17/2/10

17/2/2010 Τετάρτη, 18/2/2010 Πέμπτη


17/2/2010 Τετάρτη


ΚΡΙΟΣ
Τα δυνατά σας συναισθήματα και το γεμάτο ενέργεια πνεύμα σας μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τον συντηρητισμό του περιβάλλοντός σας. Ένας έρωτας γιγαντώνεται μέσα σας, είτε πρόκειται για ένα άτομο, είτε πρόκειται για ένα δημιουργικό θέμα.


ΤΑΥΡΟΣ
Η συνάντηση με φίλους και αγαπημένους θα σας φέρει εύνοια και τύχη σε όλα τα θέματα. Σας περιμένουν κάποιες ευκαιρίες και ίσως να δυσκολευτείτε στην επιλογή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τύχη είναι κοντά σας στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποθέσεις. Με έντονη επικοινωνιακή διάθεση και μαχητικότητα, αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις αναστολές και τις καθυστερήσεις που σας τριγυρίζουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συναισθηματικές σας πιέσεις είναι μεγάλες και δύσκολα θα κρατήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Θα χρειαστεί να στηριχτείτε στον σύντροφο σας ή σε κάποιο άτομο που θεωρείτε δάσκαλο και εμψυχωτή σας.


ΛΕΩΝ
Αξιοποιείστε την επαγγελματική και οικονομική εύνοια και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτές τις μέρες. Η ικανότητά σας να μεταδίδετε το μήνυμα που σας ενδιαφέρει μπορεί να έχει την απαραίτητη δύναμη και ορμή, όμως θα συναντήσει προσωρινά εμπόδια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για συνεργασίες και ομαδική εργασία. Πολλές από τις αναστολές και τις αντιρρήσεις σας μπορεί να προέρχονται από εσωτερικούς φόβους και από χαμηλή αυτοεκτίμηση.


ΖΥΓΟΣ
Μια επαγγελματική συνάντηση θα έχει θετική εξέλιξη, με περισσότερα οφέλη από όσα περιμένατε. Όμως δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα η άμεση δέσμευση σε μια σοβαρή και πειθαρχημένη προσπάθεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδιαίτερα ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι δυνατόν να σας κρατήσουν μακριά από το αγαπημένο πρόσωπο. Γίνετε πιο αποτελεσματικοί και κερδίστε χρόνο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συναντήσεις με μεγαλύτερα και έμπειρα άτομα της ευρύτερης οικογένειάς σας και οι συμβουλές τους μπορεί να σας φανούν πολύτιμες. Η αναστολή σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε όσα σας ενδιαφέρουν, είναι προσωρινή. Βελτιώστε τη νοοτροπία σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να ανατρέψει προς το καλλίτερο τις εργασιακές σας εξελίξεις. Οι οικογενειακές σας σχέσεις έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο και αρκετοί θα πρέπει να πάρετε μια οριστική απόφαση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ασχοληθείτε με τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στις οικογενειακές σας σχέσεις, καθώς και με την οικονομική διαχείριση που πρέπει να γίνει για την αξιοποίηση ενός ακινήτου.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια θετική επαγγελματική εξέλιξη θα ησυχάσει τις ανασφάλειές σας και θα δώσει ζωή στα όνειρά σας. Θα χρειαστεί να κάνετε συστηματική αποταμίευση για να υλοποιήσετε άμεσα ορισμένα από αυτά.


18/2/2010 Πέμπτη


ΚΡΙΟΣ
Ενώ έχετε τον απαραίτητο ενθουσιασμό και την ορμή που χρειάζεται, οι εξωτερικές συνθήκες που επικρατούν σας κρατούν σε αναστολή δράσης. Αξιοποιείστε τον χρόνο σας με προγραμματισμό δράσης για την κατάλληλη στιγμή.


ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε την εύνοια και την οικονομική στήριξη του φιλικού σας περιβάλλοντος για τις πρωτοβουλίες που θέλετε να πάρετε. Συνεργαστείτε για να προετοιμάσετε το έδαφος.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για παιδαγωγικές, εκπαιδευτικές και ταξιδιωτικές δραστηριότητες καθώς και για γραπτές και προφορικές μελέτες, άρθρα και παρουσιάσεις. Ανεβαίνει η επαγγελματική σας φήμη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εκδοτική δραστηριότητα, οι εκπαιδευτικές και μαθησιακές ενασχολήσεις είναι δυνατόν να γίνουν ένας επαγγελματικός δρόμος, για αρκετούς από εσάς. Συμβουλευτείτε ένα άτομο πιο έμπειρο από εσάς.


ΛΕΩΝ
Ενθουσιώδεις εμψυχωτές του περιβάλλοντός σας, μπορείτε σήμερα να κινητοποιήσετε τις δημιουργικές δυνάμεις που σας πλαισιώνουν. Αξιοποιείστε την επαγγελματική και οικονομική εύνοια και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτές τις μέρες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για συνεργασίες και ομαδική εργασία. Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές συναντήσεις για εξηγήσεις και διευκρινήσεις. Το αίσθημα της συντροφικότητας είναι το κατάλληλο κίνητρο για να συνεχίσετε με ενθουσιασμό.


ΖΥΓΟΣ
Ρευστότητα και αστάθεια είναι δυνατόν να επικρατήσει στον άμεσο περίγυρό σας. Μια επαγγελματική συνάντηση θα έχει θετική εξέλιξη, με περισσότερα οφέλη από όσα περιμένατε. Η καθημερινότητά σας αποκτάει ποιότητα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετή θα είναι η κινητικότητα στο σπίτι, στο γραφείο ή στην επαγγελματική σας έδρα. Ευνοϊκή μέρα για πωλήσεις ή για προώθηση της υπηρεσίας που προσφέρετε. Παράλληλα, απολαύστε τις ερωτικές και συντροφικές στιγμές με το ταίρι σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι όμορφες οικογενειακές στιγμές αυτών των ημερών θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσουν τον κατάλληλο ενθουσιασμό και την ορμή για τις επιδιώξεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να ανατρέψει προς το καλλίτερο τις εργασιακές σας εξελίξεις. Η οικονομική ζωή είναι δυνατόν να γίνει κεντρικό θέμα στις οικογενειακές σας επαφές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να βάλετε καινούργιους στόχους στον οικονομικό και επενδυτικό τομέα της ζωής σας. Συνεργαστείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας και κινηθείτε με ομαδικό πνεύμα.


ΙΧΘΥΕΣ
Αισιόδοξη μέρα για τις εργασιακές σας υποθέσεις. Εξετάστε την πρόταση που θα σας γίνει, μιας και είναι δυνατόν να έχει καλές αποδόσεις για σας και την οικογένειά σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου