4/1/10

4/1/2010 Δευτέρα




ΚΡΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να αναθερμανθούν οι επαγγελματικές σχέσεις και να ξανασυζητηθούν οι συγκεκριμένοι εργασιακοί στόχοι, προσαρμοσμένοι στις τρέχουσες συνθήκες και ανάγκες. Μια παλαιότερη προσωπική σχέση μπορεί να πάρει νέες διαστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Αξιοποιείστε τη σημερινή μέρα με τη συγκέντρωση των σπουδαστικών και εκπαιδευτικών σας γνώσεων, είτε κάνοντας επαναλήψεις, είτε με την οργάνωση εγγράφων, πτυχίων και διαφόρων άλλων εργασιακών προσόντων που διαθέτετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για να διαμορφώσετε το οικονομικό σας πρόγραμμα. Μια επενδυτική δραστηριότητα θα χρειαστεί κάποιες πρακτικές ρυθμίσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετοί από εσάς μπορεί σήμερα να δεσμευτείτε μέσα σε μια ερωτική σχέση και κάποιο άλλοι να βρείτε την ευκαιρία να συζητήσετε με το σύντροφό σας τις πλευρές της σχέσης σας που χρειάζονται βελτίωση.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για την οργάνωση της οικονομικής και επαγγελματικής σας καθημερινότητας. Επειδή έχετε επωμιστεί αρκετά καθήκοντα, φροντίστε ώστε η κάθε σας κίνηση να εξυπηρετείτε περισσότερα του ενός, κάθε φορά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να επεξεργαστείτε με μεγαλύτερη προσοχή μια οικονομική πρόταση που σας έχει γίνει και να εξετάσετε με λεπτομέρεια την πρακτική εφαρμογή κάθε παραμέτρου. Μια παλαιότερη σχέση σας επανέρχεται στο προσκήνιο.


ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε κάθε οικογενειακή υπόθεση, είτε αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, είτε αφορά στις οικονομικές πλευρές καθώς και την ακίνητη περιουσία που σχετίζεται με σας και τα μέλη της οικογένειάς σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σταθείτε με ευθύνη και συνέπεια απέναντι σε μια παλαιότερη σχέση σας, για την οποία πολλά πράγματα έχουν μείνει μετέωρα και χρειάζονται τις διευκρινήσεις και τη γνώμη σας. Μην αποφύγετε να ρυθμίσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για την οικονομική σας ζωή, με αρκετές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, θα πρέπει να ληφθούν κάποια σκληρά μέτρα, προκειμένου να κινηθείτε προς τους στόχους ανάκαμψης που έχετε θέσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκές για σας θα είναι οι επαγγελματικές προτάσεις, με την προϋπόθεση ότι είναι ενταγμένες σε ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα επαγγελματικών στόχων. Αυτές τις μέρες οι σπουδές σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εργασιακή σας εξέλιξη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εδώ και αρκετοί καιρό έχει αυξηθεί η διαίσθησή σας, οι περισσότεροι από εσάς όμως δεν την εμπιστεύονται όσο θα έπρεπε. Ίσως σήμερα να έχετε ένα καλό δείγμα για την ορθότητα των προμηνυμάτων που δέχεστε.


ΙΧΘΥΕΣ
Η συνάντηση με έναν ή περισσότερους αγαπημένους φίλους μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα οικονομική και επαγγελματική συζήτηση που θα σας δώσει νέες προοπτικές.


Aπό την Κατερίνα Σουτλόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου