28/2/10

28/2/2010 Κυριακή



28/2/2010 Κυριακή



ΚΡΙΟΣ
Θα χρειαστεί να δώσετε απαντήσεις σε αρκετά επαγγελματικά και εργασιακά διλήμματα, προκειμένου να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Είναι απαραίτητη η σαφήνεια. Φροντίστε την υγεία σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη μια ενδιαφέρουσα για σας συνεργασία που στηρίζεται στο φιλικό σας περιβάλλον και στην έμπρακτη συνδρομή του.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύο ή περισσότεροι επαγγελματικοί δρόμοι είναι μπροστά σας. Εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε με ξεκάθαρο τρόπο τον έναν, διερευνείστε τους ταυτόχρονα. Η πορεία να σας δείξει ποιος ή ποιοι είναι οι πιο κατάλληλοι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα ταξίδι, ένα βιβλίο, μια καλλιτεχνική παράσταση καθώς και πνευματικές συζητήσεις μπορεί να σας δώσουν συναισθηματικές διεξόδους. Ασχοληθείτε με την εκπαίδευσή σας.


ΛΕΩΝ
Ένας αρκετά μεγάλος όγκος θεμάτων και ενεργειών θα παρουσιαστεί σήμερά και, μαζί με το δημιουργικό άγχος που περιέχει, ταυτόχρονα θα σας δώσει θετικές προοπτικές, κυρίως στον οικονομικό τομέα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για όσους από εσάς η οικονομική ζωή είναι πηγή μεγάλης ανασφάλειας, θα έχετε σήμερα τη δυνατότητα να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας δώσει μια σημαντική διέξοδο. Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν.


ΖΥΓΟΣ
Θέματα εργασίας και υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Αρκετοί από εσάς ίσως να διαπιστώσετε πως έχετε απομακρυνθεί αρκετά από μια δραστήρια και αισιόδοξη απασχόληση. Αρκετές από τις σωματικές ενοχλήσεις που έχετε μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αδράνειας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Ένας καλός συνδυασμός της απόλαυσης, της διασκέδασης και του αυτοσχεδιασμού θα σας φέρει τύχη και εύνοια στις πρωτοβουλίες που θα πάρετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισιόδοξη και χαρούμενη μέρα για αρκετούς από εσάς. Τα πρακτικά διλήμματα που αντιμετωπίζετε μπορούν να μετατραπούν σε ζωντανή εκφραστικότητα συναισθημάτων και προσωπικών σχεδίων. Προκαλέστε την τύχη σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζητήματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και εκπαίδευσης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Επίσης, κάποια νομικά ή και θρησκευτικά θέματα που σας προβληματίζουν μπορούν να βρουν θετική διέξοδο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια υλοποιήσιμη ιδέα θα σας δώσει το κουράγιο και την ώθηση που χρειάζεστε για να κινητοποιηθείτε και να ωθήσετε δημιουργικά το περιβάλλον σας. Μια σημαντική οικονομική βελτίωση είναι κοντά σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Όλες οι συνθήκες σας ευνοούν σήμερα να εκφράσετε τον εαυτό σας. Μια επαγγελματική εξέλιξη θα σας δώσει χαρά και αισιοδοξία. Η τύχη είναι κοντά σας και αρκετά άτομα από το περιβάλλον σας θα ζητήσουν τη βοήθεια και τη συμβουλή σας.


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου