3/1/10

3/1/2010 Κυριακή







ΚΡΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για παιγνίδι, ερωτική ζωή και διασκέδαση κάθε τύπου. Όσοι θα κινηθείτε στην κατεύθυνση των τυχερών παιγνιδιών, βάλτε ένα όριο στο κέρδος ή στη χασούρα σας!


ΤΑΥΡΟΣ
Προκλητική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Οι συνθήκες στο άμεσο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα στο οικογενειακό, ακόμα κι αν σας θυμώσουν σε ένα βαθμό, θα σας δραστηριοποιήσουν προς κάθε κατεύθυνση.
  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μικρές ή μεγάλες μετακινήσεις, διαρκή κινητικότητα, σωματική ή νοητική καθώς και ατελείωτες συζητήσεις «επί παντός επιστητού» θα σας δώσουν μια μέρα που θα αξίζει να τη θυμόσασθε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κυκλοθυμία και συχνές αλλαγές διάθεση θα έχετε σήμερα, με ξεσπάσματα των φόβων και των ελπίδων που απασχολούν την ψυχή σας.
Η εναλλαγή γέλιου και κλάματος θα σας δώσει έντονες συναισθηματικές στιγμές.


ΛΕΩΝ
Αρκετά έντονοι, διεκδικητικοί και εύθικτοι θα είστε σήμερα. Φροντίστε να μπλέξετε σε «ομηρικούς καυγάδες» που να έχουν νόημα για σας. Αλλιώς, ρίξτε το στη διασκέδαση που θέλει το σώμα ενεργό. Αθληθείτε, χορέψτε, κάντε έρωτα και . . . ό,τι άλλο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετοί από εσάς ίσως να θυμώσετε σήμερα που ο κόσμος σπαταλάει την ενεργητικότητά του σε δραστηριότητες που δεν εξυπηρετούν τίποτα ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν τόσα προβλήματα να λυθούν.


ΖΥΓΟΣ
Για όσους από εσάς η κοινωνική ζωή εξαντλείται μέσα στα πλαίσια της οικογένειάς σας, η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε μια ανατροπή. Ανοίξτε τον κύκλο των επαφών σας και δώστε έναν άλλο τόνο στην καινούργια χρονιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέρα με έντονη κοινωνική ζωή, με ριψοκίνδυνες δραστηριότητες και με τη διάθεση να απομακρυνθείτε από την οικογενειακή ζωή. Καλά θα κάνατε να είστε σε νηφαλιότητα, εφόσον οδηγήσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη μέρα για να δοκιμάσετε την τύχη σας, είτε με τυχερά παιγνίδια, είτε με περιηγήσεις και ταξιδιωτικές εμπειρίες, είτε με την έκφραση του ερωτισμού σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα αφιερωμένο σε σας. Αντί να γκρινιάζετε και να «καβουκιάζετε» στον εαυτό σας, κάντε το καλλίτερο που μπορείτε στις κατευθύνσεις που σας ενδιαφέρουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικοινωνιακά δραστήριοι έως και επιθετικοί θα είστε σήμερα, διεκδικώντας τη ζωτική σας περιοχή για αυτοέκφραση και αναγνώριση από τους κοντινούς σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τις προδιαθέσεις για προβλήματα υγείας που έχετε. Αν ρισκάρετε κάποιες καταχρήσεις, ίσως να σας επηρεάσουν παραπάνω από ότι θα περιμένατε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου