16/2/10

16/2/2010 Τρίτη



16/2/2010 Τρίτη


ΚΡΙΟΣ
Αλλάζει σήμερα να αλλάξει η διάθεσή σας προς το σύντροφό σας, ή σε άτομα που στενού επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Είναι αναμενόμενη η μετακίνηση σας, από την αντιπαράθεση, σε ένα κλίμα ζεστασιάς, κατανόησης και συνεργασίας


ΤΑΥΡΟΣ
Η συνάντηση με φίλους και αγαπημένους θα σας φέρει εύνοια και τύχη σε όλα τα θέματα. Μια ευκαιρία και μια επιλογή σας περιμένει. Μέρα γεμάτη με ποιότητα και της καλοπέραση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Εύνοια και τύχη σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποθέσεις. Η επαφή σας με άτομα που εκτιμάτε και τα θεωρείτε επιτυχημένα μπορεί να σας δώσουν επιλογές που θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυθεντικοί και απρόβλεπτοι, ειδικά στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις, βλέπετε μακρύτερα από αυτό που συμβαίνει τώρα. Ένα ταξίδι, μια πνευματική εμπειρία ή ακόμα και το διάβασμα ενός καλού βιβλίου, θα σας ανοίξουν το δρόμο για καλλίτερες επιλογές.


ΛΕΩΝ
Εκφράστε αβίαστα σήμερα την ικανότητά σας να καθοδηγείτε τους άλλους με τα λόγια και με τις πράξεις σας. Η παρουσία σας θα κάνει τα πράγματα εύκολα, βοηθώντας το περιβάλλον σας να αφήσει στην άκρη τις διαφορές του και να κρατήσει ό,τι ενώνει. Επαγγελματική εύνοια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ερωτική και συντροφική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Επίσης θετικές θα είναι και οι συνεργασίες και συναντήσεις σας, ακόμα κι αν γίνουν με απρόοπτο και απρογραμμάτιστο τρόπο.


ΖΥΓΟΣ
Μια επαγγελματική συνάντηση θα έχει θετική εξέλιξη, με περισσότερα οφέλη από όσα περιμένατε.  Το καλό σας γούστο και η ισορροπημένη συμπεριφορά σας θα αλλάξουν τα δεδομένα προς το καλλίτερο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδιαίτερα ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Θα βρεθείτε με τους κατάλληλους συντρόφους και θα περάσετε μια ανεπανάληπτη μέρα. Αφεθείτε στο γούστο και τις περιποιήσεις του αγαπημένου σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκά θα είναι τα νέα που θα λάβετε σήμερα. Η τύχη είναι κοντά σας για κάθε θέμα που σας αφορά. Φιλόξενοι και ευγενικοί, είστε σε θέση να βοηθήσετε άλλους να κάνουν καλές επιλογές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια συνάντηση με ένα διακεκριμένο πρόσωπο στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να ανατρέψει προς το καλλίτερο την εικόνα που έχετε για τις εργασιακές σας εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια σημαντική οικονομική βελτίωση θα σας παρουσιαστεί σήμερα και καλά θα κάνετε να μην χάσετε την ευκαιρία. Θα είστε αυθεντικοί και απρόβλεπτοι, ιδιαίτερα τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η χαλάρωση και η ηρεμία είναι για σας ένας βασικός παράγοντας αυτο-θεραπείας. Μια θετική επαγγελματική εξέλιξη θα ησυχάσει τις ανασφάλειές σας και θα δώσει ζωή στα όνειρά σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου