25/2/10

25/2/2010 Πέμπτη



25/2/2010 Πέμπτη



ΚΡΙΟΣ
Αρκετά θέματα που σας ενδιαφέρουν παρουσιάζουν καθυστερήσεις, στασιμότητα και ακινησία, στα επαγγελματικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Κατάλληλη μέρα για να τα βρείτε με τον εαυτό σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Εργαστείτε σήμερα με οτιδήποτε είναι όμορφο και ευγενικό, με την τέχνη, το χρώμα, τη μουσική, τις κατασκευές, τη διακόσμηση. Η επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες θα σας προσφέρει την ψυχολογική στήριξη και ενθάρρυνση που χρειάζεστε αυτή την εποχή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις και ιδιαίτερα εάν αυτές έχουν σχέση με θέματα Τέχνης, Υγιεινής και Τεχνολογίας. Οι επαναστατικές σας αντιλήψεις θα κάνουν αίσθηση στο περιβάλλον σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γλυκιά και αισθαντική μέρα για σας, σε πολύ καλή επαφή με τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας. Η αναδρομή στο παρελθόν και οι αναμνήσεις από ιστορίες δικές σας και της οικογένειάς σας θα σας δώσουν συναισθήματα νοσταλγίας, αγάπης και πληρότητας.


ΛΕΩΝ
Γεμάτα με αισθήματα βαθιάς ικανοποίησης για τα αποτελέσματα που έχετε φέρει με τις συνεπείς και συνεχείς προσπάθειές σας, θα είστε σήμερα, Μεταδώστε την αισιοδοξία σας στο άμεσο περιβάλλον σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γρήγορες θα είναι οι αποδώσεις των προσπαθειών σας σε εργασιακά ζητήματα αλλά και σε θέματα ενθάρρυνσης και αναθέρμανσης των φιλικών και προσωπικών σας σχέσεων.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετά απολαυστική μέρα για αρκετούς από εσάς. Με συναισθήματα οικειότητας και ζεστασιάς, θα βρεθείτε σε περιβάλλοντα που, τελικά, μπορεί να προωθήσουν κάποιες επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ταξιδιωτικές περιπέτειες με τον αγαπημένο σας ή, ακόμα, μια σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότητα θα δώσουν ένα ζεστό και συναισθηματικά γεμάτο περιεχόμενο στη μέρα σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετική μέρα για ερωτική ζωή, οικογενειακή θαλπωρή και αισθητικές απολαύσεις. Θα έχετε την ευκαιρία και τη διάθεση να δώσετε τις συμβουλές και την προστασία σας σε άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για να βρείτε μια διέξοδο με το σύντροφό σας, για τα θέματα που σας αφορούν, με τρόπο επωφελή και για τους δύο. Μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει προς το καλλίτερο τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την επαγγελματική σας ζωή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ελπίδα θα γεννηθεί σήμερα για τα εργασιακά σας θέματα και εν την γένει επαγγελματική σας ζωή. Ο ασυνήθιστος τρόπος σας και η διορατικότητά σας θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα καθώς και με την ανάπτυξη της σχέσης σας με αγαπημένα πρόσωπα, τα παιδιά σας, τους συντρόφους ή και την ερωτική σας σχέση.





Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου