1/2/10

Σχέσεις - Φεβρουάριος 2010


Σχέσεις - Φεβρουάριος 2010
απο την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Κριός
Αγαπητοί μου Κριοί. O Φεβρουάριος σας επιφυλάσσει καλύτερες μέρες. Μετά από τις πιέσεις που προέκυψαν από τις εκλείψεις, πιστεύω ότι τώρα θα έχετε καλύτερη εικόνα για τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ο τομέας της επικοινωνίας θα ευνοηθεί μιας και ο Ερμής θα σας χαρίσει καλύτερες συνθήκες επαφής. Οι σχέσεις σας με τους φίλους, τους συντρόφους και τους κοντινούς σας ανθρώπους θα σας δώσουν χαρά. Ο Άρης παραμένει  ανάδρομος και μάλλον αυτό θα σας καθυστερήσει σε θέματα που αφορούν την υλοποίηση των στόχων σας. Στα μέσα του Φεβρουαρίου μπορείτε να δείτε την εφαρμογή των σχεδίων σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι ο Φεβρουάριος θα γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας.
Συμβουλή: Να σκέφτεστε πριν να πράξετε.

Ταύρος
Δυσκολίες στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σας καταστάσεις. Οι όψεις είναι λίγο πιεστικές και οι εντάσεις θα καθυστερήσουν τα σχέδιά σας. Μην το βάζετε όμως κάτω, γιατί οι καλοί Ταύροι, στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Αφήστε το ταλέντο της υπομονής να ξεπεράσει όλες τις εντάσεις.  Λίγες μέρες είναι και θα περάσουν. Άλλωστε, μην ξεχνάτε τη φιλική και προστατευτική αύρα του Δία που σας ενισχύει την ψυχολογική διάθεση. Βάλτε στόχους, προγραμματίστε και οραματιστείτε το μέλλον. Έτσι κι αλλιώς οι αλλαγές σας τρομάζουν. Ε ναι λοιπόν! Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε και να δείξετε στους αγαπημένους σας ότι μπορείτε να δείτε μακριά.
Συμβουλή: Μην το βάζετε κάτω

Δίδυμοι
Οι δυσκολίες του ανάδρομου Άρη παραμένουν και επηρεάζουν την κινητικότητά σας. Αναβλητικότητα, στασιμότητα και καθυστερήσεις είναι η γενική εικόνα. Οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών το έχουν νιώσει περισσότερο.  Κι όμως! Το σκηνικό αλλάζει και η βοήθεια δεν αργεί να φτάσει. Στα μέσα Φεβρουαρίου θα δείξει και τα πρώτα της δείγματα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, έρχεται με διάθεση να σας ταξιδέψει και να σας χαρίσει ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Οι δημιουργικές σας ιδέες θα είναι στο φόρτε τους και η διάθεση να ερωτευθείτε, ενεργή! Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε σχέση, ενημερώστε τους αγαπημένους σας για αυτά που σας απασχολούν.
Συμβουλή: Επιλέξτε σημείο προορισμού 

Καρκίνος
Μετά την καταιγίδα βγαίνει ο Ήλιος! Κάπως έτσι φαίνεται να είναι για εσάς. Μετά από τις δυσκολίες των εκλείψεων, η  σύνοδος Αφροδίτη Δία σας φέρνει καλούς οιωνούς. Μαλακώνει λίγο τις δυσκολίες που προκύπτουν από τις σκληρές όψεις του Κρόνου – Πλούτωνα. Όσο και να ακούγεται παράξενο, η διάθεση για φλερτ αλλά και για κάτι πιο επίσημο είναι στα ύψη. Καλή σας επιτυχία. Πιστέψτε σε αυτήν την καλή όψη και αφήστε την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Άλλωστε, γνωρίζεται καλά τι είναι αυτό που θέλετε. Θα το αφήσετε να φύγει και να χάσετε την ευκαιρία? Για σκεφτείτε το λίγο σοβαρότερα. Αξίζει τον κόπο!
Συμβουλή: Τολμήστε!        
          
Λέων
Ο Άρης παραμένει ανάδρομος στο ζώδιό σας και παρότι έχετε πολλά σχέδια για το μέλλον δεν τα βλέπετε να τρέχουν. Μην νοιάζεστε όμως! Όλα θα γίνουν. Προς το παρόν κοιτάξτε να συνέλθετε από την ισχυρή Πανσέληνο και αμέσως μετά εφαρμόστε τις δημιουργικές ιδέες. Φροντίστε να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι σχέσεις με τους συντρόφους είναι λίγο εριστικές, μα και αυτό μέσα στα πλαίσια των σχέσεων είναι. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δυνατή ενέργεια του Άρη και σκεφτείτε την επόμενη κίνηση σας. Έχετε την ανάγκη να είστε μέσα σε ομάδες και να ηγείστε. Δώστε στο σύντροφο να καταλάβει αυτήν την ανάγκη σας.
Συμβουλή:  Πείτε αυτά που νιώθετε

Παρθένος
Ο Φεβρουάριος μοιάζει να σας υπόσχεται πολλά. Είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε τον Άνθρωπο που θα μιλήσει στα όνειρά σας. Οι καθυστερήσεις του Άρη σας φέρνουν υποσυνείδητες ανησυχίες και δεν είστε απολύτως σίγουροι για τις συνθήκες. Αυτό είναι έξω από τη φύση σας μιας και προτιμάτε να γνωρίζεται όλες τις λεπτομέρειες. Καλό θα ήταν να αφεθείτε για λίγο. Να αφήσετε το νου να ψάξει το μέσα και όχι όλες τις λεπτομέρειες του έξω. Θα σας βοηθήσει στο να έρθετε κοντά με τις πραγματικές σας επιθυμίες και να προσελκύσετε τον κατάλληλο σύντροφο. Τολμήστε και πάρτε όλες τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μέσα σε αυτόν τον μήνα.
Συμβουλή: Αφεθείτε



Ζυγός
Αρκετές οι καλές στιγμές για εσάς τους Ζυγούς. Οι εκπρόσωποι του 1ου, νιώθουν το κλίμα βαρύ. Ήταν και οι εκλείψεις που επηρέασαν την ψυχολογική σας κατάσταση. Υπάρχουν όμως και οι βοηθητικές όψεις που μαλακώνουν την επίδραση αυτή. Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής και η Αφροδίτη σας ανοίγουν την διάθεση και σας κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Ο Δίας σας διευκολύνει την καθημερινότητα. Μετά τα μέσα Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε τον Άνθρωπο που θα ερωτευτείτε. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα  στον εργασιακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή και δείτε τους γύρους σας από άλλη οπτική γωνία.
Συμβουλή: Ανοίξτε!

Σκορπιός
Οι εντάσεις μέσα σε αυτόν τον μήνα δεν θα λείψουν και ο τομέας που επιβαρύνετε περισσότερο είναι η καριέρα. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και αυτό αναστατώνει την οικογενειακή σας κατάσταση. Η θετική όψη Δία – Πλούτωνα μπορεί να σας μεταφέρει σε νέους στόχους, νέες κατευθύνσεις και νέες εμπειρίες. Είναι καλό να  δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική και να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις αξίες σας. Λίγο πριν τα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, σας φέρνει ΄΄έρωτικά μηνύματα΄΄. Είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να δείτε τον εαυτό σας να ενισχύεται και παράλληλα να χαλαρώνει. Το έχετε ανάγκη.
Συμβουλή: Δείτε τα πράγματα από άλλη πλευρά

Τοξότης
Με φιλική διάθεση μοιάζει να έρχεται ο Φεβρουάριος για εσάς τους Τοξότες. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η Αφροδίτη σας βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο. Φίλοι, παρέες, και καλή διάθεση. Είστε ευχάριστοι, γελαστοί και ετοιμόλογοι. Ο Δίας σας κάνει να νιώθετε αισιόδοξοι και σας ενισχύει τη διάθεση.  Σκέφτεστε να  καλυτερέψετε τις σχέσεις με την οικογένειά σας και να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο την οικογενειακή σας περιουσία. Ίσως εάν ζητήσετε τώρα κάτι, να σας δοθεί. Είναι καλή ευκαιρία να ταξιδέψετε με τους αγαπημένους σας ή να προσκαλέσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε!
Συμβουλή: Χαλαρώστε

Αιγόκερως
Αυτόν τον μήνα, μοιάζει να παίρνετε μια ανάσα.  Μετά από τις εκλείψεις και την έντονη παρουσία Πλανητών στο ζώδιό σας, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Οι κοντινοί σας φίλοι, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσωπικές σας δυσκολίες. Εάν το επιλέξετε, θα εκπλαγείτε από την διάθεσή τους. Τα οικονομικά σας ανοίγουν και ευχάριστες μετακινήσεις με πολύ κοντινούς ανθρώπους, θα ζεστάνουν την διάθεσή σας. Φροντίστε να δώσετε χώρο στους αγαπημένους σας. Δείξτε τους ότι σέβεστε τις απόψεις τους και εκείνοι θα σας ανταμείψουν με την αγάπη τους.
Συμβουλή: Επιτρέψτε στους άλλους να έρθουν κοντά σας.

Υδροχόος
Ο Άρης εξακολουθεί να φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας. Οι προσπάθειες που κάνετε δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Ο λόγος? Παραμένει ο Άρης ανάδρομος και δημιουργεί καθυστερήσεις. Όσο περνούν οι μέρες, οι εντάσεις θα μαλακώνουν και το κλίμα θα είναι λιγότερο φορτισμένο. Έχετε ανάγκη να κινηθείτε και να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Προσέξτε τις σχέσεις σας και μην εμπλέκεστε σε διαφωνίες που δεν βγάζουν πουθενά. Καλύτερο θα ήταν για εσάς να είστε σε κίνηση διαρκώς. Με αυτόν τον τρόπο θα επεξεργαστείτε  τις πληροφορίες καλύτερα και θα αποφύγετε τις πιεστικές παρατηρήσεις.
Συμβουλή: Κάντε ευχάριστες επαφές

Ιχθείς
Από τα μέσα του προηγούμενου μήνα η επίδραση του Δία φέρνει καλύτερη διάθεση. Νιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι και προστατευμένοι. Προσέξτε!  Μην  βγείτε από τα όρια της πραγματικότητας. Υπάρχει ο κίνδυνος να ζήσετε μέσα στο όνειρο και να χάσετε το τώρα. Για τους Καλλιτέχνες και τους εναλλακτικούς η περίοδος αυτή είναι πολύ παραγωγική. Στην περίπτωση που ερωτευτείτε, φροντίστε να έχετε οργανώσει τις υποχρεώσεις σας… Αυτό το λέω γιατί είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε και όταν αυτό συμβαίνει, ξέρετε τι γίνεται… Προνοείστε και ενώστε τα ταλέντα και τα σχέδιά σας.
Συμβουλή: Οργανωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου