28/2/10

Σχέσεις - Μάρτιος 2010, από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Κριός
Έντονο το παρασκήνιο προβλέπετε για το πρώτο 10ήμερο. Κρυφές σχέσεις, ή σχέσεις που θα θέλατε να έρθουν στο ΄΄φώς΄΄ και δεν  σας δίνεται η ευκαιρία. Η πολλαπλή σύνοδος από το ζώδιο των Ιχθύων είναι ο κύριος λόγος αυτής της αργοπορίας. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, εφόσον μετά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας. Υπομονή λοιπόν, δεν αργεί. Φροντίστε να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, μιας και μετά από το πρώτο 10ήμερο  του Μαρτίου, ορθοδρομεί και ο Άρης από το ζώδιο του Λιονταριού. Μετά τα μέσα Μαρτίου έχετε και τον Ερμή σύμμαχο και τότε ποιος σας πιάνει!!!
Συμβουλή: Ξεκουραστείτε για να έχετε δυνάμεις.

Ταύρος
Ο Μήνας Μάρτιος, δείχνει να είναι σύμμαχός σας και καλό θα ήταν να κινητοποιηθείτε, να διασκεδάσετε και να πάρετε εμπειρίες από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και αξίζει να προσπαθήσετε. Ένα είναι  σίγουρο.  Θα βγείτε κερδισμένοι. Και επειδή αξίζει  τον κόπο μην το σκέφτεστε και πάρα πολύ. Η επαναφορά του Άρη σε ορθόδρομη θέση, θα κάνει τα σχέδιά σας να τρέξουν προς την κατεύθυνση που ονειρεύεστε  εδώ και καιρό. Αρπάξτε τις ευκαιρίες και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Μην κολλήσετε στις λεπτομέρειες. Οι μέρες τρέχουν. Προγραμματίστε τις αλλαγές. Μην ξεχνάτε ότι ο επόμενος μήνας είναι ο μήνας των γενεθλίων σας.
Συμβουλή: Μην μένετε μέσα

Δίδυμοι
Επιτέλους έφτασε η ώρα για να νιώσετε και πάλι ότι κινήστε με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Οι επαφές σας ανοίγουν και οι σχέσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Εσείς, που τα μαθαίνετε όλα πρώτοι, θα ξέρετε ήδη, ότι ο Άρης παύει να είναι ανάδρομος μετά από τις 10 Μαρτίου. Ναι! Πράγματι έτσι είναι! Ζωντάνια, κίνηση, επικοινωνία και  στόχοι βρίσκουν τον δρόμο τους. Παράλληλα, μετά την πρώτη εβδομάδα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού. Σας δίνει πολλές και όμορφές στιγμές με φίλους και σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο στενό σας περιβάλλον και όχι μόνο… Εστιάστε την προσοχή σας στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, μιας και τότε μπορείτε να ΄΄κάψετε΄΄ καρδιές!
Συμβουλή: Ετοιμαστείτε κατάλληλα

Καρκίνος
Εκμεταλλευτείτε το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Βγείτε, νιώστε την επαφή με τους γύρω σας και δείξτε τους πόσο ζεστοί άνθρωποι είστε!  Η Ορθή πορεία του Άρη μετά από το πρώτο δεκαήμερο, σας δίνει την δύναμη και τις ευκαιρίες να βάλετε σε τάξη τους οικονομικούς και συναισθηματικούς σας στόχους. Μέχρι τώρα έμοιαζε ότι τίποτα δεν προχωράει και οι προσπάθειές σας έπεφταν στο κενό. Αλλά…. ΄΄μπόρα ήταν και πέρασε΄΄. Μετά από τα μέσα του Μήνα καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, μιας και η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στο φιλικό για εσάς Ζώδιο του Ταύρου. Νιώστε, αφουγκραστείτε, σκεφτείτε και βάλτε στόχους.
Συμβουλή: Να σκέφτεστε θετικά.
                                                                                  
Λέων
Επιτέλους η ώρα έφτασε. Ορθοδρομεί ο Άρης και εσείς βλέπετε τις δυνάμεις σας να παίρνουν μια άλλη μορφή. Νιώθετε και πάλι την δύναμή σας. Βλέπετε τον εαυτό σας να γίνετε απολύτως αποτελεσματικός. Τα σχέδια σας γίνονται πράξη και οι οργανωτικές σας ικανότητες, τοποθετούνται στους κατάλληλους στόχους.  Δεν είναι πλέον παρελθόν, αλλά αντιθέτως, ευδοκιμούν και γίνονται ορατά σε όλους. Δείξτε το ταλέντο σας. Κάντε καταμερισμό εργασίας σε όσους εμπλέκονται μέσα στα δημιουργικά σας σχέδια.  Μετά από την πρώτη εβδομάδα έχοντας και την Αφροδίτη σύμμαχο από το ζώδιο του Κριού, προβλέπεται να έχετε και τις ανάλογες ‘’προτάσεις΄΄… Καλή σας επιτυχία.
Συμβουλή:  Δώστε μεγάλο χώρο στα σχέδιά σας.

Παρθένος
Αυτό τον μήνα, το σημείο που αξίζει την προσοχή σας, είναι ο τομέας της επικοινωνίας. Με τον Ερμή στον 7ο σας, θα παρατηρήσετε ότι η επαφή με τον λόγο θα δημιουργήσει ασάφειες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν από σημεία σύγκρουσης και καλό θα ήταν να μην επιμένετε και πολύ στις λεπτομέρειες. Μια καλή διαχείριση θα ήταν η εξής: Πείτε  το με ένα ποίημα, πηγαίνοντας βόλτα στη θάλασσα ή περιγράφοντας έναν πινάκα ζωγραφικής. Μιλήστε με εικόνα και αφήστε τον σύντροφο να αφουγκραστεί. Ξεχάστε για λίγο την περιγραφική σας διάθεση. Εάν σας είναι δύσκολο, τότε θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με την έρευνα.
Συμβουλή: Προσέξτε τα λόγια σας κυρίως μέχρι τις 20 / 3

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στον 7ο σας θα δείτε την διάθεσή σας να ανοίγει στα θέματα σχέσεων. Για την ακρίβεια, οι σχέσεις θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο. Η θέση του Άρη από το ζώδιο του Λιονταριού σας δίνει το κουράγιο και την δύναμη να είστε μαχητικοί και δημιουργικοί. Η Δημιουργική σας διάθεση, μπορεί να εκφραστεί μέσα από ομάδες και κοινούς στόχους. Μικροεντάσεις με τον σύντροφο μπορεί να υπάρξουν μετά από το δεύτερο 10ήμερο. Στα τέλη του μήνα, θα έχουμε και την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Αυτό μπορεί να φορτίσει λίγο το κλίμα και να επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους στα τέλη του 1ου και της αρχής του 2ου.
Συμβουλή: Να θυμάστε ότι αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι ο γλυκός σας λόγος.

Σκορπιός
Ευκαιρίες ανάπτυξης σας υπόσχεται ο Δίας. Αυτό  επηρεάζει τους περισσότερους από εσάς, μιας και τώρα, βρίσκεται περίπου στη μέση των Ιχθύων. Φροντίστε να δείτε με καλύτερη διάθεση τις δημιουργικές σας ανάγκες και μην φοβηθείτε να εκτεθείτε. Θα σας βγει σε καλό. Έτσι κι αλλιώς, η θέση του Δία σας προσφέρει καλύτερη διάθεση. Έχετε πολλά να πείτε και πολλά γνωρίζετε. Ψάξτε για τον τρόπο εκείνο που σας επιτρέπει να συνθέσετε τις ικανότητές σας. Το γενικό κλίμα του μήνα, υπόσχεται καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις αλλά και προσωπικές. Ανοίξτε και δείξτε στον σύντροφο την ευχάριστη πλευρά σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
Συμβουλή: Ανοίξτε

Τοξότης
Ο Μήνας Μάρτιος σας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, σας δίνει μεγάλη διάθεση για φλερτ και περιπέτειες. Φροντίστε να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο. Κινηθείτε, κάντε ταξίδια, αφυπνίστε την ερωτική σας διάθεση και δείξτε με πόσους και διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να εκφράσετε την πολυδιάστατη προσωπικότητά σας. Με όρεξη για περιπέτεια και ανάγκη για εμπειρίες αφήστε τον μήνα αυτόν να σας οδηγήσει την διάθεση. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο σας και βάλτε πλώρη για νέες εξερευνήσεις.
Συμβουλή: Κάντε όσα περισσότερα πράγματα γίνεται.

Αιγόκερως
Η θέση του Ερμή από τους Ιχθύς, σας ωθεί να είστε ομιλητικοί και να εκφράσετε τα σχέδια σας σε τρίτους. Η επικοινωνία με τον σύντροφο θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, με εξαίρεση την επιβαρυμένη περιοχή του 1ου δεκαημέρου που ζητά την αλλαγή του τρόπου σκέψης σας. Η ορθή πορεία του Άρη, βάζει σε τάξη οικονομικές και κληρονομικές ασάφειες. Νιώθετε περισσότερο δυνατοί και έτοιμοι να πράξετε με τον μοναδικό τρόπο που έχετε στο εκπληρώνετε τους στόχους σας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ερωτική σας διάθεση βρίσκεται στο ζενίθ από πλευράς διάθεσης, οπότε… εσείς ξέρετε…
Συμβουλή: Εκφράστε τα αληθινά σας αισθήματα. Θα σας κάνει καλό.

Υδροχόος
Ώρα ήταν! Ο Άρης μετά από τόσες καθυστερήσεις, μπαίνει σε ορθή πορεία και ευτυχώς! Φτάνει ποιά! Δεν σας αρέσει να περιμένετε. Αυτή τη φορά όμως, ο Άρης έπαιξε με τις αντοχές σας. Άρα, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Η αλήθεια είναι ότι βγήκατε νικητές μέσα από αυτήν την δοκιμασία. Εμπρός λοιπόν… Που είχατε μείνει? Δώστε σε αυτόν τον μήνα τον χρόνο για τις απαραίτητες διαδικασίες… Αν και κάποιοι από εσάς έχουν ήδη αλλάξει τα σχέδιά τους…Η φιλική Αφροδίτη από την Κριό και η βοηθητική θέση του Ερμή, συνηγορούν στο να έχετε θετικά αποτελέσματα και κυρίως στα θέματα που αφορούν τις και σχέσεις τις συνεργασίες.


Συμβουλή: Επικοινωνήστε  τις ιδέες σας.

Ιχθείς
Καλύτερα δε γίνεται. Μην μου πείτε ότι έχετε παράπονο… Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα κάτι σας έχει διαφύγει. Έχετε όλες τις καλές προϋποθέσεις και για την ακρίβεια τις καλύτερες για να είστε σε θετική φόρμα. Αφήστε την ομορφιά του χαρακτήρα σας να βγει σαν ένας πίνακας με την απεικόνιση της αγαπημένης σας ζωγραφιάς. Οραματιστείτε το μέλλον και δείτε τις καλύτερες μέρες να έρχονται. Ενώστε τα ταλέντα σας και νιώστε πλήρης μέσα στην ολότητα του εαυτού σας. Νιώστε γεμάτοι και εκφράστε τον προσωπικό σας κόσμο. Έχετε δείξει στους άλλους πόσο μεγάλος είναι? Λίγο προσοχή χρειάζεται προς τα τέλη του μήνα.
Συμβουλή: Πείτε το με χρώμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου