεση θα φέρει κοντά σας τους κατάλληλους συνεργάτες ή ακόμα και τον κατάλληλο σύντροφο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα δραστήρια και οικονομικά αποδοτική θα είναι η μέρα για αρκετούς από εσάς. Παρά τα διλήμματα και τις αναστολές σας, εκφράστε το πάθος σας για κάθε τι που σας συγκινεί και διεγείρει τη δημιουργικότητά σας.


ΖΥΓΟΣ
Όλο και περισσότερο αυξάνεται η διάθεσή σας για κοινωνική και ερωτική ζωή. Ευνοϊκή μέρα για να διασκεδάσετε τους φόβους σας και να βρεθείτε με φίλους και παρέες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί από εσάς δυσκολεύεστε να εκφράσετε την τρυφερότητα και τη συντροφικότητά σας. Αυτές οι μέρες ευνοούν την οικογενειακή σας ζωή, γι΄ αυτό αξιοποιείστε τις κατάλληλα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι γενικές συνθήκες υποβάθμισης των οικονομικών σας ίσως να σας οδηγήσουν σε αναζήτηση εργασιακών λύσεων προς άλλες κατευθύνσεις. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με φίλους και συντρόφους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα γα την επαγγελματική σας ζωή. Παρά την αναστάτωση που επικρατεί στις προσωπικές σας σχέσεις, τελικά κάποιες εξελίξεις θα σας ευνοήσουν, τουλάχιστον οικονομικά. Εξετάστε προσεκτικά και με λεπτομέρεια τις προοπτικές που σας παρουσιάζονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για τις οικογενειακές και συντροφικές σας σχέσεις. Αλλάξτε το κλίμα του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε, βάζοντας αισιόδοξες χρωματικές και αισθητικές πινελιές.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για να μαζέψετε τις προσωπικές σας δυνάμεις και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας. Η ερωτική σας διάθεση θα χρειαστεί φιλικό κλίμα για να μπορέσει να εκφραστεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου