13/2/10

13/2/2010 Σάββατο


13/2/2010 Σάββατο
ΚΡΙΟΣ
Μέρα με διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εκφράζετε άμεσα τα συναισθήματά σας, πριν προλάβετε να σκεφτείτε τι θα πείτε και σας είναι αρκετά δύσκολο να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση χωρίς να παθιαστείτε.


ΤΑΥΡΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να διασκεδάσετε και να βρεθείτε σε πολλά και διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα. Ίσως να σας ξαφνιάσει ένα κλίμα ανεξαρτησίας και ελευθερίας κινήσεων που μπορεί να νιώσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα, με αυθορμητισμό και επιπολαιότητα στα λόγια και στις πράξεις. Μπορεί να παθιαστείτε για ανθρωπιστικά ζητήματα ή ακόμα και θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για αλτρουιστικές πράξεις. Οι συνεχείς αλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα της ψυχικής σας διάθεσης αφορούν στους φόβους σας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.


ΛΕΩΝ
Είστε σε μεγάλη υπερένταση και τη διοχετεύετε στο άμεσο περιβάλλον σας, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Προσέξτε τους καυγάδες που δεν έχουν νόημα και φροντίστε πριν μιλήσετε να είστε σίγουροι γι΄ αυτό που θέλετε να πείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επάρκεια και η σοβαρότητα που έχετε, σε ό,τι έχετε αναλύσει και μελετήσει ικανοποιητικά, μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις στο περιβάλλον σας και να θεωρηθείτε απόλυτοι και αυταρχικοί.


ΖΥΓΟΣ
Η εριστική διάθεση που υπάρχει στο περιβάλλον σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε διάθεση διασκέδασης, λεκτικής ετοιμότητας και μεγάλης κινητικότητας, κοντά στο κλίμα των ημερών. Διασκεδάστε!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς δεν αρέσει η πολυκοσμία. Όμως, οι μέρες το απαιτούν, γι΄ αυτό αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις εντάσεις και . . . ρίξτε το στη διασκέδαση, ακόμα και με τις ακρότητες που επιβάλλει το καρναβάλι.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη ευκαιρία για διασκέδαση. Αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τη φιλόξενη διάθεσή σας και να ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και γνωστούς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ακόμα και στις γιορτές, εσείς παραμένετε ακούραστοι εργάτες και στοχαστές γύρω από τις ευθύνες και τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει.
Κατάλληλη μέρα για διανοητικές και πνευματικές προσπάθειες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η οικογενειακή παράδοση, η φιλοξενία και ο ανθρωπισμός θα συγκινήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Η δημοκρατία έχει για σας πραγματικές διαστάσεις και δεν είναι μόνο λόγια. Θα χρειαστεί να την υπερασπιστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Το περιβάλλον σας σήμερα περιμένει πολλά από εσάς. Εντατική δραστηριοποίηση και πρακτικές δουλειές σας περιμένουν, ευτυχώς με σκοπό τη διασκέδαση και τη δική σας και των αγαπημένων σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου