10/2/10

10/2/2010 Τετάρτη


10/2/2010 Τετάρτη



ΚΡΙΟΣ
Ακίνητη μέρα για τα επαγγελματικά σας. Ασχοληθείτε με τις πρακτικές πλευρές και τακτοποιείστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ώστε να είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κινητοποίηση.


ΤΑΥΡΟΣ
Βάλτε σε τάξη τις γνώσεις και τα προσόντα σας και ασχοληθείτε συστηματικά με τους τρόπους που διατίθενται ώστε να τα αξιοποιήσετε κατάλληλα. Εντάξτε τον προβληματισμό σας μέσα στην επαγγελματική ομάδα που ανήκετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει η ανάγκη να προσεγγίσετε περισσότερο τις τεχνολογικές γνώσεις της εποχής, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σας. Η ομαδική σας σκέψη θα γίνει πολύτιμη για το περιβάλλον σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετοί από εσάς ίσως να διαπιστώσετε ότι η προσωπική σας σχέση παρουσιάζει ένα ανησυχητικό «κάθισμα». Αναρωτηθείτε τη δική σας συμμετοχή σ΄ αυτή την κατάσταση και πάρτε τα μέτρα σας.


ΛΕΩΝ
Ένα ευρύ επικοινωνιακό άνοιγμα σας περιμένει από σήμερα και για αρκετές μέρες μετά, γι΄ αυτό προετοιμάστε τα κατάλληλα επιχειρήματα που διαθέτετε, προκειμένου να ενημερώσετε και να ενημερωθείτε ολοκληρωμένα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ευφυείς ιδέες, που θα έχετε σήμερα είναι δυνατόν να σας πιέσουν δυνατά, προκειμένου να πάρουν σάρκα και οστά στη ζωή σας. Οργανώστε τον τρόπο της υλοποίησής τους.


ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να μείνετε στο σπίτι και να ταξινομήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματα σας. Ορισμένοι φόβοι γύρω από τα οικογενειακά σας θέματα μπορεί να σταματάνε την δημιουργική σας έκφραση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από σήμερα ανοίγει ένα κλίμα συζητήσεων με τα μέλη της οικογένειάς σας, ώστε να λειτουργήσετε σας ομάδα, με κοινούς στόχους και συντονισμένη δράση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο κι αν η οικονομική ακινησία και καθήλωση σας εμποδίζει, πάντα υπάρχει για σας ανοιχτός ο τομέας της επικοινωνίας, προκειμένου να ενημερώνεστε για τις πρόσφατες κοινωνικές εξελίξεις και να γνωρίζετε κάθε τι που κυκλοφορεί στο ευρύ κοινό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολη μέρα για σας, κυρίως στον συναισθηματικό τομέα. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πιεστικές και έχουν αρκετά πρακτικά καθήκοντα και δεν σας αφήνουν χώρο και χρόνο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την είσοδο που Ερμή στο ζώδιό σας, ανεβαίνει σημαντικά η δυνατότητα του στοχασμού, της συλλογής πληροφοριών και της ενημέρωσης γύρω από τεχνολογικά θέματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Απλή και πρακτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Τα ζητήματα της ρουτίνας είναι σε πρώτη μοίρα και θα χρειαστεί να δώσετε τη διάσταση της χρησιμότητας στις διάφορες δραστηριότητές σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου