27/2/10

27/2/2010 Σάββατο




27/2/2010 Σάββατο



ΚΡΙΟΣ
Με την ενθουσιώδης δύναμη παρακίνησης και εμψύχωσης που εκδηλώνετε, θα δώσετε την κατάλληλη ώθηση προς δημιουργικές κατευθύνσεις, τόσο για σας όλο και για το περιβάλλον σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Είστε ικανοί να θέσετε ένα πρόγραμμα δράσης και να το ακολουθήσετε με συνέπεια και σύνεση. Προνοείστε τις αντιξοότητες και πάρτε μέτρα με πρόνοια και σοβαρότητα. Αντιμετωπίστε με σθένος τις οικογενειακές διαμάχες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επαγγελματική ρευστότητα που αντιμετωπίζετε μπορεί να πάρει θετική τροπή τις επόμενες μέρες. Ασχοληθείτε με τις επικοινωνίες που είναι απαραίτητες και συντονίστε όλες τις πλευρές που συμμετέχουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επαφή σας με μια επαγγελματική δραστηριότητα και η ενημέρωσή σας είναι δυνατόν να σας ανοίξει έναν νέο και ενδιαφέροντα εργασιακό δρόμο. Εξετάστε με σοβαρότητα την πρόταση που θα σας γίνει.


ΛΕΩΝ
Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικότητα, ώστε να μην σας εξουθενώσει η αγωνία και παράλληλα να έχετε πρακτικά αποτελέσματα σε κάποιους από τους τομείς των δραστηριοτήτων σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι δυνατόν να έχετε σήμερα καλά αποτελέσματα σχετικά με την οικονομική οργάνωση και τακτοποίηση που επιδιώκετε. Έχετε τη δύναμη να αποτρέψετε άδικες επιθέσεις και να μετατρέψετε το κλίμα προς όφελός σας.


ΖΥΓΟΣ
Μια κοινωνική επαφή μπορεί να σας φέρει σε επαφή με ένα νέο περιβάλλον ανθρώπων και δραστηριοτήτων, και ίσως να αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί του. Θα υπάρξουν τα κατάλληλα άτομα που θα σας παρακινήσουν δημιουργικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα χρειαστεί να δώσετε όλο τον ενθουσιασμό και την ενέργειά σας σε κάποιες εργασιακές δραστηριότητες, που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να στεφθούν από επιτυχία. Μετατρέψετε την ένταση και την αντιπαράθεση σε κινητήρια δύναμη.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι δραστήριες και περιπετειώδεις μετακινήσεις, η δημιουργική ένταση και η ερωτική ζωή θα δώσουν στη σημερινή σας μέρα μια αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας. Απολαύστε τις σημερινές χαρές με την καρδιά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με τις οικονομικές και συναισθηματικές «πληγές» σας και να βρείτε τρόπο για να τις επουλώσετε σιγά – σιγά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια υλοποιήσιμη ιδέα θα σας δώσει το κουράγιο και την ώθηση που χρειάζεστε για να κινητοποιηθείτε και να ωθήσετε δημιουργικά το περιβάλλον σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Φροντίστε ένα θέμα υγείας σας, προκειμένου να αποφύγετε τις επιπλοκές που μπορεί να παρουσιάσει. Για κάποια θέματα ίσως να ανησυχείτε περισσότερο από ότι χρειάζεται. Όταν τα τοποθετήσετε στην πραγματική τους θέση, το άγχος σας θα μαλακώσει.

Aπό την Κατερίνα Σουτλόγλου





Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου